Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayatım anlıyorum insan kötü hissediyor bendede var aynısı kardeşimin hastane işleri var die 1 hafta kv bakacaktı binbir sahne kurmuştum gerçi bakamam dedi arkadaşım baktı ben izin aldım babası baktı idare ettik

ama gel görki ben kendi anneme söz geçiremiyorum bu konularda babam mantı yediriyor inanabiliyormusun bişey deyincede aman be abartma sanki bir tepsimi yedi bizde çocuk büyüttük diyorlar çıldırıyorum kendi anneme söz geçiremedikten sonra kv e ne diyebilirimki

haklısın canım güvenememekte ama ebeveynler hep aynı malesef.oğlum konusunda tek güvenebileceğim insan annem.kaynanama kalsa 20 günlük cocuğu keseleyecekti neyse hatırlayıp sinirimi bozmıyımda.nedense ellerine geceni vermek istiyorlar.sadece kv için gecerli değil büyüklerimiz hep aynı...çiğnemeyi öğrensin,yutmayı öğrensin,damak tadı gelişsin.aslında cok haklılar ama en korktuğum sey nefes borusunun tıkanması ve ümüğüne kaçması.sende ne yapıcan corbanı hazırlıcan atıcan dolaba saatini söylücen su saatte bunu ver diye.yada gözünün önünde gösterecen böyle yap diye.o sadece yedirmekle yükümlü olsun senin yaptıklarını.

Destiny555 sana da bahsetseymis iyiymis ama bence cok da onemli degil esim bana mali konulardan pek bahsetmeyi sevmez,ben parami alirim gerisiyle ilgilenmiyorum:) pediastrum84 puturlu yemeye bence de alismasi lazim ama pirinci oyle kuru kuru yutamaz ki sulu bir yemegin icinde belki..anladigim kadariyla sadece sen isteyken bakicak kaynanan,bence idare edebilirsiniz ise gitmeden kizina yedireceklerini gosterirsin ona,o da yedirir. Odun degil ya severek bakar torununa.ama oncesinde haftasonunu beraber gecirin bence hem hareketlerini gozlemlersin hem de senin tarzini anlar o sekilde bakar

aynen canım.neler yedi benim yavrum su ayına kadar sanki 40 yasında herif önüne gelen bişey veriyor artık alıştım oda alıştı

Minita ve breakday87 kuzulariniz cok tatli masallah Allah mutlu saglikli uzun omur versin hepsine.

Biz de bugun esim ve bebegimle hepberaber fotografcida resim cektirmeyi dusunuyoruz hatira olsun diye:) aile fotografi

ayy ben de istiyorum çok tatlı olur. oğluşu çektirmek istiyordum zaten, hep beraber daha güzel olurr

canım bırakma bence, çok sorun yaşarsın, aklın bebeğinde kalır. rapor al bence, hakkımız sonuçta. müdürünün de rapora birşey deme hakkı yok ki. sen kamuda mı çalışıyordun

canım biz de eşimle bireysel emeklilik düşünüyoruz oğluşun adına ve benim yada eşimin adına. belli bir zaman biriksin, sonra çocugun yada olursa çocukların ihtiyacı olursa çekeriz diye konuşmuştuk. belki eşin de öyle düşünmüş olabilir. sormadın mı neden öyle yapmış diye. belki o şekilde düşünmemiştir. konuşarak halledebilirsiniz bence.

ben temizlikci aliyorum 3-4 haftada bir, cocugu odasindan cikarmiyorum once.heryer temizlendikten sonra misafir odasini havalandirmis oluyorum. Oglumu oraya geciriyorum ve kadin en son onun odasini temizliyor bitiyor.sorun olmuyor yani cocuk evdeyken.

herşey çok güzel görünüyor canım.. Ellerine sağlık... hangi mesleği seçti paşamız..
Hesap makinesini seçti valla cnm:)) artık matematikçi mi olurrrr, muhasebeci miiii bilemedim:))
BU ARADA SELİM BEYEDE MAŞALLAH BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ KIYAFETİ PEK YAKIŞMIŞ KÜÇÜK ADAM OLMUŞ

