Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben netlik severim her seyde.Oyle arkadas takilalim ama birbirimizi kiskanalim,seviselim edelim bana gore degil.Kafanda ne istedigini oturt.Boyle free takilmak seni strese sokmayacaksa devam.

sizi kasmıyorsa izninizle cevap vermek istiyorum.

çocuk olduğunda terk edilmek komik mi mendil sallayıp halaya durmuş gibi eğleniyorsunuz?
başkasının yaşayacağı kötü olayı böyle mutlulukla karşılayıp eğlenecek kadar kötü olmak nasıl bir karanlık?
son olarak yaptığınız yorumların beğenilmemesini bu kadar kompleks yapmayın. gidip eski yorumları beğenmemek falan. çocuk musunuz? misketleri de vereyim mi? buyrun bunu beğenmeyin..

aypare ackerman tşk ederim.

o kadar kişinin yorumunda benim halay çekmeme takıldıysan buyur gel halaya emojiye takılacak kadar çocuk değilim ama sırf yorumum beğenilsin diyede yorum yapmam

Ders çalışıyordum şimdi anladım, msj diğer şahsa yazılmış Nooption

Herkes ahlak bekçisi kimse dedikodu yapmıyor yalan söylemiyor kimsenin kimseye kötülüğü dokunmuyor herkes melek adeta :)

Şey kafası da baya iyi, istediği gibi hakaret etsin saysın döksün, buraları bölsün, en sonuna da benim görüşüm böyle kimseyi de ilgilendirmez desin sıyrılsın işin içinden.
Bak güzel kardeşim insanlara hakaret etmemelisin, saygı çerçevesini korumalısın.
durduk yere kızmamış insanlar sana. Azıcık düşün da. hakaret etmekle görüş bildirmek aynı şeyler değil. Kendini ifade ederken bile nefret saçıyorsun anlıyorum bu nefret içinden geliyor, diline nefret yansıtmadan da bunu başarabilirsin. Yapabilirsin bence ben sana inanıyorum.

Mutluysan devam değilsen ya sevgili olun yada bu işi bitirin,senin istediğin onemli

Konu sahibinin olayında kimse kimseyi kullanmıyor ama böyle konularda kendini kullanılmış hisseden kadınları çok rahat seçebiliyoruz.
Hayatı boyunca tek bir ilişkide bile kullanılmış hissetmeyen kadın "kendini kullandırma" demez.
Düzgün bir ilişkiye dair fikir yok, cinsel ilişkiye dair fikir yok, kullanmak ve kullandırmaktan başka bilinen bir şey yok.
Ama yapılan yorumların sınırsızlığını görünce üzülesi de gelmiyor insanın.

Mutluysan devam değilsen ya sevgili olun yada bu işi bitirin,senin istediğin onemli

onun istediği değil adamın ne istediği önemli. konu sahibi dünden razı, istenseydi zaten bu konuyu açmaya gerek duymazdı. ortada bir istenmemişlik var. adam bunu yeterince istemiyor. bunu söyleyince de beğenmedime boğuluyoruz.

biz en iyisi hiç konuşmayalım, konu sahibi açık açık söyle seviştiğin adama
"sana karşı bir şeyler hissediyorum, başka kadınlarla görüşmeni istemiyorum ve artık beni çevrene sevgilim diye tanıtmanı istiyorum" diye. adam "sen bilirsin görüşmeyelim o zaman" derse de ağlama ama.

Çakal bu erkekler yemin ederim yani sevgili gibi takılacak ama hiçbir şekilde sorumluluk almayacak neyse bence siz de takılmayın sevgiliyiz dese ne değişecek ilişkinizde? Siz ilişmeyin o sorsun biz sevgili miyiz? diye

Tam detaylı bilmiyorum ilişkiyi, kimsenin hayatını da sorgulamam söylediklerimi yanlış anlama. Umarım ilişkiniz istediğiniz yönde gider ister duygusallık olsun ister olmasın... Ne istiyorsan öyle yaşa belki beyefendi de size duygusallık hissediyordur aynı duyguları yaşıyordur yada tam tersi.

Ama bu tür durumlarda birisi duygusallık hissetmeye başladığında diğeri tam zıttı ise üzücü oluyor. Her iki taraf içinde erkeği kadını yok yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…