okurum canım allah yar ve yardımcısı olsun
allah kabul etsin canım çok sağol
dişleri varmı bebeğinin
dişleri varmı bebeğinin
allah kabul etsin canım çok sağol
önemli değil canım sen de sağ ol
sordum nedenını saçma sapan cevaplar verdi.bilmiyorum konusarak halledebilir miyiz.canım biz de eşimle bireysel emeklilik düşünüyoruz oğluşun adına ve benim yada eşimin adına. belli bir zaman biriksin, sonra çocugun yada olursa çocukların ihtiyacı olursa çekeriz diye konuşmuştuk. belki eşin de öyle düşünmüş olabilir. sormadın mı neden öyle yapmış diye. belki o şekilde düşünmemiştir. konuşarak halledebilirsiniz bence.
ya kızlar hepiniz haklısınız bu çocuk pütürlü şeylere de alışmalı ama pilavla değil bence azcık çorbada şehriye falan olsa öğürüyor çocuk ben ona ne hazırlasamda o bildiğini okur o kadar geri kafalıki anlatamam size tabiki sakınan göze çöp batar ama çocuğumu bile bile de bırakamam onun eline
ben bankada çalışıyorum kızlar izin istedim vermedi müdür gıcıklaştıkya rapor alırsam daha da takar ablamın kayınvalidesi gidecek yanına zaten hastanede olacağız annemi almazlar siz hastaneden çıkınca gelin dedi allah tan çok anlayışlı bir ailem var keşke kocamın tarafıda böyle olsaydı ya bebeğe doğduğunda 40 gün boyunca genital bölgesine yumurta kırıyorlarmış içine çekene kadar yapıyorlarmış bunu neymiş bebeğin kemikleri gelişirmiş annem yanımda olduğu için bana bişey yapamadılar allah tan gerçi yaptırmazdım da zaten görümcemin kızı güzelce emerken 4 aylık bebeği ek gıda ya alışsın diye bacaklarının arasına sıkıştırıp kafasını tutup ağzına çorba tıkan insanlar bunlar ben bunlara çocuk emanet edemem
ayrıca bireysel emeklilik çok iyi bişey kızlar ben bankadayım kızmayın kocalarınıza çocuklar üzerine olmuyor 18 yaş sınırı var sadece onları lehtar olarak tanımlayabiliyoruz belki senin eşinde öyle yapmıştır destiny555
sordum nedenını saçma sapan cevaplar verdi.bilmiyorum konusarak halledebilir miyiz.
genital bölgeye yumurta kırmak mı allalla,o ne demekmiş ya.canım bıreysel emeklılık yaptırmasına bır sey demıyorum da,neden benımle paylaşmıyor da baskalarından duyuyorum.daha öncede buna benzer vukuatları vardı eşimin.o nedenle çok içerledim artık dayanamıyorum.
Kızlar oglum saatlerdir uyumuyor bayilmak üzereyim
e nolcak? alttan alıcan öyleyse?:44:bu arada benm derslerden 3den 1 zayıfım var umarım olmaz öle umuyorum bütünlemede yok
zinhar, babası haşmet mahap hazretleri müsade buyurmadılar efendim..cena cım ayşeciğin zeytinlerini göremedik halaaa?????
canım sabah kalkınca aç karnına pekmezini, peynirini veriyorum..Kahvaltıyı da yarın sabah Allah'ın izni ile ben de o şekilde denemek istiyorum ümid ediyorum sever...kahvaltısı bitince hemen anne sütü veriyormusun yoksa biraz zaman geçince mi ?
canım diş çıkarırken bazı bebeklerde ateş olabiliyor,kızlaaarr kimsecikler kalmamışşşş(
birce dün gece 4 te uyudu yine hep huzursuzdu.
gündüz uyudu,beslenmesinde de problem yoktu ama az önce altını değiştirirken teni sıcak geldi,ateşini ölçtüm 37,5 çıktı.
