• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tam giyindik süslendik püslendik ecoşşşşş 2 ,5 saattir uyuyorrr :26::30: yine kaldıkkkkk :110::84::84::84:

canım bu konuda 1 aydır hummalı bir araştırma üzerindeyim,arkadaşlar bilir kurabiye çalışmlarımı da paylaşmıştım..
öncelikle diş şekilli kurabiyeler yapıcam,cupkek (bunlar biraz şov kısmı işin:1:),diş buğdayı,sarma dolma,kek,2 çeşit börek,kısır,havuçlu patates püresi.. gbi..
bunlar düşünüldü,bir de diş pastası var,doğumda kurabiye yaptıracağım bi arkadaşım vardı,eskiden bizim bankada çalışan ama artık bu işi yapan biri.kendi evinde yapıyor hem de..ondan fiyat aldım 30 kişilik için 150 tl dedi ama 40 dilim falan çıkarmışş..
bir deee banner yapacağız..(bircenin dişi çıktı yazılı)
kapı süsümüzü aldı teyzesi:8:
aslında son hazırlıklar kaldı sadece ortada diş olmasa daa:1:
kurabiyeyi çalışın kendiniz yapın derim kolay ve zevkliii..
hem bunun daha dogumgunu vs varr öğrenmek faydalı olurrr:6:

bi dee kızıma beyaz bi elbise beğendim zara kids int sitesinden onu alıcam altına babetle...

ooofff şu diş sivilce gibi olsa çıksak da pat die çıkıverseeee:13:

[/COLOR][/FONT]

oyy ne güzel sen şimdiden hazırsın demek bende bekledim bekledim çıkmayınca artık 1. yaş doğumgünü ile beraber yaparız diye kendimi hazırlamıştım
ama süpriz oldu şimdi bende bakınıyorum ama çok kalabalık olmuyacak büyük ihtimalle sadece akrabaları çağırırızsanırım eşimlede daha konuşmadım bakalım kararlaştırırız artık
o zaman aklıma takılan şeyler olursa senden de fikir alırım:34:

oyy ne güzel sen şimdiden hazırsın demek bende bekledim bekledim çıkmayınca artık 1. yaş doğumgünü ile beraber yaparız diye kendimi hazırlamıştım
ama süpriz oldu şimdi bende bakınıyorum ama çok kalabalık olmuyacak büyük ihtimalle sadece akrabaları çağırırızsanırım eşimlede daha konuşmadım bakalım kararlaştırırız artık
o zaman aklıma takılan şeyler olursa senden de fikir alırım:34:

herzaman beklerim tatlım,elimde örnek fotolar vs de var :51:
bende başta yapmam diyodum ama şimdi heveslendim,bi de ilerde keşke yapsaymışım demek istemiyorumm:27:

herzaman beklerim tatlım,elimde örnek fotolar vs de var :51:
bende başta yapmam diyodum ama şimdi heveslendim,bi de ilerde keşke yapsaymışım demek istemiyorumm:27:

ooo sen tam hazırlıklısın valla maşallah:34:
diş buğdayı yapmak zorunlu değil tabikide aslına bakarsan anne olmadan önce bana fuzuli bile geliyrodu ama kızım için birşeyler
yapmak beni çok mutlu ediyor sırf ilerde bu güzel anlarıda onunla beraber tekrar anlatarak yaşamak için anı olarak yapmak lazım:34:

sen uyuyunca bebeğine kim bakıyor canım merak ettim bana 1 saatlik uyku lüks çünkü kızım 20-30 dk dan fazla uyumuyor çünkü :37:

Bizimkinin gece uykusu iyidir canım nazar değmesin. Akşam 7 de yatıyor. Aralarda besliyorum. Sabah 6 da ayakta. Seninkinin sıkıntısı mı var acaba? Çünkü büyüdüler artık 6 aylık bebek beslemeden bile aralıksız 11 saat uyuyabilirmiş.

Akşama humus yaptım( ilk kez), közlenmiş patlıcan salatası( yazdan dolaba konan), zeytinyağlı karnıbahar, tavuk suyuna çorba birde dünden kalan makarna salatası var.

Bizimkinin gece uykusu iyidir canım nazar değmesin. Akşam 7 de yatıyor. Aralarda besliyorum. Sabah 6 da ayakta. Seninkinin sıkıntısı mı var acaba? Çünkü büyüdüler artık 6 aylık bebek beslemeden bile aralıksız 11 saat uyuyabilirmiş.

Akşama humus yaptım( ilk kez), közlenmiş patlıcan salatası( yazdan dolaba konan), zeytinyağlı karnıbahar, tavuk suyuna çorba birde dünden kalan makarna salatası var.

Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.
:17:. Haticem de döktürüyor Maşaallah..:16::16: Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..:31:

ellerine sağlık valla bu topiktekilerin hepsi birbirinden hamarat bir tek ben tembel bezeriksizim galiba:50:

Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.
:17:. Haticem de döktürüyor Maşaallah..:16::16: Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..:31:

bende bir kere bir restaurantta yedim ve beğendim pastırmalı yapmışlardı adını bilmeden yemiştim ikinci yediğimde sorum bunun adı ne diye:1:

bi sıkıntısı yok elhamdülillah gece güzel uyuyo deliksiz ama akşam 10-11 gibi uyuyo tabi sabah 7-8 e kadar işte arada emmek için mızırdanıyo ama uyanmıyo 5 dk emip devam ediyo.ama gündüz uykumuz yok hep öyle en fazla yarım saat flan ama 2-3 saatte bir uyuyo yani benim pek işime yaramıyo o uyurken yemek,ev işi vs.. yapayım diyorum yok hemen uyanıyo.neyse bunada şükür gece uykusuda olmasaydı daha fenaydı.çünkü uykusuzluk beni yorgunluktan daha fena yapıyo.bu arada menün güzel görünüyo hepsi sevdiğim şeyler ama humusu denemedim nasıl oldu denemeye değermi belki bende yaparım.afiyet olsun canım :56:

$a101.webp

akşam çıkışta a101 e uğrayıp kızıma piyano ve telefonu almak istiyorum

Eki Görüntüle 638609

cena benim oğluşum yokmu damat listesinde:43:

ablası gözlüğünü takıp resmini çekti:34:

oy tombalak seni mor delikanlıyı bozar ama bu seferlik görmeyelim ablasııı :20: :34:

tam giyindik süslendik püslendik ecoşşşşş 2 ,5 saattir uyuyorrr :26::30: yine kaldıkkkkk :110::84::84::84:

herkesi heveslendirdin gezicem diye nazar değdi boranda onu şok yapıyor zar zor babayı ikna ediyorum nolurrrr çıkalım ya nolurrrr en son bıkıp tamam diyo oleyyy nidalarıyla hazırlanıyorum tam dönüyorum kuzumu giydiricem aaa bide ne göreyim uyumuş afacan normalde zorlasan uyumaz bizde gülermisin ağlarmısın kıvamında oturuveriyoruz yerimize

allahımm siz kadınsanız ben neyim diyorum kendi kendime ağlamak istiyorum :43: ben şimdiden düşünüyorum kara kara eşim günlerdir çalışıyordu bu akşam evde ama ben eve vardığımda 8,30 olacak o saatten sonra ne pişirilir ki e pişirmesen adam günlerdir dışarda yiyo ev yemeğine hasret off çıldırıciiimmm

ama olmaz kiiii ben geldim sen kaçmışsın cenaaaaa:20::20::20::20:
aha şimdi de ben geldim, sen yoksun :1:
bu arada 7. ayınız hayırlı olsun, sağlık ve mutlulukla nice aylara yıllara inş:16:

spora gittim, teyzesiyle ayşeciki yıkadık..
yeşil mercimeğimi pişirdim (sağolun temmuz annelerii:34:)
yanına şööööyle maydonozlu peynirli bi ev makarnası yapıcam inş.
bi de salata yaptık mııııı, ooooh misss, leziiiz :56:

öğleden sonra başlıyor topikte yemek muhabbeti :1:
aslında çok da iyi oluyor, fikir ediniyoruz..
şu 'bugün ne pişiricem?' derdi de olmasa evlilik dünyanın en güzel şeyi :69:

sağool tatlımmm..hamdolsun 7 aydır sağlık sorunu yaşamadık,bu hafta başından beri burun akıntısı varr o da dişten diyoruzzz..ufak doğmuş olmasına rağmen çok dinamik bi bebekk,insancıll çok güleryüzlüüü ve en önemlisi mutluuu:nazar::nazar: gözgöze geldiğimiz anda hemen gülümser hatta en son hastaneye gittiğimiz gün kahkahalar atıyordu koridorlardaa:nazar:
annelik böyle bişey ama demkkii herşeyinn en fazlasını istiyorsunnn bebeğin için..
en uzun,
en tombul,
en akıllı,
en hareketli,
en güzel,
en şirin
ennnn ennnn...sanki bz bebekken mükemmeldik:4:

valla sizle konuşunca içim rahatlıyooorrrrr:46:
ne mutlu sana, bak hasta bile olmamış bebişin.. :16:
huzurlu neşesi yerinde, e daha bi anne ne isterki..
bırak insanlar ister zayıf desinler, ister minyon.. takılma, ben de takmıyorum :19:

annenin bebeği için herşeyin en fazlasını istemesine gelinceeee..
zaten Allah öyle bi gözle baktırıyorki, ya da öyle bi şekilde gösteriyorki..
hele de anneysen, canından can ya..

