Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım benimki bulamaç yemez öğürüyor ayrı ayrı yediriyorum ben peyniri yumurtayı tahin pekmez karışımına ekmek banıp veriyorum aralardada anne sütü içiriyorum biberonla severek yiyor hepsini o şekilde

Günaydın kızlar...

Fatmazracım bizim kız da aynen. Bende meyve yediremiyorum. Bazen öğüre öğüre muz yiyor. Birde portakal suyu verebiliyorum o kadar.

Barbarino cum hoşgeldin hayatım özlettin kendini
bende çok özlüyorum sızı canlarım
ama iş ev çok zor oluyo bıde oğlan tabı :)
zamanın nasıl gectıgı bellı olmuyor maaş zamanı çok hızlı geldı çağanla :)))))

sen napıyosun canancımm nasıl gıdıyo oğlan nasıl iş yoluna gırmıstı

sanada gunaydın canım nasılsınız bakalım

Ben bazen bulamaç bazen de ayrı ayrı veriyorum. Uno büyümek ekmeğiyle beyaz peyniri ile beraber veriyorum. Henüz yumurta ve pekmez başlamadık. Yanınada mama hazırlıyorum onuda biberonuyla veriyorum
evet farkettim bende neden acaba beni saymadı dedim

Gözümden kaçmış cnm hemen farkettim sonra

Hepinize Hayırlı sabahlar canlarım... Nasılsınız bu sabah..?
Biz gece pek uyuyamadık kızım sürekli uyandı ağladı.. Gazı varmış herhalde çıkartınca rahatladı...
Sabahta oynarken pırt pırt çıktı hepsi..
Kahvaltı yapacağız birazdan..
Bende pek bulamaç vermiyorum.. Sadece bebe bisküvisini ufalayıp cevizi dövüyorum içine sulu pekmez katıp karıştırıyorum öyle veriyorum.. Peynir yumurta onları hep ayrı veriyorum...

Cumamız Mübarek Olsun... dualarda buluşalım İnşaallah...

Vay be çok duygulandım yaaaa....

canım ya insan kusunca çok panik oluyor ama neyseki rahatlamış kuzucuk rabbim beterinden korusun

günaydın kızlar
bugün bir arkadaşım ve annesi geliyor bebek görmeye. annem de gelecek. ben de birşeyler hazırlıyorum, herkese mutlu günler

Günaydın kızlar hayirli cumalar ben grip oldum gecen ayda hastaydim normalde senede bir kere belki hastalanırdim.Neyseki oğlum direncli bulaştırmıyorum.

Fatmacim günaydın bebeğin kac kilo oldu canım birazda bu dönme emekleme yürüme olaylarını bebeklerin keyfine bırakmak lazım cok hareketli dıyorsun bence kilo cok engel olmaz zamanla doner zıplar koşar aceleye gerek yok zaten emekleme normalde 8 ve 9. aylarda oluyor yani geç kalinmislik yok bazi bebekler biraz daha aceleci oluyor bazıları da cok umursamiyor misal ben bebekken zayifmisim hala zayıfım nerdeyse 1.5 yasımı gecmisim yurudugumde😃Benim oğlumda donüyor ama keyfine kalmış oyle sık dönmez,emeklemeye başladı gibi ama uzun mesafa gitmiyor hatta yere koyduğum icin o sekilde cok sınır oluyor daha cok kollarından tutup yürütmemi istiyor evde durmadan yürüyoruz yurutec kullanmadığım icin biraz zor oluyor benim acımdan.
Kabizlik konusuna gelince bence meyve yemediği icin bizde cok yasadık kabizlik simdi günde 3-4 kere rahat rahat yapıyor ama en cok sevdiği meyve.
anne şutu katarak yedirmeyi dene birde,ayrica kuru kayısı bu cok güzel sokturuyor.yogurtla yemiyor diyorsan muhallebiye karıştırma dene birde umarım yer.