çok yüksek değil ama sürekli ölçerim 37.0 üzerinde çıkmaz.(aşı olduğu günler hariç)
şuan başka hiçbir sıkıntısı yok oynuyor,kyfi yerinde acaba dişi çıkıyor olabilir mi ?
hala çıkamadı şu dişleeeeeeeeeeeeeeeerrrrr
ellerinize sağlık, çok güzel olmuş ikramlarınız pastanız..selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
bacım, sen gel.. gel de beni de çağırııııııınbunu söz kabul ediyorum evim çekmeköyde işim sana yakın küçükyalıda bir cumartesi oğlumuda alıp ce-eee yapabilirim havalar ısınsında
kv ler bazen anneler de yapıyor bunu..kızlar moralim çok bozuk ablamın kızının ameliyatı için annem izmire gitmeli ama müdürüm bana yıllık iznimi vermedi kızımı kv deye bırakmayı istemiyorum değil ben annemde bırakmak istemiyor cumartesi onlara gittik pilav yapmıştı tanelerinden ağzına vermeye başla çiğnemeye alışsın diyor dişleri yok nasıl çiğnesin diyom çiğner o ver blendırdan geçirme bütürlü ver diyor daha 6 aylık çocuk ya hastanede yatarken çorba yaparmısın dedim çorba ağza sürülmüyor unun üstüne suyu dökmüş kaynatmış getirmiş ben nasıl güvenirim bu kaynana ya allah aşkına
bu ilk vukuatı değil belliselam kızlar,hiç keyfim yok bugun benım de.kocamla atıştık.ya sizin kocalar size sormadan gıdıp bireysel emeklılık falan yaptırsa kendıne ne dusunurdunuz.acaba ben mı abartıyorum.benım gucume gıttı şahsen.ceylin doğduğu zaman ceylin için yaptıralım dıye konusmustuk bı ara ,sonra konu kapanıp gıttıydı.dun kargo geldı eve.zarfı da açmadım eşimi aradım.bu ne zarfı acıyım mı dıye sordum.acınca gordum kı bireysel emeklılık sözleşmesi gelmiş.yanlıs anlasılmasın bıreysel emeklılıgı kendıne yaptırmış,kızımız ıcın falan dıye bır sey de demedı.konuşmuyorum kendısıyle.yani insan eşiyle istişare etmezmi böyle konuları.ben de bireysel yaşıcam bundan sonra ona sormadan danışmadan .araba alıcam kendıme
ayyy, züppeeeer!Biz de bugun esim ve bebegimle hepberaber fotografcida resim cektirmeyi dusunuyoruz hatira olsun diye:) aile fotografi
busmai evdeyken temizlik yapılır aslında haklısın olmazsa bir pazarımı feda edeyim ben evdeyken çağırayım bi kadın hem bir iki derken alışırım belki güvenirsem yalnızda bırakırım
yuh bencede psikopatlık bu kadarı o yumurtayı ben alır varyaaa neyse
aman yok onlara kedi emanet edilmez benim kv ye kızarım ama böyle şeyler yapmaz yapamaz zaten kıyameti koparırım geçenlerde gittik ev çok sıcak olmuştu sen çocuğu soy zıbınla oturttur bir girdim içeri napıyorsun dedim bunaldı demezmi oldu dedim sen soyunup atletlemi oturuyorsun bunalınca bebek bu bebek havadan nem kapar dedim nitekim sabah kalktık boğazı şişmiş öksürüyor kv ne desen beğenirsiniz özür dilerim bebek büyütmeyeli yıllar olmuş kaç yapayım derken göz çıkardımneyse bunu demesi bile bişy sonuçta bu ders olsun anne dedim bi dahaki sefere bebek olduğunu göze alarak davranırsın
ama senin kv ye hakikaten bırakılmaz neyseki annen gitmiyormuş sevindim bizimkide çorba yapmayı bilmez ama ben yapsam bıraksam yedirir kendi yapmaya kalkmaz o yaşta kadın tek bildiği çorba mercimek şehriye çorbasını benden öğrendi öğrendi dediysem yapmayı değil her gittiğimde şu sevdiğim çorbadan yapsana yiyelim diyo
canım o senin kvden olduğu için zoruna gitti fakat benim annem plav kıyma balık fasulye ne bulursa hatta makarnayı küçük küçük böldü yedirdi
ne biim onlar daha iyi biliyor biz ölmüşmüyüz bak yaşıyoruz
canım ya snei sürekli doğum yapmış görüyorum rüyamda bir sıkıntı yok demi bebş nasıl sen nasılsın kaç haftalık oldun
içime su serpildi bende bir ben yetişemiyorum diyordum
ya benimde kadın almam lazım ama evimi emanet edemiyorumki kimseye haftaiçi başında bekleyecek kimse yok haftasonuda çocuk evde temizlik yapılmaz güvenilir birini arıyorum eşimde tutturmuş sen bana ver parayı ben yaparım işleri
canım sabah kalkınca aç karnına pekmezini, peynirini veriyorum..
yumurta gün aşırı bazen üç günde bir.. biraz zorlanıyor yerken, tuzu olmadığı için mızıldıyor bazen..
yani pekmezli etimekle peynirle doymuyor tabi, ardından 5-10 dk da emiyor..
pekmezi ben de aç karnına veriyorum yoksa hayatta ağzını açmıyorrrr..
benim kıızıım ek gıda öğününü ne kadar çok yerse yesin üzerine emmek istiyor,mutlaka 5-10 dk emiyor.
canım diş çıkarırken bazı bebeklerde ateş olabiliyor,
sen yine takipte ol..
