Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yasin de son durum

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2

toplam 44

valla tebrik ederim her şey süper görünüyor hele pasta çok guzel olmuş darısı doğumgününe.. oglusunda çok şık olmuş maşallah yakisikliya

bak bak birde içseydin bari kırdı diye üzülüyor
canım çok güzelmiş japon kiraz çiçeklerine benziyor. bayırlırım

libyanammmmm günaydın canımın içi

bu arada benim kızımın dişleri patladı patlıcak ama diş buğdayı yapcak kimsem yok annemde 1 ay kaldım orda olsa dolu kişi vardı ama kendi evimde kimse yok yalnız yalnız kutlarız artık baasıyla ben

Ohh arya ve libyana karşılıklı döktürüyorsunuz bizede burda izlemek kalıyor haksızlık bu çalışıyorsak vaktimiz yoksa suç bizimmi

Kız bende çalışıyom delüüü! Kolay da ondan yaptım. Bide meraktan) yoksaaa maharet nerdee ben nerdeee. Evimin temizliğini yapmaktan acizim. Yarın kadın mı alsam temizlik için diye düşünüyorum. O kadar yanii

Oyyyy kuzummm yerim seni.. sen nerde oturuyon gel bana beraber yiyelim...

bunu söz kabul ediyorum evim çekmeköyde işim sana yakın küçükyalıda bir cumartesi oğlumuda alıp ce-eee yapabilirim havalar ısınsında

bende beklerim gelme imkanın varsa çekmeköyde evim

valla tebrik ederim her şey süper görünüyor hele pasta çok guzel olmuş darısı doğumgününe.. oglusunda çok şık olmuş maşallah yakisikliya

canım ya snei sürekli doğum yapmış görüyorum rüyamda bir sıkıntı yok demi bebş nasıl sen nasılsın kaç haftalık oldun

Benim de kimsem yok burda kuşumm gel beraber yapalım....

içime su serpildi bende bir ben yetişemiyorum diyordum

ya benimde kadın almam lazım ama evimi emanet edemiyorumki kimseye haftaiçi başında bekleyecek kimse yok haftasonuda çocuk evde temizlik yapılmaz güvenilir birini arıyorum eşimde tutturmuş sen bana ver parayı ben yaparım işleri

pınar devam sütü hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar verelimmi ??????

aa kızlar söyleyecektim unuttum ya ilknur hatırlattı dün markette hero baby devam sütü gördüm inek sütü gibi hazır sıvı halde 6-12 ay yazıyor inek sütü değilmiş ama ılıtılarak içiliyo ısıtılmıyor aynı anne sütü gibi aldım bir bakayım dedim hiçbir devam sütünü almayan afacan ona bayıldı nefes almadan bitiriverdi arya bir dene istersen canım tadıda inek sütü gibi güzel koku yok devam sütleri gibi doktorada sordum faydası olur inek sütüne alerji geliştirmesini önler dedi inek sütünün özelliklerinide taşıyormuş çünkü

kızlar moralim çok bozuk ablamın kızının ameliyatı için annem izmire gitmeli ama müdürüm bana yıllık iznimi vermedi kızımı kv deye bırakmayı istemiyorum değil ben annemde bırakmak istemiyor cumartesi onlara gittik pilav yapmıştı tanelerinden ağzına vermeye başla çiğnemeye alışsın diyor dişleri yok nasıl çiğnesin diyom çiğner o ver blendırdan geçirme bütürlü ver diyor daha 6 aylık çocuk ya hastanede yatarken çorba yaparmısın dedim çorba ağza sürülmüyor unun üstüne suyu dökmüş kaynatmış getirmiş ben nasıl güvenirim bu kaynana ya allah aşkına

bunu söz kabul ediyorum evim çekmeköyde işim sana yakın küçükyalıda bir cumartesi oğlumuda alıp ce-eee yapabilirim havalar ısınsında

bende beklerim gelme imkanın varsa çekmeköyde evim
Eşim bilir çekmeköy tarafını ben pek bilmem... Buyur tabiki beklerim...
bu ara canım acayip emin önü çekiyorrrrrrrrrrrrrrr

Benim de benimde......

selam kızlar,hiç keyfim yok bugun benım de.kocamla atıştık.ya sizin kocalar size sormadan gıdıp bireysel emeklılık falan yaptırsa kendıne ne dusunurdunuz.acaba ben mı abartıyorum.benım gucume gıttı şahsen.ceylin doğduğu zaman ceylin için yaptıralım dıye konusmustuk bı ara ,sonra konu kapanıp gıttıydı.dun kargo geldı eve.zarfı da açmadım eşimi aradım.bu ne zarfı acıyım mı dıye sordum.acınca gordum kı bireysel emeklılık sözleşmesi gelmiş.yanlıs anlasılmasın bıreysel emeklılıgı kendıne yaptırmış,kızımız ıcın falan dıye bır sey de demedı.konuşmuyorum kendısıyle.yani insan eşiyle istişare etmezmi böyle konuları.ben de bireysel yaşıcam bundan sonra ona sormadan danışmadan .araba alıcam kendıme

canım ben de kızıma hamsı vermıştım ağzına daha dişleri bile cıkmamaıştı.pütürlü yemesı konusunda kaynanana katılıyorum ama unun ustune sıcak suyu dokup mama yapması cok sakıncalı.bence sen bırakıp gıtme.sonra döndüğünde kendı cocugunla ugraşacaksan.rapor falan alma şansın yok mu.rapor al git

Minita ve breakday87 kuzulariniz cok tatli masallah Allah mutlu saglikli uzun omur versin hepsine.

Biz de bugun esim ve bebegimle hepberaber fotografcida resim cektirmeyi dusunuyoruz hatira olsun diye:) aile fotografi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…