öyle haklısın işe başladığımdan beri her gün akşamı kovala her hafta cumartesini kovala derken aylar su gibi geçti ilk 3 ay evdeydim ya şimdi anlıyorum yıl gibi gelmiş ama tabi kuzumla uyanmanın onunla zaman geçirmenin zevkide paha biçilemez

iş konusuna gelince daha önce konuştuğumuz gibi patron ciiddiyetimi anlayınca yumuşadı zam yaptı falan ama gelgelelim çile aynı çile yine hergün 2 saatlik yolu git gel konya istanbul ama şu ara iş bulmadan çıkacak durumda yok eşimin işinde sorunları var çözülemeyecek cinsten o rahat bir iş buşmadan kıpırdayamam kısmet belki çok daha iyi bir iş bulursam hiç düşünmeden kaçarım bu saatten sonra parada gözüm yok SAATleri daha uygun evime yakın bir iş bulsam maaşı düşünmem direk giderim valla

bizde haberler böyle sen naptın geçtinmi eski görevine yoksa devammı

canım ya insan kusunca çok panik oluyor ama neyseki rahatlamış kuzucuk rabbim beterinden korusun

amin canım amin hele o fışkıra fışkıra kustuğu günü ömrüm boyunca unutamam herhalde aynı gece 1 saat arayla 3 kez kustu ama ne kusma tazlikli musluk gibi yattığı yerden hemen kaptım kaldırdım baştan aşağı ıslanmıştı yavrum o gece nasıl sabah ettim bir allah bir ben bilirim

kullanılıyo mu artık doğumkontrol hapı
bende istiyorum yaa süte geçmiyomuymuş ki ??

oh maşallah cena bitti nerdeyse
ben 2 tane tuttum 43 duruyoo :18::18:

bende yazıyı okuyunca vazgeçtim
bebeğim 2 yaşında olduğunda hazırlanırız demiştim ama
sakıncalıymış 4 te çok
2 de az nasıl olcak yaa:44::44:

Eki Görüntüle 638843

akşam çıkışta a101 e uğrayıp kızıma piyano ve telefonu almak istiyorum
neredeymiş bunlar canım bende beğendim
-biz dede hırıltı var canım
be o karışım bana da anlatıver helee

beni kimse merak etmemişş aşkolsun yaniii
gün için öneri sormuşltum bi iki arkadaş cevap vermiş sadece
küstüm sizee

bugün gün var elmalı ayvalı turtamı yaptım nasıl oldu bilmiyorum ama ilk kez yaptım
yatak odasını temizledim oğlumu yıkadım uyuttum
şimdi oturma odasını süpürücem burasının kapısını kapatınca uyanmıyo
inşallah uyanmaz koltukları çekiyorum uzun sürüyo temizlik

sonra köz patlıcanlı börek
cevizli poğaça
kerevizli tavuklu salata(dilanaz sağol canım bende oktay ustada görüp karar vermiştim )
kadayıf pastası
burda görmüştüm bi aekadaş diş buğdayı içim yapmıştı
milföylü çıtır

hala pratik ve aparatif tarifi olan varsa tekliflere açığım
az olmamıştır di mi
eşim az dedi ama sanırım uğraşıyo benimle
-

anam sen bunları tek başına mi yapacaksın maşallah maşallah

merhaba kızlar nasılsınız? ben uykusuzum ama mutluyum dün uzun zamandan sonra arkadaslarla yemege gittik sahili evde bıraktık annemler gelip baktı. arada boyle cıkmak iyiymiş artık arada bir mutlaka yapıcam .

günaydınnnn herkeseee..bız yıne 8 15 te uyandıkk:)bu cocuk saatlerı anlıyor sanırım paralelındekı saatten gorup hahh ıste uyanma vaktı dıyor:)bende senın gıbı verıyorum canım kahvaltılarını..bazen kızarmıs ekmek bazende bıskuvıyle..ama kenarlarını cıkarmıyorum ben onuda ıyıce ezıyorum catalla..bıraz puturlu olsada evırıyor cevıryor yıyorr..alısma zamanları artık puturlu seylere yoksa oyle kalıyor yıgenımın yaptıgı gıbı..bı zaman bulursam bıskuvısını kendım yapmayı dusunuyorum bakalım nezaman.paşa uyuyunca işmi yapayım,dinleneyımmı?ayıptır soylemesı wc ye bıle uyuması beklıyorumm yoksa hopp kapıya kadar emekleyıp gelıyorr maşallah..
bu arada herkese hayırlı cumalar dılıyorumm..öpuldunuzzzz..

bu arada aslında beni tanıyosunuz
bilin bakalım ben kimim ???

Canım ellerine sağlık daha ne yapacaksın valla çocukla böyle şeyler yapan insanlara hayranım ayrıca o resmini eklediğim şey a101 reklam kataloğu Perşembe günleri orda indirimler oluyor dün piyano vardı aldım akşam eda çok beğendi şarkı çaldıkça nasıl gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…