Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne gibi bir zarar mesela? Evlenince bir tür bağışıklık oluşup zararlardan korunuluyormu?
Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.

Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.
Onlar yaptıkları şeylerin sorumluluğunu alamayacak kadar güçsüz hemcinslerimiz malesef. Güçsüz olanlar bu işlere hiç kalkışmasın zaten. Ama ne istediğini, ne yaptığını bilen kadınlar hayatı nasıl isterlerse öyle yaşasınlar. Öyle yaşayalım :)

iyi ama sevgiliykende tek eşli olunuyor. hamile kalsa kimden olduğu bilinir yani.

Bu hayatı istediği gibi yaşayan ahirette istemediği hesapları verebilir. Toprağın üstü olduğu gibi altıda var.. Çok girmek istemiyorum bu konulara ama tek eşlilik her açıdan sağlıklı ve doğru olan

iyi ama sevgiliykende tek eşli olunuyor. hamile kalsa kimden olduğu bilinir yani.
O kadar rahatız ki sevgili olduğu kişide kabul eder hemen. Maalesef fani dünya o kadar toz pembe değil. İmtihandayız elhamdülillah

Ama burada konu sahibinin cok eslilik gibi bir durumu yok ki nereden çıkarttınız bunu sevgiliken birlikte olunduğunda siz bu kisilerin hayatindan 10 15 kisi oldugunu falan mı düsünüyosunuz ilginç geldi

Sevgiliyken çok eşi olmuyor ki, gene tek bir sevgilisi, tek eşi oluyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli olur. Düşünceniz farklı olabilir, evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmayabilirsiniz de elbette ama sevgilisi olan insanları çok eşli, çocuğunun kimden olduğu belli olmaz diye yaftalamak pek hoş değil diye düşünüyorum.

kimin ahirette ne hesap vereceği beni hic ilgilendirmez sizi de ilgilendirmesin herkesin kendi tercihi ister evlenir yapar ister evlenmeden bize bir şey demek dusmez. Artık bu devirde herkes her seyi biliyor kimseye bir şey tebliğ etcek durumda da yok. Oyuzden insanları rahat bırakın lutfen.

Ay gercekten cok ayıp bildirimden geldim sadece ilk sayfayı okudum baktım 23 sayfa olmus bu konunun Bku cikmistir dedim ya kesin toplum yargiclari toplanmıştır. Kimse bize ne demiyor yahu

Olurda iş çevresinden olmaz bence

Ahlak bekçileri konuya 12. Sayfada gelmiş ülkede gelişme var.

Tek eşli olmak için imzaya gerek yok ki ... bizde burda sokaktan tutup kaptığı adamı koynuna almaktan bahsetmedik zaten birbirinden etkilenip sevisen birbirini tanıyan iki insandan bahsediliyor ... türkiyedeki yurtlarda resmi nikahlarla doğmuş ama terk edilmiş çok cocuk var onuda es geçmeyelim... siz burda konu sahibi ve diğer kadınlara hayat kadınlarının hayatından bahsetmişsiniz resmen... yok kimden olduğu bilinmeyen çocuklar yok utanip tuvalete doğrulan çocuklar

Üye olduğunuz siteyi inceleme gereği duydunuz mu hiç? Üyelik şartları falan?
Ne alaka ben burda türk erkelerinin yapısını söylüyorum sanki argo yada hakaret içerikli birşey yazmışım gibi konuşuyorsunuz üyelik şartları neymiş açıklayın öyleyse. Yorum yapmayalım mı ki bencede haklısın gereksiz her konuya yorum yapılmamalı

Gazetede internette nerde klozette doğurulan çöpe atılan bebek haberi okusam, kadın evli ve eniştesinden/komşusundan hamile kalmış oluyor

Cinsiyetin ne bakmadım demişsiniz ...burası kadınlar kulübü kadın olmayanlar üye olamıyor site kuralı yani,o yüzden yazmış kadında size :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…