- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.Ne gibi bir zarar mesela? Evlenince bir tür bağışıklık oluşup zararlardan korunuluyormu?
Onlar yaptıkları şeylerin sorumluluğunu alamayacak kadar güçsüz hemcinslerimiz malesef. Güçsüz olanlar bu işlere hiç kalkışmasın zaten. Ama ne istediğini, ne yaptığını bilen kadınlar hayatı nasıl isterlerse öyle yaşasınlar. Öyle yaşayalım :)Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.
Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.
Bu hayatı istediği gibi yaşayan ahirette istemediği hesapları verebilir. Toprağın üstü olduğu gibi altıda var.. Çok girmek istemiyorum bu konulara ama tek eşlilik her açıdan sağlıklı ve doğru olanOnlar yaptıkları şeylerin sorumluluğunu alamayacak kadar güçsüz hemcinslerimiz malesef. Güçsüz olanlar bu işlere hiç kalkışmasın zaten. Ama ne istediğini, ne yaptığını bilen kadınlar hayatı nasıl isterlerse öyle yaşasınlar. Öyle yaşayalım :)
O kadar rahatız ki sevgili olduğu kişide kabul eder hemen. Maalesef fani dünya o kadar toz pembe değil. İmtihandayız elhamdülillahiyi ama sevgiliykende tek eşli olunuyor. hamile kalsa kimden olduğu bilinir yani.
Ama burada konu sahibinin cok eslilik gibi bir durumu yok ki nereden çıkarttınız bunu sevgiliken birlikte olunduğunda siz bu kisilerin hayatindan 10 15 kisi oldugunu falan mı düsünüyosunuz ilginç geldiBu hayatı istediği gibi yaşayan ahirette istemediği hesapları verebilir. Toprağın üstü olduğu gibi altıda var.. Çok girmek istemiyorum bu konulara ama tek eşlilik her açıdan sağlıklı ve doğru olan
Hani biz gerçekten neyiz diye sormak için neyi bekliyosun basbaya sevgilisiniz sorun konuşarak çözmeyi deneyinİstiyor mu istemiyor mu bilmiyorum konusrsam da istemiyorsa acaba kucuk mu duserim karsisinda
Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.
kimin ahirette ne hesap vereceği beni hic ilgilendirmez sizi de ilgilendirmesinBu hayatı istediği gibi yaşayan ahirette istemediği hesapları verebilir. Toprağın üstü olduğu gibi altıda var.. Çok girmek istemiyorum bu konulara ama tek eşlilik her açıdan sağlıklı ve doğru olan
Ay gercekten cok ayıp bildirimden geldim sadece ilk sayfayı okudum baktım 23 sayfa olmus bu konunun Bku cikmistir dedim ya kesin toplum yargiclari toplanmıştır. Kimse bize ne demiyor yahuEki Görüntüle 2659188
konu nerelere geldı
çok eşlilik kımden hamıle kaldıgını bılemeyecek şuursuz hayat çöpe dogurup atmalar falan
kişilere nasıl ıthamlar bunlar kişileri nasıl zan altında bırakmalar.
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Kişisel kararlarınız sizi ilgilendirir ama ille bi akıl istiyorsanız ki benim dinimde böyle yanlış yapanı uyarmak gerekir, harama bulaşma derim tövbe et derim. İlerde olurda aranızdaki bu şey biterde sen gerçekten ruh eşini bulduğunda kesinlikle pişman olacaksın çocuğun olduğunda kesinlikle pişman olacaksın. Gerçek ruh eşinizi bulmadan başka insanlara harcatmayın kendinizi Allah bir şeyi haram kılıyorsa mutlaka çok geçerli bi sebebi vardırBirileri kızabilir eleştiri de alabilirim ama açıkçası çok umrunda değil. İnsanın kafasını yastığa huzurla koyması çok önemli bişiy şimdi rahat olabilir ama bunun ilerisi var
Buna ben de katılıyorum is olayı sıkıntı aynı arkadaş grubundan bile olmamalı karaktersiz erkekler bunu showa dönüştürüp ovunup muhabbetini yapabilir.Olurda iş çevresinden olmaz bence
Ne alaka ben burda türk erkelerinin yapısını söylüyorum sanki argo yada hakaret içerikli birşey yazmışım gibi konuşuyorsunuz üyelik şartları neymiş açıklayın öyleyse. Yorum yapmayalım mı ki bencede haklısın gereksiz her konuya yorum yapılmamalıÜye olduğunuz siteyi inceleme gereği duydunuz mu hiç? Üyelik şartları falan?
Ne alaka ben burda türk erkelerinin yapısını söylüyorum sanki argo yada hakaret içerikli birşey yazmışım gibi konuşuyorsunuz üyelik şartları neymiş açıklayın öyleyse. Yorum yapmayalım mı ki bencede haklısın gereksiz her konuya yorum yapılmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?