Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet canım ben 31 temmuz da saat 18.45 de pembe mavi de sezeryan ile yaptım doğumumu

sen nerde yaptın
ben rentıpta yaptım kendi isteğimle seçtim bin pişman oldum hiç memnun kalmadım hemşirelerden ilgi alaka sıfır otel gibi yapmışlar hasteneyi ama fos yani. medicabil rentıp pembemavi arasında seçim yapcaktık doktorum jale hanım. senin kimdi?

yani devam sütüyle yoğurttan bahsediyoruz canım devam sütünden yoğurt nasıl olur aklım almıyor mis gibi taze günlük sütle yapmak varken. zaten süt sütlükten çıkıyor yoğurt oluyor. ben anlamıyorum doktorları neden böyle öneriyorlar acaba?
pediastrum alıntıyı benden alıyorsun huli yazıyor bacım nasıl başarıyorsun vallahi akıl sır erdiremedim :44:
hahah canım valla ne güldüm cincon

ben başladım arkadaşım önce diyetisyene gittim ayrıntılı bi şekilde yazarım şimdi kaçıyorum mutfakta işim varda zaten sütün bol bol yemekle alakası yok sıvı tüketceksin süt olsun diye

merhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi

iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyim durum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah

Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...

hoşgeldinizzz :) keşke daha önce gelseydiniz şimdi tanışalım :)

ay kuzummm kıyamam ona benn hoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten

sende hoşgeldin canım aramıza

bende tencerede fincan kek baptııımmmm

Eklentiler

• $th_IMG_1926.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
hoşgeldinizzz :) keşke daha önce gelseydiniz şimdi tanışalım :)

:) Çok teşekkür ederim Karakız. Evet geç kaldım biraz ama bundan sonra bol bol görüşürüz inşallah! :)

Hoşbulduk Arya. Fincan Kek'i bilmiyordum daha önce, çok leziz görünüyorlar. Ellerine sağlık, Afiyet olsun!! :)

benim doktorum pembe mavi de feride hanım dı canım

canım annem de 11 tane okuyacak haberin olsun

kızlar bir arkadaşımda okucak o yüzden kendime 4 yazıyorum yani

toplam 33 oldu kaldı 8 tane

8 tane mi kalmış,o zaman annem 8 tane okusun mu

arkadaşlar size de alıntı yapmışım ama bı sey yazmamısım:))
hoş geldin canım,bıraz gec kalmışssın ama :)

ben bol bol yıyorum şekerim.tremisular yapıyorım etimek tatlıları falan..öyle işte

teşekkür ederim canımcım, hemen yarın yapıcam inş

ohh ne güzel

lahana sarmasına bayılırımm yaaa
ben deeeee

kesinlikle aynı fikirdeyim..
bana kalırsa bu mama şirketlerinin dayatması..
reklamlarda bile 3 yaşına kadar devam sütü diyor..
3 yaşında çocuk büyük insan artık, herşeyi yer be, inek sütü de içer..

geçen milupa tahıllı armutlu muhallebi aldım, üzerinde 4-36 ay yazıyor:100:

hoşgeldiniiiiiiiiz..
valla iyice özlettiniz kendinizi, artık sık sık görüşürüz inş..

hoşgeldin
memnun oldum, okuyan sessiz ziyaretçiler, sizi de bekliyoruz..

kek de çok güzel ama ben aryanın iri zeytin gözlerine bayıldımmm

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4
pinkprinces 2
elifnaz 2

toplam 44

sormaaaaa hayatım yaaa ben de uzman dişde ameliyat oldummmmm 3 tane yirmiliğimi aldırdım 1 hata oldu amma velakin yeni kabuk bağlıyor . inşallah birdahaki geldiğimde bırakmıcam okulu basarım yine görürüm

bu arada o kek normal kek sonra fincanamı dökülüyor enfes olmuşş ellerine sağlık

hoşgeldiniiiiiiiiz..
valla iyice özlettiniz kendinizi, artık sık sık görüşürüz inş..

inşallah kuzum

bu arada benm derslerden 3den 1 zayıfım var umarım olmaz öle umuyorum bütünlemede yok

İlknurcum kek fincanların içinde tencerede pişiyor. banada ilginç geldiği için denemiştim. pratik denenebilir. birde hafif içinde yağ yok çünkü.

cena cım ayşeciğin zeytinlerini göremedik halaaa?????

Son düzenleme:
Pediastrum Bende dortcelik cocuk hastenesinin o taraflardayim canim yakiniz birbirimize

Son düzenleme:

Benimde cok ilgimi cekti eline saglik guzel gozukuyor tadida guzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…