- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Yemem miii?? Bu kiloyla ne versen öğütürüm valla:))herşey çok güzel görünüyor canım.. Ellerine sağlık...hangi mesleği seçti paşamız..
bende iyiyim çok şükür kuşum...Biscotti var yenmi.?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemem miii?? Bu kiloyla ne versen öğütürüm valla:))herşey çok güzel görünüyor canım.. Ellerine sağlık...hangi mesleği seçti paşamız..
bende iyiyim çok şükür kuşum...Biscotti var yenmi.?
![]()
Ohh arya ve libyana karşılıklı döktürüyorsunuz bizede burda izlemek kalıyor haksızlık bu çalışıyorsak vaktimiz yoksa suç bizimmi![]()
selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah
işte size birkaç fotoğraf
Eki Görüntüle 631971 diş buğdayı afişimiz
Eki Görüntüle 631970 pastamız
Eki Görüntüle 631972 pastamız ve günün yakışıklısı
Eki Görüntüle 631973 Eki Görüntüle 631974 ikramlarımız
Eki Görüntüle 631975 diş buğdaylarımız
hiççç anormal bir durum yok gibi bünyem böyle doktorumda alıştı bu duruma
He yavrum he keten keneviri malum kimyacıyım evde uyuşturucu yetiştiriyorumNe uyuşturucusu kızım bonzai bunlar bonzainin bir türü bende de vardı minicik bir ağaç harika birşey beyaz çiçek açmaya başlamıştı bir dönem sonra tatile gittim geldim yeğenim dallarını kırmış
![]()
Ohh arya ve libyana karşılıklı döktürüyorsunuz bizede burda izlemek kalıyor haksızlık bu çalışıyorsak vaktimiz yoksa suç bizimmi![]()
Yemem miii?? Bu kiloyla ne versen öğütürüm valla:))
Oyyyy kuzummm yerim seni..sen nerde oturuyon gel bana beraber yiyelim...
![]()
valla tebrik ederim her şey süper görünüyor hele pasta çok guzel olmuş darısı doğumgününe.. oglusunda çok şık olmuş maşallah yakisikliya
libyanammmmm günaydın canımın içi
bu arada benim kızımın dişleri patladı patlıcak ama diş buğdayı yapcak kimsem yok annemde 1 ay kaldım orda olsa dolu kişi vardı ama kendi evimde kimse yokyalnız yalnız kutlarız artık baasıyla ben
![]()
Kız bende çalışıyom delüüü! Kolay da ondan yaptım. Bide meraktan) yoksaaa maharet nerdee ben nerdeee. Evimin temizliğini yapmaktan acizim. Yarın kadın mı alsam temizlik için diye düşünüyorum. O kadar yanii
Eşim bilir çekmeköy tarafını ben pek bilmem... Buyur tabiki beklerim...bunu söz kabul ediyorum evim çekmeköyde işim sana yakın küçükyalıda bir cumartesi oğlumuda alıp ce-eee yapabilirim havalar ısınsında
bende beklerim gelme imkanın varsa çekmeköyde evim
bu ara canım acayip emin önü çekiyorrrrrrrrrrrrrrr![]()
kızlar moralim çok bozuk ablamın kızının ameliyatı için annem izmire gitmeli ama müdürüm bana yıllık iznimi vermedi kızımı kv deye bırakmayı istemiyorum değil ben annemde bırakmak istemiyor cumartesi onlara gittik pilav yapmıştı tanelerinden ağzına vermeye başla çiğnemeye alışsın diyor dişleri yok nasıl çiğnesin diyom çiğner o ver blendırdan geçirme bütürlü ver diyor daha 6 aylık çocuk ya hastanede yatarken çorba yaparmısın dedim çorba ağza sürülmüyor unun üstüne suyu dökmüş kaynatmış getirmiş ben nasıl güvenirim bu kaynana ya allah aşkına