Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tam giyindik süslendik püslendik ecoşşşşş 2 ,5 saattir uyuyorrr :26: yine kaldıkkkkk :84::84::84:

oyy ne güzel sen şimdiden hazırsın demek bende bekledim bekledim çıkmayınca artık 1. yaş doğumgünü ile beraber yaparız diye kendimi hazırlamıştım
ama süpriz oldu şimdi bende bakınıyorum ama çok kalabalık olmuyacak büyük ihtimalle sadece akrabaları çağırırızsanırım eşimlede daha konuşmadım bakalım kararlaştırırız artık
o zaman aklıma takılan şeyler olursa senden de fikir alırım

herzaman beklerim tatlım,elimde örnek fotolar vs de var
bende başta yapmam diyodum ama şimdi heveslendim,bi de ilerde keşke yapsaymışım demek istemiyorumm

herzaman beklerim tatlım,elimde örnek fotolar vs de var
bende başta yapmam diyodum ama şimdi heveslendim,bi de ilerde keşke yapsaymışım demek istemiyorumm

ooo sen tam hazırlıklısın valla maşallah
diş buğdayı yapmak zorunlu değil tabikide aslına bakarsan anne olmadan önce bana fuzuli bile geliyrodu ama kızım için birşeyler
yapmak beni çok mutlu ediyor sırf ilerde bu güzel anlarıda onunla beraber tekrar anlatarak yaşamak için anı olarak yapmak lazım

sen uyuyunca bebeğine kim bakıyor canım merak ettim bana 1 saatlik uyku lüks çünkü kızım 20-30 dk dan fazla uyumuyor çünkü

Bizimkinin gece uykusu iyidir canım nazar değmesin. Akşam 7 de yatıyor. Aralarda besliyorum. Sabah 6 da ayakta. Seninkinin sıkıntısı mı var acaba? Çünkü büyüdüler artık 6 aylık bebek beslemeden bile aralıksız 11 saat uyuyabilirmiş.

Akşama humus yaptım( ilk kez), közlenmiş patlıcan salatası( yazdan dolaba konan), zeytinyağlı karnıbahar, tavuk suyuna çorba birde dünden kalan makarna salatası var.

Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.
. Haticem de döktürüyor Maşaallah.. Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..

ellerine sağlık valla bu topiktekilerin hepsi birbirinden hamarat bir tek ben tembel bezeriksizim galiba

Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.
. Haticem de döktürüyor Maşaallah.. Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..

bende bir kere bir restaurantta yedim ve beğendim pastırmalı yapmışlardı adını bilmeden yemiştim ikinci yediğimde sorum bunun adı ne diye

bi sıkıntısı yok elhamdülillah gece güzel uyuyo deliksiz ama akşam 10-11 gibi uyuyo tabi sabah 7-8 e kadar işte arada emmek için mızırdanıyo ama uyanmıyo 5 dk emip devam ediyo.ama gündüz uykumuz yok hep öyle en fazla yarım saat flan ama 2-3 saatte bir uyuyo yani benim pek işime yaramıyo o uyurken yemek,ev işi vs.. yapayım diyorum yok hemen uyanıyo.neyse bunada şükür gece uykusuda olmasaydı daha fenaydı.çünkü uykusuzluk beni yorgunluktan daha fena yapıyo.bu arada menün güzel görünüyo hepsi sevdiğim şeyler ama humusu denemedim nasıl oldu denemeye değermi belki bende yaparım.afiyet olsun canım

Eki Görüntüle 638609

cena benim oğluşum yokmu damat listesinde

ablası gözlüğünü takıp resmini çekti

oy tombalak seni mor delikanlıyı bozar ama bu seferlik görmeyelim ablasııı

tam giyindik süslendik püslendik ecoşşşşş 2 ,5 saattir uyuyorrr :26: yine kaldıkkkkk :84::84::84:

herkesi heveslendirdin gezicem diye nazar değdi boranda onu şok yapıyor zar zor babayı ikna ediyorum nolurrrr çıkalım ya nolurrrr en son bıkıp tamam diyo oleyyy nidalarıyla hazırlanıyorum tam dönüyorum kuzumu giydiricem aaa bide ne göreyim uyumuş afacan normalde zorlasan uyumaz bizde gülermisin ağlarmısın kıvamında oturuveriyoruz yerimize

allahımm siz kadınsanız ben neyim diyorum kendi kendime ağlamak istiyorum ben şimdiden düşünüyorum kara kara eşim günlerdir çalışıyordu bu akşam evde ama ben eve vardığımda 8,30 olacak o saatten sonra ne pişirilir ki e pişirmesen adam günlerdir dışarda yiyo ev yemeğine hasret off çıldırıciiimmm

ama olmaz kiiii ben geldim sen kaçmışsın cenaaaaa
aha şimdi de ben geldim, sen yoksun
bu arada 7. ayınız hayırlı olsun, sağlık ve mutlulukla nice aylara yıllara inş

spora gittim, teyzesiyle ayşeciki yıkadık..
yeşil mercimeğimi pişirdim (sağolun temmuz annelerii)
yanına şööööyle maydonozlu peynirli bi ev makarnası yapıcam inş.
bi de salata yaptık mııııı, ooooh misss, leziiiz

öğleden sonra başlıyor topikte yemek muhabbeti
aslında çok da iyi oluyor, fikir ediniyoruz..
şu 'bugün ne pişiricem?' derdi de olmasa evlilik dünyanın en güzel şeyi

ne mutlu sana, bak hasta bile olmamış bebişin..
huzurlu neşesi yerinde, e daha bi anne ne isterki..
bırak insanlar ister zayıf desinler, ister minyon.. takılma, ben de takmıyorum

annenin bebeği için herşeyin en fazlasını istemesine gelinceeee..
zaten Allah öyle bi gözle baktırıyorki, ya da öyle bi şekilde gösteriyorki..
hele de anneysen, canından can ya..

şeklen, simaen altın orana sahip yaradılışı harikulade,
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerden de güzel benim yavrumm..

dur misalle anlatayım..
mesela ayşecik.. dünyadaki
en sıcak kahkahayı atan,
en içine dokunur ağlayan,
en tatlı uyuyan,
ve en tatlı uyanan bebek..
en güzel,
en şirin,
en yayamaz,
en uslu,
en aktif,
en canayakın,
en güzel gülüşlü,
en sıcak bakışlı,
en zarif,
en dadlu,
en mis kokulu..

anladınız siz onuu

ne kadar güzel anlatmışsın canım ya gerçekten çocuklar enlerin eni valla

şekerportakalı bende sana yazmıştım diş buğdayı ile ilgili ama görmedin heralde cnm
Bende çok araştırdım değişik fikirler sunumlar istersen yardımcı olabilirim

miracle diş buğdayı banner'ını hazırlaman için bür site söleyebilirim cnm tek tek harfleri basıp kendin hazırlayabilirsin, ben öyle yapmıştım

sağol canım amin

bence de anneleri rahat bıraksınlaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…