şeklen, simaen altın orana sahip yaradılışı harikulade,
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerden de güzel benim yavrumm.. :16:

dur misalle anlatayım..
mesela ayşecik.. dünyadaki
en sıcak kahkahayı atan,
en içine dokunur ağlayan,
en tatlı uyuyan,
ve en tatlı uyanan bebek..
en güzel,
en şirin,
en yayamaz,
en uslu,
en aktif,
en canayakın,
en güzel gülüşlü,
en sıcak bakışlı,
en zarif,
en dadlu,
en mis kokulu..

anladınız siz onuu:34:

ne mutlu sana, bak hasta bile olmamış bebişin.. :16:
huzurlu neşesi yerinde, e daha bi anne ne isterki..
bırak insanlar ister zayıf desinler, ister minyon.. takılma, ben de takmıyorum :19:

annenin bebeği için herşeyin en fazlasını istemesine gelinceeee..
zaten Allah öyle bi gözle baktırıyorki, ya da öyle bi şekilde gösteriyorki..
hele de anneysen, canından can ya..

şeklen, simaen altın orana sahip yaradılışı harikulade,
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerden de güzel benim yavrumm.. :16:

dur misalle anlatayım..
mesela ayşecik.. dünyadaki
en sıcak kahkahayı atan,
en içine dokunur ağlayan,
en tatlı uyuyan,
ve en tatlı uyanan bebek..
en güzel,
en şirin,
en yayamaz,
en uslu,
en aktif,
en canayakın,
en güzel gülüşlü,
en sıcak bakışlı,
en zarif,
en dadlu,
en mis kokulu..

anladınız siz onuu:34:

ne kadar güzel anlatmışsın canım ya gerçekten çocuklar enlerin eni valla

şekerportakalı bende sana yazmıştım diş buğdayı ile ilgili ama görmedin heralde cnm
Bende çok araştırdım değişik fikirler sunumlar istersen yardımcı olabilirim

miracle diş buğdayı banner'ını hazırlaman için bür site söleyebilirim cnm tek tek harfleri basıp kendin hazırlayabilirsin, ben öyle yapmıştım:54:

canım sanırım bebişinin eli yanmışş çok üzüldüm geçmiş olsun bu arada yazıyı çok begendm yaniii çocuk yapmak büyütmek okadar zorki biz sadece kendimizi düşünüp vazgeciyoruz aslında onların birde kardeşe oyun arkadaşına ihtiyacı var bakalım zaman içinde ne karar vericez rabbim hayırlısını nasip etsin :34:
sağol canım amin
ayyy işteee en sevdiğim söözzz minyon bebekk:emir_bebek: hamileliğimde ve doğumdan sonra çook duydumm..ama haklısın canımm mutlu ve sağlıklı olmaları çok daha önemlii..aslında kimse bişey demese benim de bööylee durup durup kaşınacağım yok..
bu çocuk zayıf,yemeklerden ver,pekmez ver,yumurtayı 1 tane ver neden yarım veriosun....bıd bıdı bıdı...:1: beni kuzumla rahat bıraksınlaaaaarrrr:kkk:

oyyy maşallahhh akıllı bıdığaaa:9: kuzenimin bebeği ile 2 gün benim kızımın arası o maşallah 9500 gr faln,sanırım biraz da bu baskı yapıyor üzerimde ve ben bakamıyormuyum acaba düşüncesi oluşuveriyor maaleseff:5:
akıl sağlığı ve beden sağlığı herşeyden önemli aslındaa ben de hep bunu savunurum ama bu ay bana da bişeyler olduuu:72:

canım inan dr onu dmeeye getirdi,sadece gece emzir ek gıdayı çoğalt demekki süt ona yalancı tokluk yapıyor dedi..
poposunda kurt kaynıo ondan kilo almıyor diyemiosun kiii:1: benimki de isteksiizzz,o anca saçımla oynarken aheste ahestee memesini emsinn başka bi derdi yok kuzumunn:nazar:

sağool tatlımmm..hamdolsun 7 aydır sağlık sorunu yaşamadık,bu hafta başından beri burun akıntısı varr o da dişten diyoruzzz..ufak doğmuş olmasına rağmen çok dinamik bi bebekk,insancıll çok güleryüzlüüü ve en önemlisi mutluuu:nazar::nazar: gözgöze geldiğimiz anda hemen gülümser hatta en son hastaneye gittiğimiz gün kahkahalar atıyordu koridorlardaa:nazar:
annelik böyle bişey ama demkkii herşeyinn en fazlasını istiyorsunnn bebeğin için..
en uzun,
en tombul,
en akıllı,
en hareketli,
en güzel,
en şirin
ennnn ennnn...sanki bz bebekken mükemmeldik:4:

:

bence de anneleri rahat bıraksınlaaaaaaar:49:

Back
X