- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
7. ayınız hayırlı olsun canım...anammmm bugün oğluşum tam 7aylık olmuşşşş ben bile yeni farkettimmm oğluşum canım bitanem küçük aşkımmm işalahhhh senle nice nice aylar devirip güzel bi ömür paylaşırız sevdiklerimizleeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7. ayınız hayırlı olsun canım...anammmm bugün oğluşum tam 7aylık olmuşşşş ben bile yeni farkettimmm oğluşum canım bitanem küçük aşkımmm işalahhhh senle nice nice aylar devirip güzel bi ömür paylaşırız sevdiklerimizleeee![]()
canım bu konuda 1 aydır hummalı bir araştırma üzerindeyim,arkadaşlar bilir kurabiye çalışmlarımı da paylaşmıştım..
öncelikle diş şekilli kurabiyeler yapıcam,cupkek (bunlar biraz şov kısmı işin),diş buğdayı,sarma dolma,kek,2 çeşit börek,kısır,havuçlu patates püresi.. gbi..
bunlar düşünüldü,bir de diş pastası var,doğumda kurabiye yaptıracağım bi arkadaşım vardı,eskiden bizim bankada çalışan ama artık bu işi yapan biri.kendi evinde yapıyor hem de..ondan fiyat aldım 30 kişilik için 150 tl dedi ama 40 dilim falan çıkarmışş..
bir deee banner yapacağız..(bircenin dişi çıktı yazılı)
kapı süsümüzü aldı teyzesi
aslında son hazırlıklar kaldı sadece ortada diş olmasa daa
kurabiyeyi çalışın kendiniz yapın derim kolay ve zevkliii..
hem bunun daha dogumgunu vs varr öğrenmek faydalı olurrr
bi dee kızıma beyaz bi elbise beğendim zara kids int sitesinden onu alıcam altına babetle...
ooofff şu diş sivilce gibi olsa çıksak da pat die çıkıverseeee:13:
[/COLOR][/FONT]
tam giyindik süslendik püslendik ecoşşşşş 2 ,5 saattir uyuyorrr :26:yine kaldıkkkkk
:84::84::84:
oyy ne güzel sen şimdiden hazırsın demek bende bekledim bekledim çıkmayınca artık 1. yaş doğumgünü ile beraber yaparız diye kendimi hazırlamıştım
ama süpriz oldu şimdi bende bakınıyorum ama çok kalabalık olmuyacak büyük ihtimalle sadece akrabaları çağırırızsanırım eşimlede daha konuşmadım bakalım kararlaştırırız artık
o zaman aklıma takılan şeyler olursa senden de fikir alırım![]()
herzaman beklerim tatlım,elimde örnek fotolar vs de var
bende başta yapmam diyodum ama şimdi heveslendim,bi de ilerde keşke yapsaymışım demek istemiyorumm![]()
sen uyuyunca bebeğine kim bakıyor canım merak ettim bana 1 saatlik uyku lüks çünkü kızım 20-30 dk dan fazla uyumuyor çünkü![]()
Bizimkinin gece uykusu iyidir canım nazar değmesin. Akşam 7 de yatıyor. Aralarda besliyorum. Sabah 6 da ayakta. Seninkinin sıkıntısı mı var acaba? Çünkü büyüdüler artık 6 aylık bebek beslemeden bile aralıksız 11 saat uyuyabilirmiş.
Akşama humus yaptım( ilk kez), közlenmiş patlıcan salatası( yazdan dolaba konan), zeytinyağlı karnıbahar, tavuk suyuna çorba birde dünden kalan makarna salatası var.
Bizimkinin gece uykusu iyidir canım nazar değmesin. Akşam 7 de yatıyor. Aralarda besliyorum. Sabah 6 da ayakta. Seninkinin sıkıntısı mı var acaba? Çünkü büyüdüler artık 6 aylık bebek beslemeden bile aralıksız 11 saat uyuyabilirmiş.
Akşama humus yaptım( ilk kez), közlenmiş patlıcan salatası( yazdan dolaba konan), zeytinyağlı karnıbahar, tavuk suyuna çorba birde dünden kalan makarna salatası var.
Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.. Haticem de döktürüyor Maşaallah..
Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..
