Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydınn.. 3 gündür giremedim. bi atraksiyon var mı kızlar :) benim oğluşum iyileşmeye başladı, ateşi tamamen gitti, öksürüğü de azaldı.. allah insana evladıyla ilgili dert vermesin inşallah.. diğer hasta bebişler de iyi oldu mu

selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah

işte size birkaç fotoğraf

diş buğdayı afişimiz
pastamız
pastamız ve günün yakışıklısı
ikramlarımız
diş buğdaylarımız

nasıl yaiıyon kız sen drlar ne diyor sana

Eki Görüntüle 631926

şunun güzelliğine bakın bonzai köyü

Eki Görüntüle 631927

YA BUNA NE DEMELİ

bunlar uyuşturucu değilmi kız

herşey harika ellerine sağlık canım hayırlı olsun dişleriniz

Dün giremedim geçmiş almış başını gitmiş
libyana,cena,arya hamarat kızlar ellerinize sağlık:)))

Bende yeni regl oldum ne zamana kadar okuyoruz kızlar, ancak bitince alabilirim, 19una kadarsa bitmez benimki:26::26:

canım hallettik tamamlandı çok tşk ederim sağolasın

libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418
[/QUOTE]
Ellerine sağlık bacımmm cok lezzetli görünüyor...

Karakızzzzzzzz kuzummmmmm hoşgeldinnnnnn çok özledik seni... bir daha böyle yaparsan meşe sopasılya kovalarım seni...

Aramıza hoşgeldin canım..

Vaaaaayyyy birde becerikli değilim diyorsun... ne kadar güzel görünüyor... Bende bir ara yapmayı düşünmüştüm ama cesaret edemedim... Ellerine sağlık kuşum...

çok geçmiş olsun canımmm

Evet fincanları yağladım canım sadece. Kekin içinde yağ yok demek istedim. Tarifi de http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/421462-tencere-fincan-kek.html buna göre yaptım.

Bende tarif isteyecektim sen önce davranmışsın..

Slm herkese, geçmişe yine şöyle bi göz attım, en çok dikkatimi çeken lahana sarmaları ve kek oldu :) Bu aralar mutfağa yemek yemek dışında giresim var ama keki seçiyorum, lahana bana bikaç beden büyük gelir, saramam benim oğlanla

Yanlız sayfalar ilerleyince kimlerin yaptığını unuttum :26: Herkesin eline sağlık, tencere keki aryamındı galiba, süper bi buluş, bu akşam denemezsem çatlarım

Son düzenleme:
Evet.. Öyle oldu.
Hayırlı günler hatunlar... Nasılsınız bugün?

İyiyiz bacım sen nasılsın? Bugün ne var menüde bakayım?

vayyy hepsi harika ellerine sağlık bunların hepsini yapabilmek için hem cesaret hem vakit lazım kuzum şuan bende ikiside yok ki hali hazırda çıkmış bir dişimizde yok zaten Ben yaza yaparım herhalde iznimi alırım rahat rahat uğraşırım yoksa bu tempoda imkansız

nasıl yaiıyon kız sen drlar ne diyor sana

bunlar uyuşturucu değilmi kız

hiççç anormal bir durum yok gibi bünyem böyle doktorumda alıştı bu duruma
He yavrum he keten keneviri malum kimyacıyım evde uyuşturucu yetiştiriyorum Ne uyuşturucusu kızım bonzai bunlar bonzainin bir türü bende de vardı minicik bir ağaç harika birşey beyaz çiçek açmaya başlamıştı bir dönem sonra tatile gittim geldim yeğenim dallarını kırmış

Yap yap canım çok kolay zaten.yalnız sıcakken daha güzel. Birde krema ile daha güzel olabilir

herşey çok güzel görünüyor canım.. Ellerine sağlık... hangi mesleği seçti paşamız..

Evet.. Öyle oldu.

İyiyiz bacım sen nasılsın? Bugün ne var menüde bakayım?

bende iyiyim çok şükür kuşum... Biscotti var yenmi.?

BU ARADA SELİM BEYEDE MAŞALLAH BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ KIYAFETİ PEK YAKIŞMIŞ KÜÇÜK ADAM OLMUŞ

Ohh arya ve libyana karşılıklı döktürüyorsunuz bizede burda izlemek kalıyor haksızlık bu çalışıyorsak vaktimiz yoksa suç bizimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…