- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
bana konu sahıbı cok heyecanlı ve tecrubesız gorundu sadece opusup koklasıp uyumuslar ölmeyı bayılmak sanıyor gıbı opusmeyı neler de sanıyor
Sürekli kendini övenleri sıkıcı ve özgüvensiz buluyorum.Yoksa kendini sevsin beni ilgilendirmez. Benim görüşüm böyle...ne guzel herkes kendınden guzel bahsetsın övsün kendılerını sevılıyor sansınlar kendılerının guzel olduklarını dusunsunler ne guzel işte ne var burda sızı rahatsız eden ne oldu kı ?
Öncelikle şöyle söyleyim cinsiyetin tam olarak ne bilmiyorum okumadım ama bunun adı şuanki yani piyasadaki adı fuckbody oluyor. Özgür davranma kimse kimseye karışamaz ama cinsellik için bir araya gelinir. Toplumda arkadaş gibi gezersiniz takılırsınız, gülersiniz, yersiniz içersiniz. Bu durumlarda kadınlar genelde mağdur olan taraf oluyor. Adını koymadan bir cinselliğe başladığınız için erkek bunu çok fazla kabullenemiyor sevgililik olayını çünkü kafası rahat soran eden yok. Ha diyelim ki erkek taraf sizseniz eğer sevgililik durumunu isteyen sizseniz zaten sorun çıkmaz muhtemelen kadın taraf kabul edecektir (%80) ama kadın olan taraf sensen bence bu durumu böyle yaşa ama duygusallığa girdiyse bu iş üzülebilirsin çünkü türk toplumundaki en modern yapılısıda aynı kafadaHayir birlesme yok sadece sarılıp uyuma da değil
emın olmak ıcın bastan sona okudum bir tane bile kendını öven yok :)Sürekli kendini övenleri sıkıcı ve özgüvensiz buluyorum.Yoksa kendini sevsin beni ilgilendirmez. Benim görüşüm böyle...
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Sen istiyor musun önce bunu bir sor kendine kendine istiyorsan kendini bir çek soğuk davran eğer seni soğuk davrandığını anlayıp tepki veriyorsa bir iliski doğabilir yok pekte farkında değilse salla gitsin
Üye olduğunuz siteyi inceleme gereği duydunuz mu hiç? Üyelik şartları falan?Öncelikle şöyle söyleyim cinsiyetin tam olarak ne bilmiyorum okumadım ama bunun adı şuanki yani piyasadaki adı fuckbody oluyor. Özgür davranma kimse kimseye karışamaz ama cinsellik için bir araya gelinir. Toplumda arkadaş gibi gezersiniz takılırsınız, gülersiniz, yersiniz içersiniz. Bu durumlarda kadınlar genelde mağdur olan taraf oluyor. Adını koymadan bir cinselliğe başladığınız için erkek bunu çok fazla kabullenemiyor sevgililik olayını çünkü kafası rahat soran eden yok. Ha diyelim ki erkek taraf sizseniz eğer sevgililik durumunu isteyen sizseniz zaten sorun çıkmaz muhtemelen kadın taraf kabul edecektir (%80) ama kadın olan taraf sensen bence bu durumu böyle yaşa ama duygusallığa girdiyse bu iş üzülebilirsin çünkü türk toplumundaki en modern yapılısıda aynı kafada
Bence var. Bakış açılarımız farklı bunu kabullenmek lazım. Savunmaya geçmenize gerek yok. Size direk söylemedim genel bı izlenim sadece.emın olmak ıcın bastan sona okudum bir tane bile kendını öven yok :)
eğer çevresinde ayı gibi insanların ahlaksız erkeklerın olmadıgını soylemeyı kendını övmek sanıyorsanız bılemem
yoo sizi ılgılendırmıs kı rahatsız olmus yazmıssınız o yuzden sordum nıye rahatsız oldunuz da boyle yazdınız dıye
tabıkı sızın gorusunuz kımse buna bırsey dıyemez zaten
yazdıklarımı savunma sanmanıza sasırdım bır yandan da yazılanları boylelıkle yanlıs anladıgınıza da emın oldum halbukı basıt bır soru sormustum neden rahatsız oldunuz dıye ustume nıye alınayım konu ben degılım kıBence var. Bakış açılarımız farklı bunu kabullenmek lazım. Savunmaya geçmenize gerek yok. Size direk söylemedim genel bı izlenim sadece.
Gelen mesajlari sevgili iken gizliyormuydunuzAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Canım o kadar uzun yazıyorsun ki üşeniyorum okumaya. Ben çok mutluyum sizede mutluluklar dilerimyazdıklarımı savunma sanmanıza sasırdım bır yandan da yazılanları boylelıkle yanlıs anladıgınıza da emın oldum halbukı basıt bır soru sormustum neden rahatsız oldunuz dıye ustume nıye alınayım konu ben degılım kı
tamamen yanlıs anlamıssınız sız yorumları ... ınsanların burda ovundugunu ,kendını guzel sandıgını ,bunu ıddaa ettıgını ,bır onlar sevılıyor sankı okumayan da kalmamıs sozlerınızle sıze bırseylerın dokundugunu .... bunları sız soyledıgınız ıcın sordum
sıze ıyı forumlar stressız keyıflı mutlu bakan gozlerle huzurlu yasamlar dılerım
Aynen ilk okudugumda vay be dedim 3 kere sevişme diyinceyaa ben de cidden sevişme oldu sanmıştım ilk okuduğumda. e bunlar baya minnoş sevgililer o zaman :)
çocuğa okutsun burayı bence, "siz sevgilisiniz" yazılarını görsün :)
Make out diyorlar buna simdi türkcesi biraz tuhaf oluyor demeyeyimHayir birlesme yok sadece sarılıp uyuma da değil
Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı.
Aynen ilk okudugumda vay be dedim 3 kere sevişme diyincebunlar mini mini minnoş bir flört yaşiyorlar ismi yok sadece
Yok illa sevgilik değil diyorlarsa aklıma bambaşka şeyler geliyorbizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Aynen daha masum geldi bana daminimini bir flört olmuştu, pencereme konmuştu :)
önemli not: konu sahibi asla dalga amaçlı yazmadım, gerçekten çok sevimli geldi haliniz. bence zaman içinde duygularınızı açarsınız birbirinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?