Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne guzel herkes kendınden guzel bahsetsın övsün kendılerını sevılıyor sansınlar kendılerının guzel olduklarını dusunsunler ne guzel işte ne var burda sızı rahatsız eden ne oldu kı ?
Sürekli kendini övenleri sıkıcı ve özgüvensiz buluyorum.Yoksa kendini sevsin beni ilgilendirmez. Benim görüşüm böyle...

Hayir birlesme yok sadece sarılıp uyuma da değil
Öncelikle şöyle söyleyim cinsiyetin tam olarak ne bilmiyorum okumadım ama bunun adı şuanki yani piyasadaki adı fuckbody oluyor. Özgür davranma kimse kimseye karışamaz ama cinsellik için bir araya gelinir. Toplumda arkadaş gibi gezersiniz takılırsınız, gülersiniz, yersiniz içersiniz. Bu durumlarda kadınlar genelde mağdur olan taraf oluyor. Adını koymadan bir cinselliğe başladığınız için erkek bunu çok fazla kabullenemiyor sevgililik olayını çünkü kafası rahat soran eden yok. Ha diyelim ki erkek taraf sizseniz eğer sevgililik durumunu isteyen sizseniz zaten sorun çıkmaz muhtemelen kadın taraf kabul edecektir (%80) ama kadın olan taraf sensen bence bu durumu böyle yaşa ama duygusallığa girdiyse bu iş üzülebilirsin çünkü türk toplumundaki en modern yapılısıda aynı kafada

Sürekli kendini övenleri sıkıcı ve özgüvensiz buluyorum.Yoksa kendini sevsin beni ilgilendirmez. Benim görüşüm böyle...
emın olmak ıcın bastan sona okudum bir tane bile kendını öven yok :)
eğer çevresinde ayı gibi insanların ahlaksız erkeklerın olmadıgını soylemeyı kendını övmek sanıyorsanız bılemem
yoo sizi ılgılendırmıs kı rahatsız olmus yazmıssınız o yuzden sordum nıye rahatsız oldunuz da boyle yazdınız dıye
tabıkı sızın gorusunuz kımse buna bırsey dıyemez zaten

Üye olduğunuz siteyi inceleme gereği duydunuz mu hiç? Üyelik şartları falan?

Bence var. Bakış açılarımız farklı bunu kabullenmek lazım. Savunmaya geçmenize gerek yok. Size direk söylemedim genel bı izlenim sadece.

Bence var. Bakış açılarımız farklı bunu kabullenmek lazım. Savunmaya geçmenize gerek yok. Size direk söylemedim genel bı izlenim sadece.
yazdıklarımı savunma sanmanıza sasırdım bır yandan da yazılanları boylelıkle yanlıs anladıgınıza da emın oldum halbukı basıt bır soru sormustum neden rahatsız oldunuz dıye ustume nıye alınayım konu ben degılım kı
tamamen yanlıs anlamıssınız sız yorumları ... ınsanların burda ovundugunu ,kendını guzel sandıgını ,bunu ıddaa ettıgını ,bır onlar sevılıyor sankı okumayan da kalmamıs sozlerınızle sıze bırseylerın dokundugunu .... bunları sız soyledıgınız ıcın sordum

sıze ıyı forumlar stressız keyıflı mutlu bakan gozlerle huzurlu yasamlar dılerım

Gelen mesajlari sevgili iken gizliyormuydunuz
Anlamadim

Ama nacizane fikrim telefona ismini ozel bir sey olarak yaz ve goster bir sekilde gulumserse sevgili bozulursa hicbirseysiniz

Canım o kadar uzun yazıyorsun ki üşeniyorum okumaya. Ben çok mutluyum sizede mutluluklar dilerim Konu sahibide anladığım kadarıyla sevismemis bile boşuna zamanımı harcadım

yaa ben de cidden sevişme oldu sanmıştım ilk okuduğumda. e bunlar baya minnoş sevgililer o zaman :)
çocuğa okutsun burayı bence, "siz sevgilisiniz" yazılarını görsün :)
Aynen ilk okudugumda vay be dedim 3 kere sevişme diyince bunlar mini mini minnoş bir flört yaşiyorlar ismi yok sadece

Yeşilçam filmleri izlemeyi acilen bırakmanız lazım.

Aynen ilk okudugumda vay be dedim 3 kere sevişme diyince bunlar mini mini minnoş bir flört yaşiyorlar ismi yok sadece

minimini bir flört olmuştu, pencereme konmuştu :)

önemli not: konu sahibi asla dalga amaçlı yazmadım, gerçekten çok sevimli geldi haliniz. bence zaman içinde duygularınızı açarsınız birbirinize :)

Yok illa sevgilik değil diyorlarsa aklıma bambaşka şeyler geliyor

minimini bir flört olmuştu, pencereme konmuştu :)

önemli not: konu sahibi asla dalga amaçlı yazmadım, gerçekten çok sevimli geldi haliniz. bence zaman içinde duygularınızı açarsınız birbirinize :)
Aynen daha masum geldi bana da sevistik diyince insan baska seyler düsünüyor bakalım nasıl devam etcek iliskileri bizide haberdar et konu sahibi merak ederiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…