![]()
Eki Görüntüle 638609
cena benim oğluşum yokmu damat listesinde
ablası gözlüğünü takıp resmini çekti![]()
tam giyindik süslendik püslendik ecoşşşşş 2 ,5 saattir uyuyorrr :26:yine kaldıkkkkk
:84::84::84:
aha şimdi de ben geldim, sen yoksunama olmaz kiiii ben geldim sen kaçmışsın cenaaaaa![]()
ne mutlu sana, bak hasta bile olmamış bebişin..sağool tatlımmm..hamdolsun 7 aydır sağlık sorunu yaşamadık,bu hafta başından beri burun akıntısı varr o da dişten diyoruzzz..ufak doğmuş olmasına rağmen çok dinamik bi bebekk,insancıll çok güleryüzlüüü ve en önemlisi mutluuugözgöze geldiğimiz anda hemen gülümser hatta en son hastaneye gittiğimiz gün kahkahalar atıyordu koridorlardaa
annelik böyle bişey ama demkkii herşeyinn en fazlasını istiyorsunnn bebeğin için..
en uzun,
en tombul,
en akıllı,
en hareketli,
en güzel,
en şirin
ennnn ennnn...sanki bz bebekken mükemmeldik
valla sizle konuşunca içim rahatlıyooorrrrr![]()
ne mutlu sana, bak hasta bile olmamış bebişin..
huzurlu neşesi yerinde, e daha bi anne ne isterki..
bırak insanlar ister zayıf desinler, ister minyon.. takılma, ben de takmıyorum
annenin bebeği için herşeyin en fazlasını istemesine gelinceeee..
zaten Allah öyle bi gözle baktırıyorki, ya da öyle bi şekilde gösteriyorki..
hele de anneysen, canından can ya..
şeklen, simaen altın orana sahip yaradılışı harikulade,
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerden de güzel benim yavrumm..
dur misalle anlatayım..
mesela ayşecik.. dünyadaki
en sıcak kahkahayı atan,
en içine dokunur ağlayan,
en tatlı uyuyan,
ve en tatlı uyanan bebek..
en güzel,
en şirin,
en yayamaz,
en uslu,
en aktif,
en canayakın,
en güzel gülüşlü,
en sıcak bakışlı,
en zarif,
en dadlu,
en mis kokulu..
anladınız siz onuu
Cena ve libyana opuyorum sizi... Tesekkur ederz tebriklerinze kizlarr.. Sizi seviorz oglusumla :)
sağol canım amincanım sanırım bebişinin eli yanmışş çok üzüldüm geçmiş olsun bu arada yazıyı çok begendm yaniii çocuk yapmak büyütmek okadar zorki biz sadece kendimizi düşünüp vazgeciyoruz aslında onların birde kardeşe oyun arkadaşına ihtiyacı var bakalım zaman içinde ne karar vericez rabbim hayırlısını nasip etsin![]()
ayyy işteee en sevdiğim söözzz minyon bebekkhamileliğimde ve doğumdan sonra çook duydumm..ama haklısın canımm mutlu ve sağlıklı olmaları çok daha önemlii..aslında kimse bişey demese benim de bööylee durup durup kaşınacağım yok..
bu çocuk zayıf,yemeklerden ver,pekmez ver,yumurtayı 1 tane ver neden yarım veriosun....bıd bıdı bıdı...beni kuzumla rahat bıraksınlaaaaarrrr
oyyy maşallahhh akıllı bıdığaaakuzenimin bebeği ile 2 gün benim kızımın arası o maşallah 9500 gr faln,sanırım biraz da bu baskı yapıyor üzerimde ve ben bakamıyormuyum acaba düşüncesi oluşuveriyor maaleseff
akıl sağlığı ve beden sağlığı herşeyden önemli aslındaa ben de hep bunu savunurum ama bu ay bana da bişeyler olduuu
canım inan dr onu dmeeye getirdi,sadece gece emzir ek gıdayı çoğalt demekki süt ona yalancı tokluk yapıyor dedi..
poposunda kurt kaynıo ondan kilo almıyor diyemiosun kiiibenimki de isteksiizzz,o anca saçımla oynarken aheste ahestee memesini emsinn başka bi derdi yok kuzumunn
sağool tatlımmm..hamdolsun 7 aydır sağlık sorunu yaşamadık,bu hafta başından beri burun akıntısı varr o da dişten diyoruzzz..ufak doğmuş olmasına rağmen çok dinamik bi bebekk,insancıll çok güleryüzlüüü ve en önemlisi mutluuugözgöze geldiğimiz anda hemen gülümser hatta en son hastaneye gittiğimiz gün kahkahalar atıyordu koridorlardaa
annelik böyle bişey ama demkkii herşeyinn en fazlasını istiyorsunnn bebeğin için..
en uzun,
en tombul,
en akıllı,
en hareketli,
en güzel,
en şirin
ennnn ennnn...sanki bz bebekken mükemmeldik
: