- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.110
-
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
Cunku o zaman cocugundan ayri kalip oncelikle bir kadin ve sonra da es oldugunu hatirlamamak icin bahanesi kalmazYa konu sahibi.. kac kisi sormus bi cevap ver.. neden dil bagini kestirmiyorsun? Diye soruyor herkes, neden yani neden?
He yani benim ki iyi ! Ben anormalim he ! Yaktım çıranı katip ! Zindanlarda çürütücem seni.Sizin baya sıkıntılı, Allah şifa versin.
Hayir cidden acaba kesilmez mi dendi ya da baska bir sorunu mu var cocugun? Herkesin bildigi basit seyse neden cozum getirmiyor yani? Anca millete burda iyi annelikten dem vuruyorCunku o zaman cocugundan ayri kalip oncelikle bir kadin ve sonra da es oldugunu hatirlamamak icin bahanesi kalmaz
Şunu diyen hanımefendi de hırsından nickini "Dünyanın en iyi annesi '' yaptı.Önemli; çok bilen birkaç arkadaş bağımlı birey yetisdigimizi söylemiş, hayır öyle bir şey yok. Desem de kendileri çok bildikleri için burada yazmaya devam edecekler. Diğer arkadaşlarıma, konuma fesatlık karistirmadan direkt cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hanımlar.
Anormal değilsin, libidon yok.He yani benim ki iyi ! Ben anormalim he ! Yaktım çıranı katip ! Zindanlarda çürütücem seni.
Yenidoğanken bile yapılabilen bir işlemmiş, neden 3 aydır yapılmıyor, çocuğa eziyet.Israrla bu soruya cevap vermiyor yaa
Evet diyorum ya benim bebeler dogunca dil altlarina baktilar direkt ki bag varsa kesmek icin demisti, sormustum. Diyorum ya buyudukce daha zor olmaz miYenidoğanken bile yapılabilen bir işlemmiş, neden 3 aydır yapılmıyor, çocuğa eziyet.
Hamile kaldigimda ailem ve akrabalarimdan gördüğüm ilgiden asiri rahatsiz oldum. Sanki daha once bir hayatim yokmus, sanki benim bir sahsiyetim baska konularda fikrim yokmus gibi bir anda sadece bebek hakkinda konusmaya basladilar. Nefret ettim. Bebekten bahsedilince isyan etmeye basladim. Ben bebekten ibaret degilim, bebekle ilgili konusacak olan beni aramasin, bjndan sonra kimseyle bebek hakkinda konusmicam dedim. Insanlarin kendi rizasiyla kendi benligini hice sayip bir cocugun annesi olarak kendini nitelendirmesi com acınasıBir tane şarkıcı vardı adını da çocuklarının adını da hatırlamıyorum ama İnstagram biosuna yazmıştı ki prenses Ayşe’yle şehzade Arda’nın annesi
Kızımın sınıfından bir veli eklemişti biosunda Kaan’ın annesi yazıyordu.
Kendini tanımlarken anne kimliği üzerinden tanımlamak bilmiyorum bana çok garip geliyor. Tek vasfın anne olmakmış gibi. Altı üstü normal bir çocuk doğurmuşsun. Demem o ki kendini unutup hayatı çocuğu olan insan sayısı çok fazla. Bu durum önce çocuk değil sadece çocuk gibi geliyor bana
İlk karnını doyuruyorum. Sonra üzerini değişiyorum. Yatağa alıyorum yanına yatıyorum. Sonra dandini açıyorum. Yüz üstü yatırıyorum sırtını okşuyorum. İlk başladığımda 1,5 saat sürüyordu. Şimdi 20 dk indi şükür.Ay ayrınrı ver nasıllll
Diger konuda iyi saydiriyidu.. madem gercekten soyledigiŞunu diyen hanımefendi de hırsından nickini "Dünyanın en iyi annesi '' yaptı.
