hoşgeldin hayatım nasıldı sınavlar ecoşu çok öpüyorum bu arada o büyük risk içeren cerrahi ameliyatının ardından hayata dönmene sevindimgeçmiş olsun tekrar
/QUOTE]
hoşbuluk canım sanırım 2 zayıfım var dd bile değillllll ff alcam off :'((
niye dalga geçiyotrsun kız ameliyatta ayılanlar felan bende bayılmışı 2 gün ölü gibi rengim kreç gibi gezdim 8 e 6 ydı tansiyonum hep
günaydın aryammmmmmm das uyandımııı : )
Günaydın tatlım. Das ne kı?
Günaydın tatlım. Das ne kı?
da yazcaktım ecos sağolsun rahat durmuyor
ne dalga geçmesi canım geçmiş olsun
bu arada benim tansiyonum hiç 8 e 6 olmadı küçüğü hep 5 tir büyüğüde 8 olduğunda turp gibiyim derim yapı meselesi hamileyken 7 ay boyunca 11-8 oldu bende inanamadım doğum yatım rutine döndü şimdi yine 7-5 :) ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum diş ameliyatının neyse şükür geçti gitti boşver ecoş napıyo
selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
işte size birkaç fotoğraf
Eki Görüntüle 631971 diş buğdayı afişimiz
Eki Görüntüle 631970 pastamız
Eki Görüntüle 631972 pastamız ve günün yakışıklısı
Eki Görüntüle 631973 Eki Görüntüle 631974 ikramlarımız
Eki Görüntüle 631975 diş buğdaylarımız
Iyi geceler kızlar hepinize duyarliliginizdan dolayı çok tsk ederim
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon sayı belirtmemiş
aryamm38 Say I belirtmemiş
destiny555 3
borntobemother 2 tane
toplam 12 tane
19 şubat günü ameliyata Girecek acelesi yok bende regl yim
Dün giremedim geçmiş almış başını gitmiş
libyana,cena,arya hamarat kızlar ellerinize sağlık:)))
Bende yeni regl oldum ne zamana kadar okuyoruz kızlar, ancak bitince alabilirim, 19una kadarsa bitmez benimki:26::26:
canım hallettik tamamlandı çok tşk ederim sağolasın
[/QUOTE]
libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418
Karakızzzzzzzz kuzummmmmm hoşgeldinnnnnn çok özledik seni...merhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi
iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyimdurum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah
Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...
Vaaaaayyyy birde becerikli değilim diyorsun...ay kuzummm kıyamam ona bennhoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten
sende hoşgeldin canım aramıza
bende tencerede fincan kek baptııımmmm
Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475
çok geçmiş olsun canımmmsormaaaaa hayatım yaaa ben de uzman dişde ameliyat oldummmmm 3 tane yirmiliğimi aldırdım 1 hata oldu amma velakin yeni kabuk bağlıyor . inşallah birdahaki geldiğimde bırakmıcam okulu basarım yine görürüm
bu arada benm derslerden 3den 1 zayıfım var umarım olmaz öle umuyorum bütünlemede yok
Evet fincanları yağladım canım sadece. Kekin içinde yağ yok demek istedim. Tarifi de http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/421462-tencere-fincan-kek.html buna göre yaptım.
Tühh cnm ya üzüldüm kaçırdığımabende dua ederim bol bol, Rabbim şifalar versin inşallah
Evet.. Öyle oldu.:)) anladım kuşum.günaydın bebeeeerm günaydıııınnnda yazcaktım ecos sağolsun rahat durmuyor
Vayyy çok güzel görünüyor. Bizim dişlerde çıksada yapsak bunlardan yaaa.selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
Ellerine sağlık bacımmm cok lezzetli görünüyor...
Karakızzzzzzzz kuzummmmmm hoşgeldinnnnnn çok özledik seni...bir daha böyle yaparsan meşe sopasılya kovalarım seni...
Aramıza hoşgeldin canım..
Vaaaaayyyy birde becerikli değilim diyorsun...ne kadar güzel görünüyor... Bende bir ara yapmayı düşünmüştüm ama cesaret edemedim... Ellerine sağlık kuşum...
çok geçmiş olsun canımmm
Bende tarif isteyecektim sen önce davranmışsın..
Hayırlı günler hatunlar... Nasılsınız bugün?
selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
nasıl yaiıyon kız sen drlar ne diyor sana
bunlar uyuşturucu değilmi kız
Slm herkese, geçmişe yine şöyle bi göz attım, en çok dikkatimi çeken lahana sarmaları ve kek oldu :) Bu aralar mutfağa yemek yemek dışında giresim var ama keki seçiyorum, lahana bana bikaç beden büyük gelir, saramam benim oğlanla
Yanlız sayfalar ilerleyince kimlerin yaptığını unuttum :26: Herkesin eline sağlık, tencere keki aryamındı galiba, süper bi buluş, bu akşam denemezsem çatlarım
herşey çok güzel görünüyor canım.. Ellerine sağlık...selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
Evet.. Öyle oldu.
İyiyiz bacım sen nasılsın? Bugün ne var menüde bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?