- 8 Ağustos 2011
- 11.587
- 8.050
- 448
helalevet çok doktor gezdi kimse kabul etmedi sezaryen üstüne normal doğumu.. sonunda bir doktor "ben yaptırırım" demiş. kız o doktorda çatır çatır doğurdu hem de epidural bile almadı
ah canım beniiim..
kızlarr dün oğlumu banyo yaptırmıştım
kulaklarını da bi güzel temizledim
bugün öğlen bi de baktım ki
kulağı kir dolu
şüplhelendim geceleri de uyumuyodu yaa
dra gittik biraz önce
orta kulak iltihabı varmış sağ kulağına hiiç dokundurmadı bile yaa
canım benim kaç gündür kulağı rahatsızmış
ben daha yeni anladım
antibiyotik verdi inşallah fayda ederde oğlum rahat eder artık
dua edin kızlar yaaa
bebeğim hasta olmadı olmadı
peşpeşe 2 kere hasta oldu yaa
benimki sürekli dibimde acaba tam tersi bende sıkıldı mı nedir ?artık çocuklarımız büyüdü valla kızlar eda da akşamları zor uyuyor artık bide bizi özlüyor bizimle zaman geçirmek istiyor
öncelikle yeni aynınızı kutlar bir ömür esenlik dilerime nolcak? alttan alıcan öyleyse?:44:
zinhar, babası haşmet mahap hazretleri müsade buyurmadılar efendim..
canım sabah kalkınca aç karnına pekmezini, peynirini veriyorum..
yumurta gün aşırı bazen üç günde bir.. biraz zorlanıyor yerken, tuzu olmadığı için mızıldıyor bazen..
yani pekmezli etimekle peynirle doymuyor tabi, ardından 5-10 dk da emiyor..
canım diş çıkarırken bazı bebeklerde ateş olabiliyor,
sen yine takipte ol..
şu dişler çıksa da rahatlasanız -born- :100:
bizimki dişlerini gıcırdatıyor resmen.. dişlerini dişleriyle kaşıyor yanii
ellerinize sağlık, çok güzel olmuş ikramlarınız pastanız..
ama selim paşa çok yakışıklı olmuş valla ben sofradan ziyade, delikanlıya baktım
bacım, sen gel.. gel de beni de çağırııııııın
kv ler bazen anneler de yapıyor bunu..
kendi bildikleri gibi çocuk bakmaya çalışıyorlar..
onların bildikleri tü kaka demiyorum ama..
yani bu da bi başkasının çocuğu.. annesi başkası yani..
aklı başında insan, annesinin arzu ettiği gibi davranır..
böyle yapmayınca da gözümüze batıyor yaptıkları.
zira gözümüzden sakınıyoruz biz bu bebeleri..
işten izin almam mümkün değil diyorsun, e annen de yok..
sanırım kv ye mecbur kalacaksın..
ama kızlara katılıyorum, yiyeceğini hazırlarsın, ılıtır verir.
mamasını, sütü, meyvesini hep saatli verdiğini tembihlersin..
sonuçta ameliyattan çıkmış el kadar bebek.. doktorun da bu konuda özel uyardığını falan söyle..
işten dönünce de kontrol edersin, sorarsın.. bu konudaki hassasiyetini ve ciddiyetiyetini anlar..
ayyy, züppeeeer!
çok güzel düşünmüşsün bacım..
ben de adamın eline veriyorum ayşeciği zorla fotoğraflarını çekiyorum..
bizimkinin alerjisi var fotoğraf çekilmeye..
diyorumki, ayşeciğin bu anı bi daha gelmeyecek, pişman olursun..
inanın 7 ayda toplasanız 7 kare fotosu yoktur
aaaa, bu arada ayşecik bugün 8. ayına girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
busmaicim bugün facete bir sitede şöyle bi sözle karşılaştım ne kadar doğrudur bilemem ama :kızlar aklıma birşey geldi..
