- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
Oysa ki kendinizden çok emin açmıştınız konuyu.Küstüm, oynamıyorum.
Cunku kendi hayatlarini o kadar hiç ediyorlar ki , kendilerine yaptiklari bu haksizliga kendi vicdanlarinin sesini bastirabilmek icin alkış, destek arıyorlarGördüm Calci hoş olmamış ama insanlar işte bayılıyor buna.
Kendini çocuk için harcayınca en iyi anne ödülü alacaklarını sanıyorlar.
Sakin insanların, sizi seven insanların sonsuz sabrı var sanıyorsunuz.
Biz çekirdek seviyoz...18 yıldır çekirdeğin çözemediği tek sorun olmadı. Söylene söylene çekirdek çitliyip oturuyoz. Çekirdeğe rağmen keyfi düzelmeyen biri olursa öbürü çay demliyo bitti gittiDoğuma kadar yapabiliyor muydu? Hadi hamilelikte anlarım, hastalıkta anlarım, adam ömür boyu kadının keyfini beklemek zorunda mı? Sizin aranızdakini bilemem artık, çekirdek çitlemekten memnunsa beyün, mesele yok.
Cunku kendi hayatlarini o kadar hiç ediyorlar ki , kendilerine yaptiklari bu haksizliga kendi vicdanlarinin sesini bastirabilmek icin alkış, destek arıyorlar
Eşin uzun süreli isteksizliği çok zor, sen aksine libidolu isen. Bu hale 3-5 ayda gelmiyor insanlar, emin olun yani.Ya herkes o kadar cinsenllik aramiyor bence, aylarca sevismemek hiç sorun olmuyorsa bu yuzden oluyordur hani şakayla soylense de cok aramiyor demek.
Ben mesela sevişme araligimiz bazen uzadiginda biraz gergin oluyormuşum ama bilincli yaptigim bir sey degildi. Oyle teror estirmiyorum, surat yapmiyorum ama gergin gibi işte anlatamiyorum onu. Eşim soylemişti sen sevisemeyince gergin oluyorsun diye o zaman fark etmistim ben de.
Allah herkese dengini versin, en önemlisi o.Biz çekirdek seviyoz...18 yıldır çekirdeğin çözemediği tek sorun olmadı. Söylene söylene çekirdek çitliyip oturuyoz. Çekirdeğe rağmen keyfi düzelmeyen biri olursa öbürü çay demliyo bitti gitti18 yıl diyorum, ne badireler diyorum, bu ne ki diyorum tek derdimiz cima olsun, piiiii
Burda okudugim konulardaki bissuru kadin da hayatlarindaki heeeer olumsuzlugu ılk iş cinselligi birakarak cozeceklerini falan mi saniyorlar Nedir bu milletin cinsellikle derdi Neden bu kadar isteksizsiniz sayin bayanlaaar Ben mi anormalimEşin uzun süreli isteksizliği çok zor, sen aksine libidolu isen. Bu hale 3-5 ayda gelmiyor insanlar, emin olun yani.
Yalnız o kocaların sekse ikna etme ve sen istediğin için yapıyoruz , sana terapi yapıyorum deme biçimi jxjsjdjYa herkes o kadar cinsenllik aramiyor bence, aylarca sevismemek hiç sorun olmuyorsa bu yuzden oluyordur hani şakayla soylense de cok aramiyor demek.
Ben mesela sevişme araligimiz bazen uzadiginda biraz gergin oluyormuşum ama bilincli yaptigim bir sey degildi. Oyle teror estirmiyorum, surat yapmiyorum ama gergin gibi işte anlatamiyorum onu. Eşim soylemişti sen sevisemeyince gergin oluyorsun diye o zaman fark etmistim ben de.
Bebek doğunca seni bulacamBurda okudugim konulardaki bissuru kadin da hayatlarindaki heeeer olumsuzlugu ılk iş cinselligi birakarak cozeceklerini falan mi saniyorlar Nedir bu milletin cinsellikle derdi Neden bu kadar isteksizsiniz sayin bayanlaaar Ben mi anormalim
Bahanesi oluyor diyelim, isteksiz eş bahanelerini en iyi ben bilirim, bana anlatmasınlar.Burda okudugim konulardaki bissuru kadin da hayatlarindaki heeeer olumsuzlugu ılk iş cinselligi birakarak cozeceklerini falan mi saniyorlar Nedir bu milletin cinsellikle derdi Neden bu kadar isteksizsiniz sayin bayanlaaar Ben mi anormalim
Yalnız o kocaların sekse ikna etme ve sen istediğin için yapıyoruz , sana terapi yapıyorum deme biçimi jxjsjdj
Gerek yok, beni bul. İki çocuk doğurdum, aksine daha istekliyim. Çocuktan önce böyle zevk aldığımı bilmem.Bebek doğunca seni bulacam
Tamam Bu konuyu o zaman da konusalim Ben de merak ettim. Acikcasi coooook rahat bi insanim. Cok nadir biseyleri kafaya takar, hayatımı etkilemesine izin veririm. Dogum donemi ile ilgili saglik sorunlari ihtimali haric kafami kurcalayan bir konu var, o mevzuyu atlatirsam insallah bi sorun yasayacagimi sanmiyorumBebek doğunca seni bulacam
Gerek yok, beni bul. İki çocuk doğurdum, aksine daha istekliyim. Çocuktan önce böyle zevk aldığımı bilmem.
Ahahah kesin gelecekteki ben bu Yaa zaten dogumdan sonra herkes rahibe hayati yasiyo portresi ciziyo burda , eee o ikinci, üçüncü cocuklar nasil oluyo yaGerek yok, beni bul. İki çocuk doğurdum, aksine daha istekliyim. Çocuktan önce böyle zevk aldığımı bilmem.
Ben anlık panik, sinir, üzüntü yaparım, aynı şeyi yıllarca kafamda döndürmem. Anam bizim gibilere fikirsiz diyor kdkckckf. Ne büyük nimet haberleri yokTamam Bu konuyu o zaman da konusalim Ben de merak ettim. Acikcasi coooook rahat bi insanim. Cok nadir biseyleri kafaya takar, hayatımı etkilemesine izin veririm. Dogum donemi ile ilgili saglik sorunlari ihtimali haric kafami kurcalayan bir konu var, o mevzuyu atlatirsam insallah bi sorun yasayacagimi sanmiyorum
Aafwfsfs aynen bizimkiler de oyle diyor. Dunyanin en iyi seyi. Ben bu kafayla cocugu da salıcam kendi kendine buyucek zaten.Ben anlık panik, sinir, üzüntü yaparım, aynı şeyi yıllarca kafamda döndürmem. Anam bizim gibilere fikirsiz diyor kdkckckf. Ne büyük nimet haberleri yok
Kendi adıma ben istemeyi bırakmadım istek beni bıraktıBurda okudugim konulardaki bissuru kadin da hayatlarindaki heeeer olumsuzlugu ılk iş cinselligi birakarak cozeceklerini falan mi saniyorlar Nedir bu milletin cinsellikle derdi Neden bu kadar isteksizsiniz sayin bayanlaaar Ben mi anormalim
Ben saldım bile. Büyük kız kendi yıkanacak yakında, zaten dişini fırçalar, saçını tarar, giyinir kendi. Anam bizi salmadı da noldu, bi başımıza kalınca gördük ebemizi.Aafwfsfs aynen bizimkiler de oyle diyor. Dunyanin en iyi seyi. Ben bu kafayla cocugu da salıcam kendi kendine buyucek zaten.