Otrera bile kibarlık yapıp gülmemişhiç güleceğim yoktu,gidip bakkaldan kendime gülecek aldım,ehe. :)
görüşmek üzere :)
Evet bu soruyada cevap istiyoruz konu sahibi, saatlerdir napiyor bu cocukBöyle sorular sormayı sevmiyorum ama gece bile başından ayrılamıyorum dediğiniz için merak ettim sabahtan beri burdasiniz bebeğiniz uyuyor mu napiyo sabahtir
Kadını delirttinizEvet bu soruyada cevap istiyoruz konu sahibi, saatlerdir napiyor bu cocuk
Evet hanımlar, bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum. Ben, önce çocuklarım diyen bir anneyim. Kendimden önce çocuklar diyorum. Bunun yanlış olduğunu yazan, önce kendimiz diyen anneler, hanımlar görüyorum ve onları da anlamak istiyorum.
Önce çocuklarım derken, her şeyimi onlara göre ayarlamaktan bahsediyorum azıcık bir ihmal olacaksa kendi keyfimden, isteklerimden odun vermeyi tercih eden bir anneyim. Benim annelik tanımim bu. Bu beni mutsuz etmiyor aksine çocuklarım mutlu olunca daha da mutlu oluyorum.
Üç aylık bir bebeğim var mesela, cinsellik evet gerekli evet evliliği ayakta tutan şeylerden belki de en önde geleni ama bebeğimde dil bagi var mesela. Boğulma tehlikesi büyük dedi doktor. Sabaha kadar başındayım ve kocamla cinsellik yaşamam lazım gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmiyor. Şimdi ben iyi anne kötü bir eş miyim? Kötü essem böyle bir konu için sonsuzkere olurum o ayrı ama bilmiyorum ya. Önce bizciler ve önce cocuklarimcilar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşim bu durumumdan şikayet etmeye başladı, onu da ekleyeyim. Neymiş, hamileliğin son aylarından beri bekliyormuş. Ee kafam cocugumdayken nasıl olacak böyle?
Dert değil belki ama farklı bakış açılarını anlama açısından bence faydalı bir konu olacak. Sevgili @Mune reytingi yüksek bir topikte acmak istedim konuyu umarım hata yapmamisimdir.
ÖNEMLİ; Diğer konularla alakası yok konumun. Bu konu beni buraya üye olduğumdan beri düşündüren bir konu çünkü anne çocuk boşanma evlilik konularında hep bir taraf önce çocuk diğer taraf önce anne diyor. İki tarafın düşüncelerini merak ediyorum. Ben neredeyim bulmak istiyorum bir yandan da.
Önemli; çok bilen birkaç arkadaş bağımlı birey yetisdigimizi söylemiş, hayır öyle bir şey yok. Desem de kendileri çok bildikleri için burada yazmaya devam edecekler. Diğer arkadaşlarıma, konuma fesatlık karistirmadan direkt cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hanımlar.
Çocuğun dil bağını neden kestirmiyorsunuz? Doğru söyleyin, öyle bir şey yok değil mi? Şimdi başka bir hastalık bulsanız Allah 'ın gücüne gider diye korktunuz.Hanımlar sakin :) konuyu ilk açtığımda kendimi anlatmaya çalıştım, sorulan her soruya da tek tek cevap vermeye başlamıştım ama bir çoğunuz konum üzerinden ego mastürbasyonu yapmaya ve yazdıklarımı okumadan kendi kendinize öyleymiş gibi böyleymiş gibi yazmaya devam ettiniz. Arada güzel şeyler yazanlar da oldu, hepsini okudum merak etmesinler. Ama kurunun yanında yaş da yanar misali onlara da cevap veremedim. Bir yerde film koptu bende.
Velhasıl, sorularınıza vereceğim cevaplardan sonsuza kadar mahrum kaldınız. Halbuki, ne de güzel başlamıştı herşey. Üzgünüm, beni kaybettiniz.