Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dişleri varmı bebeğinin

valla hayatım benimkininde yok ama baya baya mantı yiyo velet annemin yorum süper ne varki canım hamur o kayar gider zaten mantıyla kalsa iyi makarna peynir patates ne versen löpür löpür ama meyve püresi sebze çorbası yemez sıpa neden onlarda salça nane sarımsak yok çünkü şimdiden ağızlarının tadını biliyorlar arkadaş alışmış bide haftasonu onca çorbalar yapıyorum yemez ama ver sarımsaklı yoğurtlu makarna delirir işimiz var bu çocukla fena alıştı

yasin de son durum

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2
nimet42 4

toplam 48

sordum nedenını saçma sapan cevaplar verdi.bilmiyorum konusarak halledebilir miyiz.

genital bölgeye yumurta kırmak mı allalla,o ne demekmiş ya.canım bıreysel emeklılık yaptırmasına bır sey demıyorum da,neden benımle paylaşmıyor da baskalarından duyuyorum.daha öncede buna benzer vukuatları vardı eşimin.o nedenle çok içerledim artık dayanamıyorum.

umarım halledersiniz konuyu sorunsuz bir şekilde

bu arada benm derslerden 3den 1 zayıfım var umarım olmaz öle umuyorum bütünlemede yok
e nolcak? alttan alıcan öyleyse?:44:
cena cım ayşeciğin zeytinlerini göremedik halaaa?????
zinhar, babası haşmet mahap hazretleri müsade buyurmadılar efendim..

Kahvaltıyı da yarın sabah Allah'ın izni ile ben de o şekilde denemek istiyorum ümid ediyorum sever...kahvaltısı bitince hemen anne sütü veriyormusun yoksa biraz zaman geçince mi ?
canım sabah kalkınca aç karnına pekmezini, peynirini veriyorum..
yumurta gün aşırı bazen üç günde bir.. biraz zorlanıyor yerken, tuzu olmadığı için mızıldıyor bazen..
yani pekmezli etimekle peynirle doymuyor tabi, ardından 5-10 dk da emiyor..

canım diş çıkarırken bazı bebeklerde ateş olabiliyor,
sen yine takipte ol..
şu dişler çıksa da rahatlasanız -born- :100:

bizimki dişlerini gıcırdatıyor resmen.. dişlerini dişleriyle kaşıyor yanii

selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
ellerinize sağlık, çok güzel olmuş ikramlarınız pastanız..
ama selim paşa çok yakışıklı olmuş valla ben sofradan ziyade, delikanlıya baktım

bunu söz kabul ediyorum evim çekmeköyde işim sana yakın küçükyalıda bir cumartesi oğlumuda alıp ce-eee yapabilirim havalar ısınsında
bacım, sen gel.. gel de beni de çağırııııııın

kv ler bazen anneler de yapıyor bunu..
kendi bildikleri gibi çocuk bakmaya çalışıyorlar..
onların bildikleri tü kaka demiyorum ama..
yani bu da bi başkasının çocuğu.. annesi başkası yani..
aklı başında insan, annesinin arzu ettiği gibi davranır..
böyle yapmayınca da gözümüze batıyor yaptıkları.
zira gözümüzden sakınıyoruz biz bu bebeleri..

işten izin almam mümkün değil diyorsun, e annen de yok..
sanırım kv ye mecbur kalacaksın..
ama kızlara katılıyorum, yiyeceğini hazırlarsın, ılıtır verir.
mamasını, sütü, meyvesini hep saatli verdiğini tembihlersin..
sonuçta ameliyattan çıkmış el kadar bebek.. doktorun da bu konuda özel uyardığını falan söyle..
işten dönünce de kontrol edersin, sorarsın.. bu konudaki hassasiyetini ve ciddiyetiyetini anlar..

bu ilk vukuatı değil belli
haklı olduğun nokta sadece kendine bile yaptıracak olsa, bunu seninle yani ailesiyle konuşması gerektiği..
baştan sormamış, sonra yaptırdım diye de söylemiyor..
yani pek hoş olmamış yaptığı..
ama içeriği nasıldır bilemiyorum bireysel emekliliğin.. yani eşi olarak seni ve kızınızı da kapsıyor mu?
eğer kapsamıyorsa işte o olmadı

Biz de bugun esim ve bebegimle hepberaber fotografcida resim cektirmeyi dusunuyoruz hatira olsun diye:) aile fotografi
ayyy, züppeeeer!
çok güzel düşünmüşsün bacım..
ben de adamın eline veriyorum ayşeciği zorla fotoğraflarını çekiyorum..
bizimkinin alerjisi var fotoğraf çekilmeye..
diyorumki, ayşeciğin bu anı bi daha gelmeyecek, pişman olursun..
inanın 7 ayda toplasanız 7 kare fotosu yoktur

aaaa, bu arada ayşecik bugün 8. ayına girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar aklıma birşey geldi..
acaba normal doğum yapanlar çocuklarına karşı daha fazla şey mi hissediyor sezaryenle doğuranlara nazaran?
normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı.. sanırım bu sorunun cevabını asla bilemeyeceğim..
aslında bir arkadaşım sezaryenden 3 yıl sonra normal doğum yaptı ama ben cesaret edemem gibi geliyor

busmai evdeyken temizlik yapılır aslında haklısın olmazsa bir pazarımı feda edeyim ben evdeyken çağırayım bi kadın hem bir iki derken alışırım belki güvenirsem yalnızda bırakırım

