- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
annelik kutsal bir şey ,sen nasıl kalkıpta sırf anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var dersinArkadaşım ben nerde haddini bil demişim?kendimden şüphe ettirdin 10 defa okudum yazımı.
annelik kutsal bir şey ,sen nasıl kalkıpta sırf anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var dersino kadar insan yorum yapmış ama nedense benimkine takılmışsınız o kadar insanada cevap yazdınız mı acaba
Kazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım
Adminlere hic dikkat etmedim hepsi kadın sanıyordum.Şu mesajı beğenirken veya gülme emojisi bırakırken hiç mi utanmadınız ? Hiç mi yüzünüz kızarmadı ? Bu kendini bilmez 50 yaşında adama bu soruyu ne hadle soruyor diye hiç mi sorgulamadınız ? Yazıklar olsun hepinize....
Adminlere hic dikkat etmedim hepsi kadın sanıyordum.acikcasi sizi yakalamışken neden boyle konulardan bildirim aldiğmizi oğrenmek isterm.
Hangi kafayla yazdınız bunuKazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım
Yok daaa nelerSeviştiyseniz sevgilisinizdir zaten
Ayyy yarildim yeminlen sesli guluyorum suanHangi kafayla yazdınız bunu
Istese nolcakti demekSevgili değilsiniz ve sevgili olmayı ilk başta istemedim demişsiniz buna rağmen 3 kere sevişmişsiniz bir şey diyemeyeceğim
Adminlere hic dikkat etmedim hepsi kadın sanıyordum.acikcasi sizi yakalamışken neden boyle konulardan bildirim aldiğmizi oğrenmek isterm.
Merhaba kazen abi,
Kk üyeleri arasında bir anket yapmak istemiştim ama konu bdv de olmayınca pek dikkat çekmedi. Bildirim gönderebilirseniz çok memnun olurum. ☺
AnladimÖrnek ;
Emira SY rica etmiş ;
demiş bizde bildirim yolladık ki konusu da sorusu da çok güzeldi. Her talep kabul edilmiyor bunu da bildirmeliyim.
Evliyim sen rahat olBi sevişsen gececek bu gerginliğin
Ona karsi bir seyler hissetmeye basladim açık değil mi yazdıklarımTakiliyodur olabilir, illa sevgili olmak gerekmiyorsa sevismek icin, sevistigin kisiylede illa sevgili olmak gerekmiyo demek..rahat biriysen niye kasiyorsun?
Tesekkur ederim dalga olarak algilamadim :)minimini bir flört olmuştu, pencereme konmuştu :)
önemli not: konu sahibi asla dalga amaçlı yazmadım, gerçekten çok sevimli geldi haliniz. bence zaman içinde duygularınızı açarsınız birbirinize :)
Ne alaka yahu? Sirf arkadastik sevistik ama adi yok diye herkesle ayni anda sevisiyor gebe kalip cocugu cope mi atiyoruz bu ne mantik bu ne lahana tursusu. Sapla samani karistirmayalimEvlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?