Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet çok doktor gezdi kimse kabul etmedi sezaryen üstüne normal doğumu.. sonunda bir doktor "ben yaptırırım" demiş. kız o doktorda çatır çatır doğurdu hem de epidural bile almadı
helal

ah canım beniiim..
ne derdi varmış bebeğin, bak bilemiyorsun işte..
ama sana da aferin, dikkatinden kaçsa, daha kaç gün kıvranacaktı kuzu..
inş birkaç gün içinde toparlar canım, şimdiden geçmiş olsun..

kuzey güneyi 22.00 ye çekmişler..
yeni dizi merhamet var kanal d de..

artık çocuklarımız büyüdü valla kızlar eda da akşamları zor uyuyor artık bide bizi özlüyor bizimle zaman geçirmek istiyor
benimki sürekli dibimde acaba tam tersi bende sıkıldı mı nedir ? ücretsiz izni bırakacam bu gidişle vericem dilekçeyi başlayacam nedir bu durum yahuuu babasına anlatıyorum tel.de delirdimmm diye bi geliyo eve babasıyla oynaşmalar gülüşmeler tüm kıllığını bana yapıyor
öncelikle yeni aynınızı kutlar bir ömür esenlik dilerim bizim babamızda fotoya çok meraklıdır sürekli ben severken çek ben sallarken çek dışarda çek babası çok fedakardı dersin falan diye takılıyor bana :)) bugün kahvaltıyı sizlerin söylediği gibi yaptım pek de gayet yedi peyniri ama pekmezi pek yiyemedi neden anlayamadı gerçi inanılmaz uykusuz o moddayken hiçbişeyi görmüyor gözü bizde de hala diş yok ama inanılmaz uykusuz ve garip hallerde çocuğa uyku deme de ne dersen de kötü bi rüya mı gördü diye düşünüyorum ısrarla mümkünmüdür acep böyle bişey :44::44:
busmaicim bugün facete bir sitede şöyle bi sözle karşılaştım ne kadar doğrudur bilemem ama :

Doğum yapmak dünyadaki büyük acı veren 2. olaydır. Birincisi ise canlı canlı yanarak ölmektir.

Normal doğum yapan biri olarak kuvvetle muhtemeldir bu acı mevzusu ama yanarak ölmedim henüzzz :))) ama şunu söyliyim ben de sezeryaaaan diye bağırırken normal doğumda buldum kendimi nasip mevzusu Rabbim 2.sinde nasip eder eğer çok istiyorsan tabiiki çok güzel bi duygu ama sevgi anlamında mı kastediyorsun bilmiyorum bu durumu da hiç sanmıyorum ben buradaki biçok sezeryanla doğum yapmış kişiye göre aksine çok daha piskopatım oğluşa karşı

hayırlı olsun canım bizim de herşeyimiz hazır aklımda ama dişlerimiz yok hala

Son düzenleme:
iyi akşamlar temmuz anneleri

hasta olanlar geçmiş olsun.

cenacım 8. ayınız kutlu olsun.

birde bakmışsın 8 yaşına girmiş.

zaman çok hızlı geçiyor o yüzden ben oğlum yavaş büyüsün istiyorum.

bu arada diş çıkaranlarıda unutmayalım.tebrik edelim

kızlar merhaba hayatı izleyeniniz var mı doğumu çok komik gösteriyolar koptum şu anda gerçi şimdi gülüyorum ama o saatlerde öyle demiyodum aklıma geldikçe hala çok fena oluyorummmmm

kuzey güneyi 22.00 ye çekmişler..
yeni dizi merhamet var kanal d de..

he yaa sinir oldumm
ben o kadar uyanık kalamam ki sonunu kaçırırım hep
neyseki internet var

sağol canım benim yaa

hullus sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun:))
feyzabilsl geçmiş olsun cnm, büyük insan zor dayanıyor ya kuçak ağrısına. Bir an evvel geçer inşallah kuzunun hastalığı
cena teyzesi teşekkür ederiz.

Bizim oğlanda vir dönme sevdasıdır gidiyor uyluda bileeee döne döne bir hal oluyor nasıl uyumaksa o öyle

sağol canım
benim oğlum normalde çok dönüyo ama
uykuda dönmedi hiç

Iyi akşamlar dünyanın en fedakar en güzel anneleri..ya sizi çok özlüyoruz ama çalışmaya.Varbaşladım bide kvbizde.çocuklavakiderken.geçmişi bile zookuyorum.ise başladın.3 ogrencim var.2 ogretmeniz sınıfta.otistik cocuklarim.biri ne adaiş olsun, inş aiyileşi

kolay gelsin canım biz de seni özleriz ara sıra uğra lütfen

kızlar merhaba hayatı izleyeniniz var mı doğumu çok komik gösteriyolar koptum şu anda gerçi şimdi gülüyorum ama o saatlerde öyle demiyodum aklıma geldikçe hala çok fena oluyorummmmm

ya sevgi diyorum bağlılık diyorum normal doğumda daha mı fazla hissedilir diyorum..sen ne diyosun

Son düzenleme:
Ay uyuyakalmışım akşam akşam... 21.30da uyandım. Bu saate kadar işlermi hallettim. Makinede de çamaşır var ama bekleyemeyeceğim valla yatıyorum. İyi geceler kızlar.

