[/QUOTE]üzüm ve bazen az da köyden gelen dut pekmezinden karıştırıyorum..
peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyor
2 tatlı kaşığı pekmezi de sulandırıp, bi tane cici bebe bebe etimeği kırıyorum içine, onu yediriyorum..
yumurtayı da az sıcak suyla açıp veriyorum, yutamıyor çünkü
canım, benim bildiğim yumurtanın çok iyi pişmesi gerekiyormuş
yaz bacım, yaz, çok sevinirim, seviniriz..
-pediastrum- peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyor
2 tatlı kaşığı pekmezi de sulandırıp, bi tane cici bebe bebe etimeği kırıyorum içine, onu yediriyorum..
yumurtayı da az sıcak suyla açıp veriyorum, yutamıyor çünkü
sebze olayını hala çözebilmiş değilim, yoğurt çorbası denicem şimdi..
cvp yazan herkese teş..
hava güzel olunca çıkıyorum koru var yakında..
hemen uyuyakılıyor zaten, güneşin altında uyurken ben de kitap okuyorum..
ikimize de iyi oluyor..
belki yasir de dışarı çıkmaktan hoşlanır, belki değil kesin..
bi kere denesen yaa
libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418
canım öncelikle ellerine sağlık çok iştah kabartıcı sarmaların
Kahvaltıyı da yarın sabah Allah'ın izni ile ben de o şekilde denemek istiyorum ümid ediyorum sever...kahvaltısı bitince hemen anne sütü veriyormusun yoksa biraz zaman geçince mi ?
Canım ben de nette araştırdım daha sonradan anladığım kadarı ile inek sütü bebeklerde çok büyük oranda alerji yapabildiğinden gibi şeyler yazıyordu çok haklısın hiç doğal değil ama 2 doktor da aynı şeyi ısrarla söyleyince ben de vardır bir bilinen diye düşündüm bir de ablam falan da yiğenime hep bu şekilde yapmıştı gerçi hala tutturamıyorum hergün bazen çok iyi oluyor bazen de sıvı halde kalıyor yada bi garip hallerde oluyor...ben rentıpta yaptım kendi isteğimle seçtim bin pişman oldum hiç memnun kalmadım hemşirelerden ilgi alaka sıfır otel gibi yapmışlar hasteneyi ama fos yani. medicabil rentıp pembemavi arasında seçim yapcaktık doktorum jale hanım. senin kimdi?
yani devam sütüyle yoğurttan bahsediyoruz canım devam sütünden yoğurt nasıl olur aklım almıyor mis gibi taze günlük sütle yapmak varken. zaten süt sütlükten çıkıyor yoğurt oluyor. ben anlamıyorum doktorları neden böyle öneriyorlar acaba?
hahah canım valla ne güldüm cincon
ben başladım arkadaşım önce diyetisyene gittim ayrıntılı bi şekilde yazarım şimdi kaçıyorum mutfakta işim varda zaten sütün bol bol yemekle alakası yok sıvı tüketceksin süt olsun diye
Var mı bende her zaman çok iyi oluyor diyen paylaşabilirmisiniz taktikler birisi sıcak su yazmış sanırım ama arya mıydı onu da anlayamadım pek çok uykusuzum kafam hiç basmıyo
hoşgeldinizzzzzmerhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi
iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyimdurum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah
Hoşgeldin aramıza...Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...
ay kuzummm kıyamam ona bennhoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten
sende hoşgeldin canım aramıza
bende tencerede fincan kek baptııımmmm
Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475
oyyy ben de hiç görmemiştim çok hoş ve değişik görünüyor ellerine sağlık arkidişim...Afiyet bal olsun