Bende daha önce yemiştim ama hiç yapmamıştım. Bugün nohut haşlayınca aklıma geldi yapayım biraz dedim. Eşim hatayda okuduğu için biliyor oranın yemeklerini. Akşam ben normalde pek sevmem ama güzel olmuş dedi. Ara ara yapılabilecek bir meze. Dene bence. Tahin tadı baskın olan kimyonlu sarmsaklı bir tadı var
Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.. Haticem de döktürüyor Maşaallah.. Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..
Bende seviyorum. Arada sırada değişiklik oluyor.ellerine sağlık valla bu topiktekilerin hepsi birbirinden hamarat bir tek ben tembel bezeriksizim galiba
bende bir kere bir restaurantta yedim ve beğendim pastırmalı yapmışlardı adını bilmeden yemiştim ikinci yediğimde sorum bunun adı ne diye
bi sıkıntısı yok elhamdülillah gece güzel uyuyo deliksiz ama akşam 10-11 gibi uyuyo tabi sabah 7-8 e kadar işte arada emmek için mızırdanıyo ama uyanmıyo 5 dk emip devam ediyo.ama gündüz uykumuz yok hep öyle en fazla yarım saat flan ama 2-3 saatte bir uyuyo yani benim pek işime yaramıyo o uyurken yemek,ev işi vs.. yapayım diyorum yok hemen uyanıyo.neyse bunada şükür gece uykusuda olmasaydı daha fenaydı.çünkü uykusuzluk beni yorgunluktan daha fena yapıyo.bu arada menün güzel görünüyo hepsi sevdiğim şeyler ama humusu denemedim nasıl oldu denemeye değermi belki bende yaparım.afiyet olsun canım
benim kv banyoda kucağında yıkıyor bize vermez yıkama konusunda. bide banyosu bittikten sonra kulağını ağzıyla hortum gibi çeker. kulak zarına zarar verecek diye içim gider ama sözüm geçmez bildiğini okur. dier torunların kulağınıda çekmiş bişey olmamış.
günaydınnn kızlarr herkese guzel sabahlar hayırlı cumalar
bugun ve yarın ızınlyıyım evdeyım
oğluşumla koklaşıcaz bolbol :)
Gunaydinlar hayırlı cumalar..kizlar okuyorum ama bi turlu yazamıyorum.hepinizi cok ozluyorum.çalışma saatim az ama eve gelince uras la ilgilen kv kp bizde yemek bulasik derken gun gecio..bizimki 7 bucuk aylik oldu.ve kilodan dönemiyor emekliyemiyor uzun sure ayakustu duramıyor.aslinda cok hareketli eli bacagi hic durmaz..yurutecle evin heryerini dolasir bi dakka sabit durmuyor..ek gidada sıkıntımiz tatli olan hicbiseyi yemio kazayla yutmussada kesin kusuyo.meyve muhallebi pekmez asla yemio..ama onun dışında sebze et tavuk balik baklagil akliniza ne gelirse yumurta peynir yogurt yiyor.meyvesuyu yapiorum icmio.ihlamur ve ayran favorisi..garip bi çocuk..meyve yemesini çok istiyorum.vitaminsiz kalio galiba.cunku iki parmaginin tirnaginin üstündeki derisi hafiften soyulmus.galiba vitaminsizlikten oluyo bu.meyve yemesi icin oneriniz varmi kizlar.file ve yoğurta katip denedim olmadibide bizimde ust iki dis beyazlasti nezaman cikarsa artik..kabızlik sorunumuz var ek gidaya geçtiğimizden beri.ikiniyo ikiniyo tam ucunda azcik yapio.cok üzülüyorum..simdilik benden bukadar bütün meleklerimi öpüyorum.Allaha emanetsiniz
Bebe bisküvisiyle karıştırsan yer mi acaba cnm? Ben bazen bisküvileri meyvesiyle eziyorum öyle yediriyorum birde böle dene bnce. Genelde bebekler tatlıyı daha çok sever diye biliyorum meyveyi falan yerde sebzeyi yemez die, ama tam tersi de oluyormuş demekki.Gunaydinlar hayırlı cumalar..kizlar okuyorum ama bi turlu yazamıyorum.hepinizi cok ozluyorum.çalışma saatim az ama eve gelince uras la ilgilen kv kp bizde yemek bulasik derken gun gecio..bizimki 7 bucuk aylik oldu.ve kilodan dönemiyor emekliyemiyor uzun sure ayakustu duramıyor.aslinda cok hareketli eli bacagi hic durmaz..yurutecle evin heryerini dolasir bi dakka sabit durmuyor..ek gidada sıkıntımiz tatli olan hicbiseyi yemio kazayla yutmussada kesin kusuyo.meyve muhallebi pekmez asla yemio..ama onun dışında sebze et tavuk balik baklagil akliniza ne gelirse yumurta peynir yogurt yiyor.meyvesuyu yapiorum icmio.ihlamur ve ayran favorisi..garip bi çocuk..meyve yemesini çok istiyorum.vitaminsiz kalio galiba.cunku iki parmaginin tirnaginin üstündeki derisi hafiften soyulmus.galiba vitaminsizlikten oluyo bu.meyve yemesi icin oneriniz varmi kizlar.file ve yoğurta katip denedim olmadibide bizimde ust iki dis beyazlasti nezaman cikarsa artik..kabızlik sorunumuz var ek gidaya geçtiğimizden beri.ikiniyo ikiniyo tam ucunda azcik yapio.cok üzülüyorum..simdilik benden bukadar bütün meleklerimi öpüyorum.Allaha emanetsiniz
günaydınnn kızlarr herkese guzel sabahlar hayırlı cumalar
bugun ve yarın ızınlyıyım evdeyım
oğluşumla koklaşıcaz bolbol :)
günaydın pediastrum
bu arada günaydın dememişim herkese günaydın
ben yine otobüste su gibi terledim dışarda buz gibi üşüdüm ve ofiste hala üşüyorum korkarım bu haftasonunuda hasta geçireceğim :2::2::2:
pediastrumu unutmuşum sanada günaydın cnmm
umarım hasta olmazsın canım hemen tedbirini al bari ıhlamur falan iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?