valla canım bana kalsa yalnız da bırakır çıkarım çünkü uzun zamandır tanıyoruz kadını, senelerdir anneme geliyor temizliğe.
ama eşim istemiyor.
sen de bir dene yaa ama işini iyi yapan biri olması lazım ev tertemiz oluyo insan çok rahat ediyo uzun müddet götürüyo. sen bir de çalışıyorsun

ayy yazık kadın özür dilemiş acıdım şimdi hee

aynen biz de resmen ayrımcılık yapıyoruz ,annem bana sormadan yediriyo bişey demiyorum kv yapsa suratım asılır çok yanlış

canım ya snei sürekli doğum yapmış görüyorum rüyamda bir sıkıntı yok demi bebş nasıl sen nasılsın kaç haftalık oldun

hayir olsun canım kötü mu görüyorsun? valla şimdilik bi sıkıntı yok canım ama dikkat etmem gerekiyor özellikle son aylar.. 5 ay oldu hafta hesabi kesin değil son aylarda kesinleşecek. hayırlısıyla şu doğumu bi atlatsam

bizim guvenlikcinin esi geliyor temizliğe cumartesi ilk defa geldi.. once alisana kadar biz evdeyken gelsin dedim ama sonra gözümü karartıp evi bırakıp çıktık geldiğimizde ev mis gibiydi ben her hafta yarım gun alıyorum malum benim durumundan dolayı

kızlar bu saat oldu ancak gelebildim.
annecim geldi sağolsun biraz ütüm vardı dün bitirememiştim,onları yaptı.
ben de kızıma ilk defa yogurt çorbası yaptım sizin tariflerle,
sanırım sevdi :)
kii biliyosunuz yoğurttan hiç haz etmez..
2-3 gündür belirgin bi şekilde ba-ba diyor babası nasıl mest anlatamam size:)

minitaa diş buğdayı partiniz çook güzel olmuşş herşeye bayıldımm,ellerine sağlık cnm..
tüm dişler acısız çabucak çıksın inş.
o kadar özendim kiii kafamda davetli listesini,yapılacak afiş-kapı süsü-diş kurabiyesi-diş pastası hepsini belirledim..
eeee sıra geldi Bircenin dişinin çıkmasınaaaa:)))

takipteyim teyzesi merak etme :)
calpol verdim canım gece,hemen düştü ateş ama başka hiçbir sıkıntısı yok Allaha şükür,
üşütme falan belirtisi de yok,
ayrıca alt diş yerleri şiş bayaa..
bekliyoruz bakalım :))

ayşeciğin 8. ayı kutlu olsssuuuunnnn :)

Kızlar oglum saatlerdir uyumuyor bayilmak üzereyim

gellll canım geeellll,
sen de bendensinn (
gece 2-3 saat ya uıyudum ya uyumadım..

yasin de son durum

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2
nimet42 4

toplam 48

şimdiden Allah kabul etsin dualarımızı,
cuma-cumartesi okuyacağım kısmet olursa cnm..

Herkese merhaba , bugün kızıma diş buğdayı yaptık çok keyifli oldu.önüne bir sürü obje koyduk benim kız para ve ateşölçeri seçti.sanırım ya bankacı olucak ya da iyi para kazanan bir doktor :)))

valla böyle bi şey ilk kez duyuyorum.. :44:

ben de normal doğum istedim çılgın gibi, ama olmadı mı olmuyor, zorlanmamalı..
Allah isteseydi oluverdirirdi.. nasip :100:
ikinci çocukta bi delilik yapar mıyım bilmiyorum..

çifte standarda gelince, haklısın.. anneye gösterilen tolerans kv ye gösterilmiyor

hayırlı olsun canım..

maşallah kızına

evet çok doktor gezdi kimse kabul etmedi sezaryen üstüne normal doğumu.. sonunda bir doktor "ben yaptırırım" demiş. kız o doktorda çatır çatır doğurdu hem de epidural bile almadı

oyy sana yine misafir mi geldii
biz de bekliyoruz kabardı ama tık yok
hee bizde babasıyla kutlarız artıkım

Minita ve breakday87 kuzulariniz cok tatli masallah Allah mutlu saglikli uzun omur versin hepsine.

Biz de bugun esim ve bebegimle hepberaber fotografcida resim cektirmeyi dusunuyoruz hatira olsun diye:) aile fotografi
ayy bende onun hayalini kuruyorum yaa
yaa bende çalışıyorum ama evime başkasını temizletmek
bana göre değil sanki yaa
herşeyi kendim yapmalıyım takıntılıyım biraz

kv konusunda haklısın annem
istediği gibi davranıyo bi iki
verme diyorum dinlemiyo
ama açıkçası ben hiç rahatsız olmuyorum
hoş değil ama öylee

kızlarr dün oğlumu banyo yaptırmıştım
kulaklarını da bi güzel temizledim
bugün öğlen bi de baktım ki
kulağı kir dolu
şüplhelendim geceleri de uyumuyodu yaa
dra gittik biraz önce
orta kulak iltihabı varmış sağ kulağına hiiç dokundurmadı bile yaa
canım benim kaç gündür kulağı rahatsızmış
ben daha yeni anladım
antibiyotik verdi inşallah fayda ederde oğlum rahat eder artık
dua edin kızlar yaaa
bebeğim hasta olmadı olmadı
peşpeşe 2 kere hasta oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…