- 20 Ocak 2008
- 15.218
- 32.047
- 1.123
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Evet zaten kimse senin düşünceni soylemene birsey demiyor, aynı şekilde sana cevap veren kişi de düşüncesini söylemiş peki sen neden aşırı tepki verdin :) herkes herkesin yorumuna cevap verebilir ayrıca , benim yaptığım yoruma cevap vermen beni kasmaz :)
o kadar kişinin yorumunda benim halay çekmeme takıldıysan buyur gel halayasizi kasmıyorsa izninizle cevap vermek istiyorum.
çocuk olduğunda terk edilmek komik mi mendil sallayıp halaya durmuş gibi eğleniyorsunuz?
başkasının yaşayacağı kötü olayı böyle mutlulukla karşılayıp eğlenecek kadar kötü olmak nasıl bir karanlık?
son olarak yaptığınız yorumların beğenilmemesini bu kadar kompleks yapmayın. gidip eski yorumları beğenmemek falan. çocuk musunuz? misketleri de vereyim mi? buyrun bunu beğenmeyin..
aypare ackerman tşk ederim.
Ders çalışıyordum şimdi anladım, msj diğer şahsa yazılmışsizi kasmıyorsa izninizle cevap vermek istiyorum.
çocuk olduğunda terk edilmek komik mi mendil sallayıp halaya durmuş gibi eğleniyorsunuz?
başkasının yaşayacağı kötü olayı böyle mutlulukla karşılayıp eğlenecek kadar kötü olmak nasıl bir karanlık?
son olarak yaptığınız yorumların beğenilmemesini bu kadar kompleks yapmayın. gidip eski yorumları beğenmemek falan. çocuk musunuz? misketleri de vereyim mi? buyrun bunu beğenmeyin..
Bi sevişsen gececek bu gerginliğinMerak etme direk seviştiğin için küçük düşmüşsündür gözünde
Haaa haaa haaa hırs gözü kör etmiş
Herkes ahlak bekçisi kimse dedikodu yapmıyor yalan söylemiyor kimsenin kimseye kötülüğü dokunmuyor herkes melek adeta :)sizi kasmıyorsa izninizle cevap vermek istiyorum.
Siz hayatinizda her metni doğru okuyor ve doğru anliyorsunuzdur eminimHaaa haaa haaa hırs gözü kör etmişyazılanı doğru okuyamayacak kadar yanlışsın
Mutluysan devam değilsen ya sevgili olun yada bu işi bitirin,senin istediğin onemliAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Bir ilişkide kadının kullanıldığını iddia eden kadınlar genelde evlilikte de kullanılıyor çünkü. Orgazm olmayı bilmiyor, ön sevişmeden bihaber eşleri var. Seks onlar için bitsin de işime bakayım tarzı bir görev. Zevk alınan birşey asla değil.
Mutluysan devam değilsen ya sevgili olun yada bu işi bitirin,senin istediğin onemli
Çakal bu erkekler yemin ederimAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Had bildirmek sanamı kaldı ,konu sahibi yapsa anlarım daa sana ne oluyor arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?