Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hava da bugün daha güzel sanki, güneş parlıyor
ayşecikle çıksak mı acaba?

bu arada bende kızımın dişi çıksada diş buğdayı yapsam diye düşünürdüm hep
şimdi dişimiz geldi yapayım diye düşünüyroum aile yakınlarını çağırarak bakalım
fikirleri olan arkadaşlar varsa alabilirim birde diş buğdayı yapan arkadaşlara sorum : pastayı hangı fiyat aralıklarında yaptırdınız
daha araştırmadım bende başlıycam bir fikrim olsun

ben bugun çok güzel güneş almaayan evimiz güneş aldı hemen dışarı çıkmamız lazımmm

geçmişi okuyamadım ne kadar kaynatmışınızzzz

melisacım dişin hayırlı olsun inşallah daha güzel mutluluklarınızı görürüz

öpüyoruz ben kaçiyim güzel duş sonra güzelce giyinelim sonra ecoşu giydirip hoppa dışarı

çok teşekkür ederiz teyzesi

ohh iyi gezmeler sizede

canım ben albümlerden resimlere bakamıyorum, niyedir sence :)

evet canım kalbinden di çok tşk ederim zeynep içinde dua et inşallah oda atlatıversin biran evel

sen ne iş yapıyorsun da 2 yaşına kadar izin kullanabiliyorsun ne güzel ya ben kızımı çok özlüyorum
canım inşallah zeynepte atlatır Allah yardımcınız olsun.
devlette çalışıyorum memurların iki sene ücretsiz izin hakkı var sanırım yeni yasayla ücretsiz iznim emekiliğime de yansıyacak .aslında aklımda farklı planlar da var yeniden kpssye girip dhm ya da A kadrolar için son kez kasmak istiyorum.Olmazsa kurumuma devam edeceğim.

Selamlarrr hanımlarr. Misafirim gelecek gelmeden sze bakıyım dedim.
Çok pratik mikrodalga keki yaptım 7 dakikada pişti misssss gbi. Çatkapı misafire güzel bir ikram:))

şekerportakalı dişiniz hayırlı olsun cnm gözünaydın:)) diş pastası yaptırdığın yerle alakalı fiyatlar. Ben pelitte yaptırdım biraz tuzlu ayıptır sölemesi. İnternet üstünden yapan yerde çok var, araştır braz güzel fikirler bulursun cnm

hapsuucum canım arkadas sey yazmıs,emniyet kemerinin bozukluğundan dolayı 7 ev kazası olmus türkiyede ikea topluyomus bu sandalyeleri gibi bir yazı okudum.kacıncı sayfada bilemedimde..
bende sadece o sandalyeyi sevdim ablamda kullandı aynısını yeğenim için, baska alma kesinlikle dedi.hem hafifmiş hemde kullanışlı.bide babam yeğenimnkinin ayaklarını cıkardı halat bağladı tavana astı suan annemgilin yazlığında salıncak olarak kullanılıyor.bende ikea alıcam ama yazıyı okuyunca tereddütte kaldım.gerci sen söyleyince içim rahatladı..

kızlar bide size sorayım konuyla alakasız ama sizin önerileriniz benim için değerli.şimdi biz ev aldık.sıfır almadık ama sıfırdan daha fazla para verip eski ev aldık tam merkezde.neyse velhasıl kelam evin banyo ve tuvaletinin tadilata ihtiyacı var.bütcemizde kısıtlı ama hijyen bakımından mecbur yaptıracağız.ben fayansları tamamen kırdıralım diorum,esim gerek yok fayansın üstüne ilaç döküyorlar parlak yüzeyi gidiyor aynı duvar gibi oluyor,onun üstüne yapıstırıyorlar dior ama benim içime sinmiyor?ne kadar kullanıslı olurki:44: kendi evi olup,bu sekilde tadilat yaptıran varmı?fayans üstüne fayans yapıştırıp kullanan...
miraclecimüzülme bebişin zayıf değil.masallah yaptıklarını düşününce sağlıklı ,hareketli gibi bunları düşün .benim oğlumda cok kilolu değil.6.ay kontrolumüzde 7350 cıktı napım şimdi karalarmı bağlıyım.9-10 kiloları duydukça dediğim tek sey masallah subhanallah.ama benim oğlum minnak napım ama oğlumla bir gün geciren ne diyor biliomusun? sen cübbenle kepini annenin karnındamı bıraktın,annesinin karnında üniversite bitirdi doktora yapmaya geldi bu dünyaya diorlar.
cena ayseciğe duyurulur

canım emniyet kemeri bolarıyordu eşim belıne gore ayarladıktan sonra altan bir düğüm attı kalan fazlalık kısma boylece sorun ortadan kalktı aklında bulunsun sizde yapın. bunun dısında iyi fikirmiş şu salıncak olayı :)

Arabayı indirmek dert olmasa, birde oruç olmasam bende çıkardım... Size iyi gezmeler...
asansör yok heralde :100:

bizim baston otomobilin bagajında duruyor, hem de açık vaziyette
ordan alıp oraya koyuyorum, yoksa yukarı çıkar 3 kat, aşağı indir..
valla çekilmez

ben de bugün oruçluyum, 10 günüm kaldı..

ben bugun çok güzel güneş almaayan evimiz güneş aldı hemen dışarı çıkmamız lazımmm
öpüyoruz ben kaçiyim güzel duş sonra güzelce giyinelim sonra ecoşu giydirip hoppa dışarı
oooh, gezin, gezelim..

Evet canım asansör yok.. Aşağıda da bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye...
Sen evdemisin bugün..?:26:

busmai bende göremedim albümü arkadaş değiliz ondan herhalde:))

canım, eşim mühendis, tadilat tamirat tecrübesi de var.
akşam sorayım, yazarım

bu arada oğlunu damat adayları listesinde başa yazıyorum

canım ben albümlerden resimlere bakamıyorum, niyedir sence :)
ekledim seni canım arkadaş listemde olman gerekiyor
duş alıp çıkma üşütürsün mazallah

amaaan amaaaaan, damat bulunur canım, dostlarımızdan olmayalım..
zaten buluşmayı beklemeye karar verdik, bütün alternatifleri görelim bi

cenam oğlum taa 4 aylıkken talip oldu bu libyana ne edem ben şimdi ben de bekliyorum buluşmayı o zaman

Son düzenleme:

Evet canım asansör yok.. Aşağıda da bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye...
Sen evdemisin bugün..?:26:

tabi yaa,, binanın girişinde ne olur ne olmaz
kardeşime sorucam şimdi, bugün gelecek misin diye..
gelmeyecekse çıkmayı düşünüyorum, sağlık ocağına da gideriz..
15inde gitmemiz gerekti, hava muhalefetinden bu güne kaldı

canım, eşim mühendis, tadilat tamirat tecrübesi de var.
akşam sorayım, yazarım

bu arada oğlunu damat adayları listesinde başa yazıyorum

ay cok sevinirim canım yzarsan buraya ii olur.
oğluşumu az bucuk gördün zaten.ayseciği görmeye gerek yok anasına bak kızını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…