yeni konu hayırlı olsun.
şu an benim tek sıkıntım kv. artık evine gitmesini istiyorum.
kötü sayılmaz ama canım lohusalık sanırım, hareketleri batıyor. bugün akşam 5'e kadar bir yemek pişirir mi diye bekledim. yok. kalktım yine kendim pişirdim. bulaşığı vs topluyor. belki burda benden daha çok şikayeti olan vardır ama bilmiyorum. içim daraldı yaw.Tskler canım... Ah be güzelim o kadar mı kötü kayınvaliden de anlayış yok galiba lohusa kadinsin sen en hassas donemin
kötü sayılmaz ama canım lohusalık sanırım, hareketleri batıyor. bugün akşam 5'e kadar bir yemek pişirir mi diye bekledim. yok. kalktım yine kendim pişirdim. bulaşığı vs topluyor. belki burda benden daha çok şikayeti olan vardır ama bilmiyorum. içim daraldı yaw.
merhabalar çok güzel bir konu olmuş birbirimize destek olup faydalı bilgiler alabilmek açısından bu topikten sıklıkla faydalanabiliriz.
Yaşadığım sıkıntıdan bahsedeyim canım bebişim memeyi malesef fazla emmek istemiyor o yüzden sağarak vermeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor o yüzden mama takviyesi yapıyorum.Dün ilk defa iki göğsümden de emzirmeyi başardım. Bugün sağarak verdim ama 30 cc ancak çıktı o yüzden yine mama takviyesine devam. Göğsümlerim hiç bir zaman yeterince dolmayacak gibi geliyor. Sütümü artırabilecek her şeyi içmeye ve yemeye çalışıyorum umarım zamanla artar. Ayrıca edindiğim deneyim Kraftın elektrikli pompasını kesinlikle almayın 2.gün bozuldu. Pompalar içinde en kötüsüymüş çok fazla şikayet varmış.Almadan önce yeterince araştırmadığıma pişmanım.Dün KK da araştırdığım kadarıyla ortak fikir medelanın elektrikli ve pilli mini pompasının en iyisi olmasıydı.Dün medelayı aldım bugün ilk defa kullandım süper bebeğin çekim gücüyle çekip bırakıyor acıtmadığı gibi daha çabuk sağıyor.Tavsiye ederim.
Bir diğer problemime gelince minik oğlum geceleri durmadan viyaklıyor saatte bir uyanıyor. Geceleri sanki hiç sevmiyor gündüzleri 3 saatte bir uyanıyor her sey normal döngüde ilerliyor.Benden şimdilik bu kadar ve tecrübe sıkıntılarımı zamanla paylaşırım öptüm hepinizi.
biz bugün 15 günlük olduk 2 gündür gaz sancımız var çok kötü yavrum sancıdan kıpkırmızı kesiliyor benim elimden bişey gelmiyo
Rezene çayı vermeye başladım yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama oluyo işte yinede... sizde de aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz??
erkek bebek miydi canım seninki? benim de oğlum çok gazlıydı. kıvranırdı yavrucak yne çıkaramazdı. şimdi kızım sanki daha rahat gibi, nazar değmesin. gerçi gaz sancıları 15 günlük olunca başlarmış.biz bugün 15 günlük olduk 2 gündür gaz sancımız var çok kötü yavrum sancıdan kıpkırmızı kesiliyor benim elimden bişey gelmiyo
Rezene çayı vermeye başladım yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama oluyo işte yinede... sizde de aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz??
sadece body giydiriyorum ben. çocuk yine de terliyor. şimdi altını açtım. o şekilde uyudu. alt da açık olunca püfür püfür iyi geldi sanırım:))
Merhabalar, ben de temmuz annesi olacaktım ama oğlum 29 haziranda doğdu. Biz de bugün 17 günlük olduk ve benim oğlumun da gaz sancıları var. Doktorum biogaia ve sap simplex verdi. Ben bir kaç gün sap simplex kullandım bir faydası olmadı. Şimdi bioagaia'yaya devam ediyorum. Humananın rezene çayını oğluma vereyim mi diye doktora sordum ama bebeğe verme sen kendin iç dedi. Oğlumun gaz sancıları devam ediyor. Karnına masaj da yapıyorum ama sancılar bitmiyor.
Bu arada siz bebekleri nasıl gidiyorsunuz, kısa kollu badi giydiriyor musunuz mesela?
Çok geçmiş olsun canım gece gündüz ayrımını daha bilmedikleri için dengesiz uyuma saatleri oluyo doktorum bana şöyle dedi bebeğinizi gündüzleri iş yaptığınız yada oturuğunuz odaya getirin orda uyusun akşamları hep aynı saatte kendi odasına karanlık ve sessiz ortamda yatırın ki ne zaman gece ne zaman gündüz öğrensinbizde gece uyandık mı 3 saat sonra ancak uyuyoruz gündüz daha fazla uyuyor maalesef
sadece body giydiriyorum ben. çocuk yine de terliyor. şimdi altını açtım. o şekilde uyudu. alt da açık olunca püfür püfür iyi geldi sanırım:))
kızlar,
benim bebeğimin dudakları çok kurudu. sizde de var mı böyle bir sıkıntı? doktor su verme dedi ama su vermeli miyim acaba? beyaz beyaz oldu çocuğun dudakları.
benimkinin boynunda isilik oluşmuş. patikli alttan uzak dursam iyi olur yani:)Body'nin altına patikli alt da giydiriyorum ben. Daha doğrusu nasıl giydireceğimi şaşırdım desem yeri. Üstünü biraz inceltsem üşüyecek diye korkuyorum, biraz giydirsem terliyor. Acemilik zor iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?