kızlar moralim çok bozuk ablamın kızının ameliyatı için annem izmire gitmeli ama müdürüm bana yıllık iznimi vermedi kızımı kv deye bırakmayı istemiyorum değil ben annemde bırakmak istemiyor cumartesi onlara gittik pilav yapmıştı tanelerinden ağzına vermeye başla çiğnemeye alışsın diyor dişleri yok nasıl çiğnesin diyom çiğner o ver blendırdan geçirme bütürlü ver diyor daha 6 aylık çocuk ya hastanede yatarken çorba yaparmısın dedim çorba ağza sürülmüyor unun üstüne suyu dökmüş kaynatmış getirmiş ben nasıl güvenirim bu kaynana ya allah aşkına
hayatım anlıyorum insan kötü hissediyor bendede var aynısı kardeşimin hastane işleri var die 1 hafta kv bakacaktı binbir sahne kurmuştum gerçi bakamam dedi arkadaşım baktı ben izin aldım babası baktı idare ettik
ama gel görki ben kendi anneme söz geçiremiyorum bu konularda babam mantı yediriyor inanabiliyormusun bişey deyincede aman be abartma sanki bir tepsimi yedi bizde çocuk büyüttük diyorlar çıldırıyorum kendi anneme söz geçiremedikten sonra kv e ne diyebilirimki