• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hoşgeldin hayatım nasıldı sınavlar ecoşu çok öpüyorum bu arada o büyük risk içeren cerrahi ameliyatının ardından hayata dönmene sevindim :1: geçmiş olsun tekrar

/QUOTE]

hoşbuluk canım sanırım 2 zayıfım var dd bile değillllll ff alcam off :'((

niye dalga geçiyotrsun kız ameliyatta ayılanlar felan bende bayılmışı 2 gün ölü gibi rengim kreç gibi gezdim 8 e 6 ydı tansiyonum hep

günaydın aryammmmmmm das uyandımııı : )

Günaydın tatlım. Das ne kı?

herkese günaydınn.. 3 gündür giremedim. bi atraksiyon var mı kızlar :) benim oğluşum iyileşmeye başladı, ateşi tamamen gitti, öksürüğü de azaldı.. allah insana evladıyla ilgili dert vermesin inşallah.. diğer hasta bebişler de iyi oldu mu

sabah sabah biraz eğlenelim

$2.webpEki Görüntüle 631936 $4.webp$5.webp$6.webp$7.webp$8.webp$9.webp$10.webp$1.webp

selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah

işte size birkaç fotoğraf:nazar::nazar:

$IMG_0373.gif diş buğdayı afişimiz
$IMG_0342.gif pastamız
$IMG_0356.gifpastamız ve günün yakışıklısı
$IMG_0290.gif$IMG_0289.gifikramlarımız
$IMG_0286.gifdiş buğdaylarımız

ne dalga geçmesi canım geçmiş olsun

bu arada benim tansiyonum hiç 8 e 6 olmadı küçüğü hep 5 tir büyüğüde 8 olduğunda turp gibiyim derim yapı meselesi hamileyken 7 ay boyunca 11-8 oldu bende inanamadım doğum yatım rutine döndü şimdi yine 7-5 :) ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum diş ameliyatının neyse şükür geçti gitti boşver ecoş napıyo

nasıl yaiıyon kız sen drlar ne diyor sana

Eki Görüntüle 631926

şunun güzelliğine bakın bonzai köyü

Eki Görüntüle 631927

YA BUNA NE DEMELİ

bunlar uyuşturucu değilmi kız :9:

selamlar herkeseeee:)) dünkü koşturmacamız çok şükür kazasız belasız bitti çok güzel birgündü, darısı diğer dişlerimizin başına hepsi sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah

Eki Görüntüle 631971 diş buğdayı afişimiz
Eki Görüntüle 631970 pastamız
Eki Görüntüle 631972 pastamız ve günün yakışıklısı
Eki Görüntüle 631973 Eki Görüntüle 631974 ikramlarımız
Eki Görüntüle 631975 diş buğdaylarımız

herşey harika ellerine sağlık canım hayırlı olsun dişleriniz

Dün giremedim geçmiş almış başını gitmiş:9:
libyana,cena,arya hamarat kızlar ellerinize sağlık:)))

Iyi geceler kızlar hepinize duyarliliginizdan dolayı çok tsk ederim
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon sayı belirtmemiş
aryamm38 Say I belirtmemiş
destiny555 3
borntobemother 2 tane

toplam 12 tane
19 şubat günü ameliyata Girecek acelesi yok bende regl yim

Bende yeni regl oldum ne zamana kadar okuyoruz kızlar, ancak bitince alabilirim, 19una kadarsa bitmez benimki:26::26:

Dün giremedim geçmiş almış başını gitmiş:9:
libyana,cena,arya hamarat kızlar ellerinize sağlık:)))

Bende yeni regl oldum ne zamana kadar okuyoruz kızlar, ancak bitince alabilirim, 19una kadarsa bitmez benimki:26::26:

canım hallettik tamamlandı çok tşk ederim sağolasın

libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar:56:
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418
[/QUOTE]
Ellerine sağlık bacımmm cok lezzetli görünüyor... :56::56:

merhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi :16::16:

iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyim :27: durum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah :34:
Karakızzzzzzzz kuzummmmmm hoşgeldinnnnnn çok özledik seni...:70::70: bir daha böyle yaparsan meşe sopasılya kovalarım seni...:20::20::9:

Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...