acaba normal doğum yapanlar çocuklarına karşı daha fazla şey mi hissediyor sezaryenle doğuranlara nazaran?
normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı.. sanırım bu sorunun cevabını asla bilemeyeceğim..
aslında bir arkadaşım sezaryenden 3 yıl sonra normal doğum yaptı ama ben cesaret edemem gibi geliyor
valla canım bana kalsa yalnız da bırakır çıkarım çünkü uzun zamandır tanıyoruz kadını, senelerdir anneme geliyor temizliğe.
ama eşim istemiyor.
sen de bir dene yaa ama işini iyi yapan biri olması lazım ev tertemiz oluyo insan çok rahat ediyo uzun müddet götürüyo. sen bir de çalışıyorsun
ayy yazık kadın özür dilemiş acıdım şimdi hee
aynen biz de resmen ayrımcılık yapıyoruz ,annem bana sormadan yediriyo bişey demiyorum kv yapsa suratım asılırçok yanlış
kızlar bu saat oldu ancak gelebildim.
annecim geldi sağolsun biraz ütüm vardı dün bitirememiştim,onları yaptı.
ben de kızıma ilk defa yogurt çorbası yaptım sizin tariflerle,
sanırım sevdi :)
kii biliyosunuz yoğurttan hiç haz etmez..
2-3 gündür belirgin bi şekilde ba-ba diyor babası nasıl mest anlatamam size:)
minitaa diş buğdayı partiniz çook güzel olmuşş herşeye bayıldımm,ellerine sağlık cnm..
tüm dişler acısız çabucak çıksın inş.
o kadar özendim kiii kafamda davetli listesini,yapılacak afiş-kapı süsü-diş kurabiyesi-diş pastası hepsini belirledim..
eeee sıra geldi Bircenin dişinin çıkmasınaaaa:)))
benim de herşey aklımda ama dişimiz yok bizim de darısı başımıza artıkın
takipteyim teyzesi merak etme :)
calpol verdim canım gece,hemen düştü ateş ama başka hiçbir sıkıntısı yok Allaha şükür,
üşütme falan belirtisi de yok,
ayrıca alt diş yerleri şiş bayaa..
bekliyoruz bakalım :))
ayşeciğin 8. ayı kutlu olsssuuuunnnn :)
gellll canım geeellll,
sen de bendensinn(
gece 2-3 saat ya uıyudum ya uyumadım..
şimdiden Allah kabul etsin dualarımızı,
cuma-cumartesi okuyacağım kısmet olursa cnm..
Herkese merhaba , bugün kızıma diş buğdayı yaptık çok keyifli oldu.önüne bir sürü obje koyduk benim kız para ve ateşölçeri seçti.sanırım ya bankacı olucak ya da iyi para kazanan bir doktor :)))
kuzey güneyi 22.00 ye çekmişler..
yeni dizi merhamet var kanal d de..
helal
ah canım beniiim..
ne derdi varmış bebeğin, bak bilemiyorsun işte..
ama sana da aferin, dikkatinden kaçsa, daha kaç gün kıvranacaktı kuzu..
inş birkaç gün içinde toparlar canım, şimdiden geçmiş olsun..
hullus sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun:))
feyzabilsl geçmiş olsun cnm, büyük insan zor dayanıyor ya kuçak ağrısına. Bir an evvel geçer inşallah kuzunun hastalığı
cena teyzesi teşekkür ederiz.
Bizim oğlanda vir dönme sevdasıdır gidiyor uyluda bileeeedöne döne bir hal oluyor nasıl uyumaksa o öyle
Iyi akşamlar dünyanın en fedakar en güzel anneleri..ya sizi çok özlüyoruz ama çalışmaya.Varbaşladım bide kvbizde.çocuklavakiderken.geçmişi bile zookuyorum.ise başladın.3 ogrencim var.2 ogretmeniz sınıfta.otistik cocuklarim.biri ne adaiş olsun, inş aiyileşi
kızlar merhaba hayatı izleyeniniz var mı doğumu çok komik gösteriyolar koptum şu anda gerçi şimdi gülüyorum ama o saatlerde öyle demiyodum aklıma geldikçe hala çok fena oluyorummmmm
Doğum yapmak dünyadaki büyük acı veren 2. olaydır. Birincisi ise canlı canlı yanarak ölmektir.
Yok yahu sanmam. Ben direk normal doğum yaptım. Hakkaten çok zordu. Millet 1 doz sunni sancıya dayanamazken 3 doz sunni sancı aldım inadım yüzünden. Sezeryan istemiyorum diye tembihlemiştim herkesi. Ama gereksizmiş. Bence annelik anneliktir ne farkı varki? İkisi de çok zor. Birinde doğum anında peşin peşin çekiyorsun acını. Diğerinde doğumdan sonra taksit taksit acı:)) ama ikiside zordur bence. O senin çocugun senin kanından senin canından. Hamileyken bile hissediyorsun anneliği. Herseyiyle sana muhtac, sen sekil veriyorsun davranışlarına, aşkınızın meyvesi... Annenden bile daha yakın sana. Ne bileyim klasik oldu ama bunlar geldi aklıma. Doğum şekliyle bir bağlantı kuramadım ben.kolay gelsin canım biz de seni özleriz ara sıra uğra lütfen
ya sevgi diyorum bağlılık diyorum normal doğumda daha mı fazla hissedilir diyorum..sen ne diyosun
kızlar moralim çok bozuk ablamın kızının ameliyatı için annem izmire gitmeli ama müdürüm bana yıllık iznimi vermedi kızımı kv deye bırakmayı istemiyorum değil ben annemde bırakmak istemiyor cumartesi onlara gittik pilav yapmıştı tanelerinden ağzına vermeye başla çiğnemeye alışsın diyor dişleri yok nasıl çiğnesin diyom çiğner o ver blendırdan geçirme bütürlü ver diyor daha 6 aylık çocuk ya hastanede yatarken çorba yaparmısın dedim çorba ağza sürülmüyor unun üstüne suyu dökmüş kaynatmış getirmiş ben nasıl güvenirim bu kaynana ya allah aşkına
selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
işte size birkaç fotoğraf
Eki Görüntüle 631971 diş buğdayı afişimiz
Eki Görüntüle 631970 pastamız
Eki Görüntüle 631972 pastamız ve günün yakışıklısı
Eki Görüntüle 631973 Eki Görüntüle 631974 ikramlarımız
Eki Görüntüle 631975 diş buğdaylarımız
evet çok doktor gezdi kimse kabul etmedi sezaryen üstüne normal doğumu.. sonunda bir doktor "ben yaptırırım" demiş. kız o doktorda çatır çatır doğurdu hem de epidural bile almadı
kolay gelsin canım biz de seni özleriz ara sıra uğra lütfen
ya sevgi diyorum bağlılık diyorum normal doğumda daha mı fazla hissedilir diyorum..sen ne diyosun
yok artıkkkkk
kalsın o zaman ben almam alana da mani olmam
selam canım, nerelerdesin yaa?selam kızlar :)
ben o diziyi başından beri izledim birkaç bölüm..kızlar merhaba hayatı izleyeniniz var mı doğumu çok komik gösteriyolar koptum şu anda gerçi şimdi gülüyorum ama o saatlerde öyle demiyodum aklıma geldikçe hala çok fena oluyorummmmm
Iyi akşamlar dünyanın en fedakar en güzel anneleri..ya sizi çok özlüyoruz ama çalışmaya.Varbaşladım bide kvbizde.çocuklavakiderken.geçmişi bile zookuyorum.ise başladın.3 ogrencim var.2 ogretmeniz sınıfta.otistik cocuklarim.biri ne adaiş olsun, inş aiyileşi
hoşgeldin üzümlü çikolata nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?