Önce anne mi çocuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gördüm Calci hoş olmamış ama insanlar işte bayılıyor buna.
Kendini çocuk için harcayınca en iyi anne ödülü alacaklarını sanıyorlar.
Cunku kendi hayatlarini o kadar hiç ediyorlar ki , kendilerine yaptiklari bu haksizliga kendi vicdanlarinin sesini bastirabilmek icin alkış, destek arıyorlar

Sakin insanların, sizi seven insanların sonsuz sabrı var sanıyorsunuz.

Ya herkes o kadar cinsenllik aramiyor bence, aylarca sevismemek hiç sorun olmuyorsa bu yuzden oluyordur hani şakayla soylense de cok aramiyor demek.

Ben mesela sevişme araligimiz bazen uzadiginda biraz gergin oluyormuşum ama bilincli yaptigim bir sey degildi. Oyle teror estirmiyorum, surat yapmiyorum ama gergin gibi işte anlatamiyorum onu. Eşim soylemişti sen sevisemeyince gergin oluyorsun diye o zaman fark etmistim ben de.

Biz çekirdek seviyoz...18 yıldır çekirdeğin çözemediği tek sorun olmadı. Söylene söylene çekirdek çitliyip oturuyoz. Çekirdeğe rağmen keyfi düzelmeyen biri olursa öbürü çay demliyo bitti gitti 18 yıl diyorum, ne badireler diyorum, bu ne ki diyorum tek derdimiz cima olsun, piiiii

Eşin uzun süreli isteksizliği çok zor, sen aksine libidolu isen. Bu hale 3-5 ayda gelmiyor insanlar, emin olun yani.

Allah herkese dengini versin, en önemlisi o.

Eşin uzun süreli isteksizliği çok zor, sen aksine libidolu isen. Bu hale 3-5 ayda gelmiyor insanlar, emin olun yani.
Burda okudugim konulardaki bissuru kadin da hayatlarindaki heeeer olumsuzlugu ılk iş cinselligi birakarak cozeceklerini falan mi saniyorlar Nedir bu milletin cinsellikle derdi Neden bu kadar isteksizsiniz sayin bayanlaaar Ben mi anormalim

Yalnız o kocaların sekse ikna etme ve sen istediğin için yapıyoruz , sana terapi yapıyorum deme biçimi jxjsjdj

Burda okudugim konulardaki bissuru kadin da hayatlarindaki heeeer olumsuzlugu ılk iş cinselligi birakarak cozeceklerini falan mi saniyorlar Nedir bu milletin cinsellikle derdi Neden bu kadar isteksizsiniz sayin bayanlaaar Ben mi anormalim
Bebek doğunca seni bulacam

Bahanesi oluyor diyelim, isteksiz eş bahanelerini en iyi ben bilirim, bana anlatmasınlar.

Bebek doğunca seni bulacam
Tamam Bu konuyu o zaman da konusalim Ben de merak ettim. Acikcasi coooook rahat bi insanim. Cok nadir biseyleri kafaya takar, hayatımı etkilemesine izin veririm. Dogum donemi ile ilgili saglik sorunlari ihtimali haric kafami kurcalayan bir konu var, o mevzuyu atlatirsam insallah bi sorun yasayacagimi sanmiyorum

Ben anlık panik, sinir, üzüntü yaparım, aynı şeyi yıllarca kafamda döndürmem. Anam bizim gibilere fikirsiz diyor kdkckckf. Ne büyük nimet haberleri yok

Kendi adıma ben istemeyi bırakmadım istek beni bıraktı aksine çok özeniyorum üşenmeden kırmızı çamaşır jartiyer filan alıp giyip kocasını parmağında oynatan hatunlara ama yok anacım, kocamı da seviyorum haa, hemi de hala taş gibi adam ama cıks, anca ayda 1-2 ....cima sevmiyorum ben net

Aafwfsfs aynen bizimkiler de oyle diyor. Dunyanin en iyi seyi. Ben bu kafayla cocugu da salıcam kendi kendine buyucek zaten.
Ben saldım bile. Büyük kız kendi yıkanacak yakında, zaten dişini fırçalar, saçını tarar, giyinir kendi. Anam bizi salmadı da noldu, bi başımıza kalınca gördük ebemizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…