Sonunda hamileyim 🤍 gebe kalma sürecimden bahsediyorumm ✨

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
362
89
13
25
Kızlar merhaba ben 26 yaşındayım. 2023 Ekim ayında evlendik. 2024 temmuz ayından beri bebek deniyoruz ama olmuyordu. Eşimle beraber test verdik ikimizde de hiçbir sıkıntı çıkmadı, her ay düzenli adet görürüm, düzenli ovulasyon görürüm ama olmuyordu. Evlendikten kısa süre sonra enfeksiyon olmuştum yaklaşık 2 ay sürdü iyileşmesi. Sonra Eylül ayında çikolata kisti olduğunu öğrendim 16mm boyutunda. Ekim ayına kadar bu kisti hayıt tohumu ile yok ettim çok şükür ki. Daha sonra Aralık ayında ilk klomen kullandım, iki yumurta oluştu ama gebelik olmadı. Ocak ayında doktorumun tavsiyesiyle rahim filmi çekildim ve yaşadığım enfeksiyon sebebiyle tüplerin tıkalı çıktı, işlem sırası açıldı. Şubat ayında klomen kullandım ve gebelik olmadı, Mart ayında femara kullandım. 9 Mart adetimin ilk günü, üçüncü gün ilaca başladım ve 20 Mart'ta 2 adet yumurta oluştuğunu öğrendim. 21 inde çatladı kendiliğinden iğne almadım. 7 Nisan'da şans eseri kan testi ile gebelik öğrendim. Bugün 5 haftalık oldum, yarın yeniden kan vereceğim ve salı günü ilk kontrolum var. 🥹 Bir maşallahınızı alırımmmm 🥹🥹🤍 10 ayın sonunda yüzümüz güldü, inşallah keseyi kalp atışını ve bebişimizi görürüz, sağlıklı bir gebelik doğum ve bebiş nasip etsin Rabbim isteyen herkese ve bana da. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım 🤍🤗

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alın kucağınıza 🙏bende 8 aydır evlıyım ocaktan beri ıstıyoruz yola amh düşük diye basldım direkt tüp bebek dediler yumurtam oluşuyordu catlıyordu eşimde de sorun yok neyse bu ay en son rahim filmi çektik filmde sol tüpüm şiş çıktı ve çift rahimliyim olurda ordan atılan yumurta ıle gebelik olsa dış gebelik olma ıhtımalı yüksek sağdan yumurta atınca tutarsa olabılır denıldi yine de tüp bebek bölümü bakmalı o sol tüp kapatılabılır ordan akan sıvı bebegı zehırlermıs tüp bebek bile boşa gidermıs böyle böyle ıyıce umudum azaldı oysa dırekt hamile kalırım diye düşünürdüm hep böyle şeyler duyunca insan yıkılıyor psıkolojı çok etkınlenıyor bır seyden keyif almamaya başladım yaş 32

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alın kucağınıza 🙏bende 8 aydır evlıyım ocaktan beri ıstıyoruz yola amh düşük diye basldım direkt tüp bebek dediler yumurtam oluşuyordu catlıyordu eşimde de sorun yok neyse bu ay en son rahim filmi çektik filmde sol tüpüm şiş çıktı ve çift rahimliyim olurda ordan atılan yumurta ıle gebelik olsa dış gebelik olma ıhtımalı yüksek sağdan yumurta atınca tutarsa olabılır denıldi yine de tüp bebek bölümü bakmalı o sol tüp kapatılabılır ordan akan sıvı bebegı zehırlermıs tüp bebek bile boşa gidermıs böyle böyle ıyıce umudum azaldı oysa dırekt hamile kalırım diye düşünürdüm hep böyle şeyler duyunca insan yıkılıyor psıkolojı çok etkınlenıyor bır seyden keyif almamaya başladım yaş 32
Amin çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah 🤍 🥰 sizin durumunuz hakkında pek bilgim yok maalesef. Ama çift rahim olunca ve yaş ileri olunca direkt tüp bebek olur diye biliyorum

Back
X