Benim bildiğim dil baği sadece yemekte sorun oluyor. Yani bebek meme ucunu tam ağzina alamiyor, hali ile iyi süt içemiyor. Oda basit bir kücük operasyon ile kesik atiyorlar ve düzeliyor. Bu kadar abartma yani.
Buraso bir erkek forumu olsa, bu konu açilirmiydi? Erkeklerde niye "kim en çok baba" yarişmasi yokta sadece kadinlarda var? Oysa bebeği iki kişi yapiyor, iki kişi sorumluluğunu almali.
Ben daima önce ben diyorum. Anne olmak,birey olduğunu, kadin olduğunu unutmak değildir. O benim nezdimde iyi annelikte değildir. Yani yeri gelir kizima aksam yemeğe sadece makarnada yediririm, yeri geldimi biraz fazla tv bakmasinada müsade ederim. Ben çalişan bir anneyim. Çalişmazsam bile, bir insanim. Yorulabilirim, o gün morelim bozuk olabilir, işler aksayabilir,..
Bir çocuğun en çok sevilme hisine ihtitaci var. Sevildiğini, özgüveni teşvik edildiği stabil bir ev ortami. Yoksa yemekmis, süper temiz ev,.. hepsi faso fiso.
Ve en önemlisi, cocuk benim hayatima dahil, benim tüm hayatim değil, bende onun değil. 18 yaşindan sonra üniye gidecek. Tüm hayatimi o a endekslersem ne olur?50 küsür yaşinda 0dan başlanmaz. Kurslara gidiyorum, bazen annemlere birakirim kendime zaman ayirmak adina,..
Bize hiç ögretilmedi kendimize yumaşak davranmamiz. Kendimiz ile barişik olmamaz. Bu yüzdenmidir kadinlar birbirine karşida daha sert? Kendimizede, hemcinslerimizede yumuşak davranmaliyiz