Çok teşekkür ederiz teyzesiii ve diğer beğenen tüm teyzeleriiiii:))

ya kızlar hepiniz haklısınız bu çocuk pütürlü şeylere de alışmalı ama pilavla değil bence azcık çorbada şehriye falan olsa öğürüyor çocuk ben ona ne hazırlasamda o bildiğini okur o kadar geri kafalıki anlatamam size tabiki sakınan göze çöp batar ama çocuğumu bile bile de bırakamam onun eline

ben bankada çalışıyorum kızlar izin istedim vermedi müdür gıcıklaştıkya rapor alırsam daha da takar ablamın kayınvalidesi gidecek yanına zaten hastanede olacağız annemi almazlar siz hastaneden çıkınca gelin dedi allah tan çok anlayışlı bir ailem var keşke kocamın tarafıda böyle olsaydı ya bebeğe doğduğunda 40 gün boyunca genital bölgesine yumurta kırıyorlarmış içine çekene kadar yapıyorlarmış bunu neymiş bebeğin kemikleri gelişirmiş annem yanımda olduğu için bana bişey yapamadılar allah tan gerçi yaptırmazdım da zaten görümcemin kızı güzelce emerken 4 aylık bebeği ek gıda ya alışsın diye bacaklarının arasına sıkıştırıp kafasını tutup ağzına çorba tıkan insanlar bunlar ben bunlara çocuk emanet edemem

ayrıca bireysel emeklilik çok iyi bişey kızlar ben bankadayım kızmayın kocalarınıza çocuklar üzerine olmuyor 18 yaş sınırı var sadece onları lehtar olarak tanımlayabiliyoruz belki senin eşinde öyle yapmıştır destiny555

Aynı muhabbet bizde de var canım:) annem bizde olduğu için o durur başında. Bakalım belki alşam gaza gelir kendim yaparım.
Hımmm.. Olabilir belki içer sıpa. Bi deneyeyim. Sağol canım

Valla bana kimse demedi ama bende bazı şeyleri tam ezmiyorum alışsın diye. Damaklarıyla eziyorlar canım onlar. Senin dediğin gb alışıp normal beslenmeye geçemeyen çocuklar çok. Benimki çiğnemeyi de öğrendi:) ben kv ne katılıyorom bu konuda.

Bütün söylediklerimi geri aldım. Böyle bir insana katılmak istemem:)) o ne öyle yaa? Psikopatlık bunlar. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Boşver aklın kalmasın

canım o senin kvden olduğu için zoruna gitti fakat benim annem plav kıyma balık fasulye ne bulursa hatta makarnayı küçük küçük böldü yedirdi
ne biim onlar daha iyi biliyor biz ölmüşmüyüz bak yaşıyoruz

yuh bencede psikopatlık bu kadarı o yumurtayı ben alır varyaaa neyse

aman yok onlara kedi emanet edilmez benim kv ye kızarım ama böyle şeyler yapmaz yapamaz zaten kıyameti koparırım geçenlerde gittik ev çok sıcak olmuştu sen çocuğu soy zıbınla oturttur bir girdim içeri napıyorsun dedim bunaldı demezmi oldu dedim sen soyunup atletlemi oturuyorsun bunalınca bebek bu bebek havadan nem kapar dedim nitekim sabah kalktık boğazı şişmiş öksürüyor kv ne desen beğenirsiniz özür dilerim bebek büyütmeyeli yıllar olmuş kaç yapayım derken göz çıkardım neyse bunu demesi bile bişy sonuçta bu ders olsun anne dedim bi dahaki sefere bebek olduğunu göze alarak davranırsın

ama senin kv ye hakikaten bırakılmaz neyseki annen gitmiyormuş sevindim bizimkide çorba yapmayı bilmez ama ben yapsam bıraksam yedirir kendi yapmaya kalkmaz o yaşta kadın tek bildiği çorba mercimek şehriye çorbasını benden öğrendi öğrendi dediysem yapmayı değil her gittiğimde şu sevdiğim çorbadan yapsana yiyelim diyo

busmai evdeyken temizlik yapılır aslında haklısın olmazsa bir pazarımı feda edeyim ben evdeyken çağırayım bi kadın hem bir iki derken alışırım belki güvenirsem yalnızda bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…