ya sevgi diyorum bağlılık diyorum normal doğumda daha mı fazla hissedilir diyorum..sen ne diyosun
Yok yahu sanmam. Ben direk normal doğum yaptım. Hakkaten çok zordu. Millet 1 doz sunni sancıya dayanamazken 3 doz sunni sancı aldım inadım yüzünden. Sezeryan istemiyorum diye tembihlemiştim herkesi. Ama gereksizmiş. Bence annelik anneliktir ne farkı varki? İkisi de çok zor. Birinde doğum anında peşin peşin çekiyorsun acını. Diğerinde doğumdan sonra taksit taksit acı:)) ama ikiside zordur bence. O senin çocugun senin kanından senin canından. Hamileyken bile hissediyorsun anneliği. Herseyiyle sana muhtac, sen sekil veriyorsun davranışlarına, aşkınızın meyvesi... Annenden bile daha yakın sana. Ne bileyim klasik oldu ama bunlar geldi aklıma. Doğum şekliyle bir bağlantı kuramadım ben.

"Hoşgeldin" diyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. :) Diğer grupları bilmiyorum ama buradaki samimiyete bayılıyorum. Aylardır okuyorum sizi, maşallah diyeyim, hepiniz de çok tatlı insanlarsınız.. :)

Pediastrum, bahsettiğin mevzu benim hiç hoşlanmadığım ve Türkiye'ye döndüğümde birçok insan ile aramın bozulmasına neden olacak bir şey. Çocuğuma benim kontrolüm ve iznim dışında herhangi bir şey verilir ya da yedirilirse çok ama çok öfkelenirim. Bu konuda fazlasıyla hassasım. İnşallah kibarca uyarmanın ilerisine gidip, papaz olmak zorunda kalmam kimseyle

Her şey şahane görünüyor, ellerinize sağlık. Selimcik'e de maşallah! Benim oğlumun da adı "Selim" ama henüz dişlerden haber yok! :)

evet çok doktor gezdi kimse kabul etmedi sezaryen üstüne normal doğumu.. sonunda bir doktor "ben yaptırırım" demiş. kız o doktorda çatır çatır doğurdu hem de epidural bile almadı

yok artıkkkkk
kalsın o zaman ben almam alana da mani olmam

Aryaya kesinlikle katılıyorum ben de suni sancı ile ve çok zor bir dogum yaptım ama sezeryanin da sonrası malum annelik ve bağ ile bağlantısi varsa da normal yapanlar o sancida ne çocuk görüyor ne koca hiiic aklinda kalmasın canım nedenini bilmiyorum ama hakkında hayırlısı buymus ben 2ye hamile kalırsam ilk andan dogum stresi saracak eminim

Herkese iyi sabahlar,umarım mışıl mışıl uyuyosunuzdur bebişlerinizle:)) kızım acıkmış sütünü içip uyudu ben de bi bakim dedim forumda ne var ne yok ama telden yazınca sinir oluyorum.
Minita diş buğdayınız çok keyifli olmuşa benziyor,hayırlı olsun.ben annemin yanındayım 3 haftadır o sayede yapabildim ama çok hazırlık yapamadım .yine de keyifliydi çok.
Busmaicim ben normal doğum yaptım ama keşke sezaryen yapsaymışım diyorum. Çünkü nerdeyse masada kalıyodum,ekin'den 1,5 saat sonra çıkabildim doğumhaneden ve sonrasında da çok acı çektim.o kadar zordu ki,şu an 2. bebeğin muhabbeti bile ürğertiuot beni .bence hepimiz karşılıksız ve bambaşka duygular besliyoruz yavrularımıza,hepimiz çok güzel anneleriz... Ve bebeklerimiz bundan dolayıpk şamslılar...

born dilanaz çok teşekkür ederiz

selam kızlar :)
selam canım, nerelerdesin yaa?
hiç görünmüyorsun, özlettin kendini

tuğceeee ses ver bakam?

ben o diziyi başından beri izledim birkaç bölüm..
sardı da, sonra ne olduysa uçtu gitti.
yayından kaldırıldı diye düşündüm, dün akşam yeni bölümünü görünce şaşırdım

ilk bölümlerden birinde yetkin dikincilerin serada bi kadına doğum yaptırdığı bi sahne vardı..
bu kadar komik olamazdı, komik derken iltifatta bulunmuyorum..
rezillik yaniii

ah canım beniiim, oğluşunu bırakmış,
başka zorlu çocuklarla çalışmaya başlamış, bize diyo fedakar diye
hayırlı olsun, Allah kolaylık versin bacım..
çok öpüyorum seni, ara ara yaz, nefesini duyalım.. Allaha emanetsin

Son düzenleme:
günaydııııınnnnnnnn :))
haftalar sonra ilk defa 5 saat aralıksız uyuduk kızımla,şuan 10 saat uyumuş gibiyim :))
7 de kalktık kahvaltımızı hazırlarken bi forumu açayım dedim maşallah bizden önce uyananlar var:)

üzümlü çikolata hoşgeldiiiinnnn :))
ben de bütün hamileliğim boyunca takip ettim ama daha 1 ay olacak temmuz annelerine katılalı,
umarım uzun süren,sağlam arkadaşlıklar kurarız..

bütüüünnn minnaklarııın gıdılarından öpüyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…