Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.
. Haticem de döktürüyor Maşaallah.. Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..
Bende daha önce yemiştim ama hiç yapmamıştım. Bugün nohut haşlayınca aklıma geldi yapayım biraz dedim. Eşim hatayda okuduğu için biliyor oranın yemeklerini. Akşam ben normalde pek sevmem ama güzel olmuş dedi. Ara ara yapılabilecek bir meze. Dene bence. Tahin tadı baskın olan kimyonlu sarmsaklı bir tadı var
Bende seviyorum. Arada sırada değişiklik oluyor.

Deneyebilirsin canım. Bende azcık yaptım zaten güvenemedim kendime. Ama bitirdik hepsini:) zaten yapımı kolay tarifini yollarım yapacaksan

iiii akşamalr kızlar 2 gündürr giremiyorum ama yoklugumu pek fark eden yok sanırımm
ayşecik salı gününden ihtibaren emeklemeye başladı her gün gidiş mesafesini uzatıyo oturdugu yerden düşmeden emekle pozisyonuna geçiyo.şimdilik bunlarıı becerebiliyoruzz.

bende legende oturtarak yıkıyorunn. neden kv yıkatıyosun senin öğrenmen daha ii .bu kv her şeye karımasa olmazz çok bilmişler. çok şükür ben kv yapma dedegimde ısrarcı olmaz. benimde tanıdıgım bi abla var 4 torun büyütmş annelerine vermmeiş kendii öle diyoo bii sinişr oldumm onunla konuşurken. bii dee ölee bii anlatıyoo çok önemlii iş yapmış gibi. biz kendimiz yapacagız kuzucukların her şeyini yardıma ihtiyaç oldugunda zaten yardım isteriz .

Gunaydinlar hayırlı cumalar..kizlar okuyorum ama bi turlu yazamıyorum.hepinizi cok ozluyorum.çalışma saatim az ama eve gelince uras la ilgilen kv kp bizde yemek bulasik derken gun gecio..bizimki 7 bucuk aylik oldu.ve kilodan dönemiyor emekliyemiyor uzun sure ayakustu duramıyor.aslinda cok hareketli eli bacagi hic durmaz..yurutecle evin heryerini dolasir bi dakka sabit durmuyor..ek gidada sıkıntımiz tatli olan hicbiseyi yemio kazayla yutmussada kesin kusuyo.meyve muhallebi pekmez asla yemio..ama onun dışında sebze et tavuk balik baklagil akliniza ne gelirse yumurta peynir yogurt yiyor.meyvesuyu yapiorum icmio.ihlamur ve ayran favorisi..garip bi çocuk..meyve yemesini çok istiyorum.vitaminsiz kalio galiba.cunku iki parmaginin tirnaginin üstündeki derisi hafiften soyulmus.galiba vitaminsizlikten oluyo bu.meyve yemesi icin oneriniz varmi kizlar.file ve yoğurta katip denedim olmadi bide bizimde ust iki dis beyazlasti nezaman cikarsa artik..kabızlik sorunumuz var ek gidaya geçtiğimizden beri.ikiniyo ikiniyo tam ucunda azcik yapio.cok üzülüyorum..simdilik benden bukadar bütün meleklerimi öpüyorum.Allaha emanetsiniz

günaydınnn kızlarr herkese guzel sabahlar hayırlı cumalar
bugun ve yarın ızınlyıyım evdeyım
oğluşumla koklaşıcaz bolbol :)

Günaydın kızlar...

Fatmazracım bizim kız da aynen. Bende meyve yediremiyorum. Bazen öğüre öğüre muz yiyor. Birde portakal suyu verebiliyorum o kadar.

Barbarino cum hoşgeldin hayatım özlettin kendini

Son düzenleme:
Ninenin Ölmüş Eşine Mektubu...