şu dişler çıksa da rahatlasanız -born- :100:
bizimki dişlerini gıcırdatıyor resmen.. dişlerini dişleriyle kaşıyor yanii
Kızlar oglum saatlerdir uyumuyor bayilmak üzereyim
yasin de son durum
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2
nimet42 4
toplam 48
valla böyle bi şey ilk kez duyuyorum.. :44:kızlar aklıma birşey geldi..
acaba normal doğum yapanlar çocuklarına karşı daha fazla şey mi hissediyor sezaryenle doğuranlara nazaran?
normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı.. sanırım bu sorunun cevabını asla bilemeyeceğim..
aslında bir arkadaşım sezaryenden 3 yıl sonra normal doğum yaptı ama ben cesaret edemem gibi geliyor
aynen biz de resmen ayrımcılık yapıyoruz ,annem bana sormadan yediriyo bişey demiyorum kv yapsa suratım asılırçok yanlış
hayırlı olsun canım..Herkese merhaba , bugün kızıma diş buğdayı yaptık çok keyifli oldu.önüne bir sürü obje koyduk benim kız para ve ateşölçeri seçti.sanırım ya bankacı olucak ya da iyi para kazanan bir doktor :)))
Herkese merhaba , bugün kızıma diş buğdayı yaptık çok keyifli oldu.önüne bir sürü obje koyduk benim kız para ve ateşölçeri seçti.sanırım ya bankacı olucak ya da iyi para kazanan bir doktor :)))
valla böyle bi şey ilk kez duyuyorum.. :44:
ben de normal doğum istedim çılgın gibi, ama olmadı mı olmuyor, zorlanmamalı..
Allah isteseydi oluverdirirdi.. nasip :100:
ikinci çocukta bi delilik yapar mıyım bilmiyorum..
çifte standarda gelince, haklısın.. anneye gösterilen tolerans kv ye gösterilmiyor
hayırlı olsun canım..
oyy sana yine misafir mi geldiiherkes bebişleriyle uğraşıyor
fırsat bulanlar parise uçuyor
uyutanlar da sleep moduna geçiyorrrr ve bende agırladıgı yatılı mısafırın carsafını yorganını kırklıyorum(yıkıyorum) öpptüm sizi iyi geceler
biz de bekliyoruz kabardı ama tık yokbak bak birde içseydin bari kırdı diye üzülüyor
canım çok güzelmiş japon kiraz çiçeklerine benziyor.bayırlırım
libyanammmmm günaydın canımın içi
bu arada benim kızımın dişleri patladı patlıcak ama diş buğdayı yapcak kimsem yok annemde 1 ay kaldım orda olsa dolu kişi vardı ama kendi evimde kimse yokyalnız yalnız kutlarız artık baasıyla ben
ayy bende onun hayalini kuruyorum yaaMinita ve breakday87 kuzulariniz cok tatli masallah Allah mutlu saglikli uzun omur versin hepsine.
Biz de bugun esim ve bebegimle hepberaber fotografcida resim cektirmeyi dusunuyoruz hatira olsun diye:) aile fotografi
yaa bende çalışıyorum ama evime başkasını temizletmekkızlar aklıma birşey geldi..
acaba normal doğum yapanlar çocuklarına karşı daha fazla şey mi hissediyor sezaryenle doğuranlara nazaran?
normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı.. sanırım bu sorunun cevabını asla bilemeyeceğim..
aslında bir arkadaşım sezaryenden 3 yıl sonra normal doğum yaptı ama ben cesaret edemem gibi geliyor
valla canım bana kalsa yalnız da bırakır çıkarım çünkü uzun zamandır tanıyoruz kadını, senelerdir anneme geliyor temizliğe.
ama eşim istemiyor.
sen de bir dene yaa ama işini iyi yapan biri olması lazım ev tertemiz oluyo insan çok rahat ediyo uzun müddet götürüyo. sen bir de çalışıyorsun
ayy yazık kadın özür dilemiş acıdım şimdi hee
aynen biz de resmen ayrımcılık yapıyoruz ,annem bana sormadan yediriyo bişey demiyorum kv yapsa suratım asılırçok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?