Aramıza hoşgeldin canım.. :3::3:

ay kuzummm kıyamam ona benn:53: hoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten:(

sende hoşgeldin canım aramıza:3::3:

bende tencerede fincan kek baptııımmmm:32::32::32:
Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475 :32:
Vaaaaayyyy birde becerikli değilim diyorsun...:52::52: ne kadar güzel görünüyor... Bende bir ara yapmayı düşünmüştüm ama cesaret edemedim... :30:Ellerine sağlık kuşum... :16::16:

sormaaaaa hayatım yaaa ben de uzman dişde ameliyat oldummmmm 3 tane yirmiliğimi aldırdım 1 hata oldu amma velakin yeni kabuk bağlıyor . inşallah birdahaki geldiğimde bırakmıcam okulu basarım yine görürüm :27:

bu arada benm derslerden 3den 1 zayıfım var umarım olmaz öle umuyorum bütünlemede yok :25:
çok geçmiş olsun canımmm:16:

Evet fincanları yağladım canım sadece. Kekin içinde yağ yok demek istedim. Tarifi de http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/421462-tencere-fincan-kek.html buna göre yaptım.

Bende tarif isteyecektim sen önce davranmışsın..:31:

Slm herkese, geçmişe yine şöyle bi göz attım, en çok dikkatimi çeken lahana sarmaları ve kek oldu :) Bu aralar mutfağa yemek yemek dışında giresim var ama keki seçiyorum, lahana bana bikaç beden büyük gelir, saramam benim oğlanla :52:

Yanlız sayfalar ilerleyince kimlerin yaptığını unuttum :26: Herkesin eline sağlık, tencere keki aryamındı galiba, süper bi buluş, bu akşam denemezsem çatlarım :16:

Son düzenleme:
da yazcaktım ecos sağolsun rahat durmuyor :1:
:)) anladım kuşum.günaydın bebeeeerm günaydıııınnn

Vayyy çok güzel görünüyor. Bizim dişlerde çıksada yapsak bunlardan yaaa.
Ellerine sağlık bacımmm cok lezzetli görünüyor... :56::56:

Karakızzzzzzzz kuzummmmmm hoşgeldinnnnnn çok özledik seni...:70::70: bir daha böyle yaparsan meşe sopasılya kovalarım seni...:20::20::9:

Aramıza hoşgeldin canım.. :3::3:

Vaaaaayyyy birde becerikli değilim diyorsun...:52::52: ne kadar güzel görünüyor... Bende bir ara yapmayı düşünmüştüm ama cesaret edemedim... :30:Ellerine sağlık kuşum... :16::16:

çok geçmiş olsun canımmm:16:

Bende tarif isteyecektim sen önce davranmışsın..:31:
Evet.. Öyle oldu.
Hayırlı günler hatunlar... Nasılsınız bugün? :51::51:

İyiyiz bacım sen nasılsın? Bugün ne var menüde bakayım?

vayyy hepsi harika ellerine sağlık bunların hepsini yapabilmek için hem cesaret hem vakit lazım kuzum şuan bende ikiside yok ki hali hazırda çıkmış bir dişimizde yok zaten :1::1::1: Ben yaza yaparım herhalde iznimi alırım rahat rahat uğraşırım yoksa bu tempoda imkansız

nasıl yaiıyon kız sen drlar ne diyor sana

bunlar uyuşturucu değilmi kız :9:

hiççç anormal bir durum yok gibi bünyem böyle doktorumda alıştı bu duruma :27::37:
He yavrum he keten keneviri malum kimyacıyım evde uyuşturucu yetiştiriyorum :33: Ne uyuşturucusu kızım bonzai bunlar bonzainin bir türü bende de vardı minicik bir ağaç harika birşey beyaz çiçek açmaya başlamıştı bir dönem sonra tatile gittim geldim yeğenim dallarını kırmış :47::47::47::47:

Slm herkese, geçmişe yine şöyle bi göz attım, en çok dikkatimi çeken lahana sarmaları ve kek oldu :) Bu aralar mutfağa yemek yemek dışında giresim var ama keki seçiyorum, lahana bana bikaç beden büyük gelir, saramam benim oğlanla :52:

Yanlız sayfalar ilerleyince kimlerin yaptığını unuttum :26: Herkesin eline sağlık, tencere keki aryamındı galiba, süper bi buluş, bu akşam denemezsem çatlarım :16:

Yap yap canım çok kolay zaten.yalnız sıcakken daha güzel. Birde krema ile daha güzel olabilir;)

herşey çok güzel görünüyor canım.. Ellerine sağlık...:16: hangi mesleği seçti paşamız..:16::55::55:

Evet.. Öyle oldu.

İyiyiz bacım sen nasılsın? Bugün ne var menüde bakayım?

bende iyiyim çok şükür kuşum...:16: Biscotti var yenmi.?:9::9:

BU ARADA SELİM BEYEDE MAŞALLAH BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ KIYAFETİ PEK YAKIŞMIŞ KÜÇÜK ADAM OLMUŞ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ohh arya ve libyana karşılıklı döktürüyorsunuz bizede burda izlemek kalıyor haksızlık bu çalışıyorsak vaktimiz yoksa suç bizimmi :19:

Back
X