Son GÜNLERDE; bir surat bir surat ki GELİNDE, çayımı bile yarım dolduruyor BEY. Allah'tan KULAKLARIM ağır işitiyor da, duymuyorum ne söylediğini…! Ama yinede HİSSEDİYORUM..! Beni, bu evde galiba istemiyor artık. Hey gidi günler heeey…! OĞLUNU bilirsin, vur kafasına al lokmayı. İki ara bir derede ne yapsın…? ANA bu, atsa atılmaz; satsa satılmaz.Bana artık gizli gizli sarılıyor bey...! Dün akşam, UYURKEN öptü beni biliyor musun? Nasıl ağırıma gitti nasıl…! Artık AKİDE ŞEKERİDE getirmiyor. Hani dişlerim yok ya, güya yerken garip sesler çıkarıyormuşum da; çocuklar İĞRENİYORMUŞ benden. Yok; vallahi yalan bey, hiç yapar mıyım ben öyle şey..? GELİN; çocuklara masal anlatmamı da yasakladı. Üstelik seninle konuşuyormuşum diye, duvardaki resmini bir yere sakladı. Olsun, koynumdaki resminden haberi bile yok..! Yine de BEDDUA edemem bey, oğlumun karısı; torunlarımın anası o…! Geçenlerde üst KOMŞULAR geldi. Ne konuştuklarını duymayayım diye, kapıyı üstüme kilitledi. Duymadım, duyamadım; lakin hissettim. DÜŞKÜNLER EVİNE yatıracaklarmış önümüzdeki ay beni. Ne yalan söyleyeyim epey ağırıma gitti, epey…! Ha, SEN ne diyorsun bey..? Hani bir görünsen OĞLUNA…! Ne de olsa babasısın, seni dinler. Bu odada oturur, vallahi hiç dışarı çıkmam. Akide şekeri de istemem. MASALDA anlatmam artık çocuklara. Ne olur, AYIRMASINLAR beni bu evden. Yaşayamam, nefes bile alamam. Sana ait anılardan uzak ne yaparım ben, ne yaparım..? Şu camın PERVAZINDA hayalin durur, çekmecelerde el izin. BASTONUN hala duvarda asılı. İstemiyorlar beni artık, istemiyorlar hasılı...!HEY GİDİ GÜNLER HEY..!Hani DİYORUM, bir çağırsan..!Yoksa, yoksa sendemi UNUTTUN beni bey…

günaydın canım iyi bol bol dinlenirsin ne güzel

canım benimkide sevmiyor tatlıyı püre şeklinde bebek çorbalarından muhallebilerden nefret ediyor sadece arı mamaya itirazı yok oda bir kaç kaşık ama ver salçalı sarımsaklı yoğurtlu yemekleri geç karşısına seyret senden benden güzel yer başımız dertte bu afacanlarla valla damak tatları erken oluştu sanırsam

günaydın pediastrum

bu arada günaydın dememişim herkese günaydın

ben yine otobüste su gibi terledim dışarda buz gibi üşüdüm ve ofiste hala üşüyorum korkarım bu haftasonunuda hasta geçireceğim :2::2::2:

cumanız hayırlara vesile olsun.tüm dualarımız kabul olsun.

Günaydın kızlarrr. Hayırlı Cumalar herkese

Bebe bisküvisiyle karıştırsan yer mi acaba cnm? Ben bazen bisküvileri meyvesiyle eziyorum öyle yediriyorum birde böle dene bnce. Genelde bebekler tatlıyı daha çok sever diye biliyorum meyveyi falan yerde sebzeyi yemez die, ama tam tersi de oluyormuş demekki.

Ohh hasret giderin bol bol:))

arya,cincon sizlerede günaydın kızlarrr

umarım hasta olmazsın canım hemen tedbirini al bari ıhlamur falan iç

Soyle bir bakındim da Temmuz annelerinden birkaç tanıdığımı gördüm Slm vermek istedim. Derinom yarın 8 aylık olacak. Sizler ve bebisleriniz umarım iyidir.

kızlar şuan paşama kahvaltı verıyorum bulamaç şeklınde verdım ben hep.sızler nasıl yapıyosunuz kahvatısını tek tekmı verıyosunuz
cıcıbebe kızarmıs ekmegın sert kenarlarını kesıp ahşap havanda ıyıce ufaladıktan sonra ıhlamurla ıslatıyorum
içinede az yumurta sarısı labne peynırı pekmez

umarım hasta olmazsın canım hemen tedbirini al bari ıhlamur falan iç

inşallah valla oğlumda yeni iyileşti zaten bu arada birkaç gündür hırıltısı vardı ya dün gece 1 suları uyurken acıktı süt verdim içti bir biberonu bitirdi bir anda ardından kustu ben panikledim tabi annem geldi baktı korkma balgamı atmıştır kusarak dedi sanırım haklı hırıltısıda kesildi kustuktan sonra 1 saat sonra gene acıktı emzirdim rahat rahat uyudu bu kez iyileşti sanırsam bademciklerini üşütmüştü ondanmış öksürüğü neyseki ıhlamurla iyileşti oğlumda çok şükür bide annem evde bir karışım hazırlamıştı doktora danışıp oda balgamı söktürmeye yardım etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…