- 11 Nisan 2021
- 223
- 634
-
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
Öyle diyenler var diye bizden bahsettigini tahmin ediyorum ama hayir biz öyle demedik. Biz sadece ihmal oldugu konusunda seninle hemfikir degildik.Evet hanımlar, bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum. Ben, önce çocuklarım diyen bir anneyim. Kendimden önce çocuklar diyorum. Bunun yanlış olduğunu yazan, önce kendimiz diyen anneler, hanımlar görüyorum ve onları da anlamak istiyorum.
Önce çocuklarım derken, her şeyimi onlara göre ayarlamaktan bahsediyorum azıcık bir ihmal olacaksa kendi keyfimden, isteklerimden odun vermeyi tercih eden bir anneyim. Benim annelik tanımim bu. Bu beni mutsuz etmiyor aksine çocuklarım mutlu olunca daha da mutlu oluyorum.
Üç aylık bir bebeğim var mesela, cinsellik evet gerekli evet evliliği ayakta tutan şeylerden belki de en önde geleni ama bebeğimde dil bagi var mesela. Boğulma tehlikesi büyük dedi doktor. Sabaha kadar başındayım ve kocamla cinsellik yaşamam lazım gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmiyor. Şimdi ben iyi anne kötü bir eş miyim? Kötü essem böyle bir konu için sonsuzkere olurum o ayrı ama bilmiyorum ya. Önce bizciler ve önce cocuklarimcilar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşim bu durumumdan şikayet etmeye başladı, onu da ekleyeyim. Neymiş, hamileliğin son aylarından beri bekliyormuş. Ee kafam cocugumdayken nasıl olacak böyle?
Dert değil belki ama farklı bakış açılarını anlama açısından bence faydalı bir konu olacak. SevgiliMune reytingi yüksek bir topikte acmak istedim konuyu umarım hata yapmamisimdir.
Bu kadar çocuk odaklı yaşanmasını doğru bulmuyorum. Bağımlı bireylerin böyle yetiştiğini düşünüyorum.Evet hanımlar, bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum. Ben, önce çocuklarım diyen bir anneyim. Kendimden önce çocuklar diyorum. Bunun yanlış olduğunu yazan, önce kendimiz diyen anneler, hanımlar görüyorum ve onları da anlamak istiyorum.
Önce çocuklarım derken, her şeyimi onlara göre ayarlamaktan bahsediyorum azıcık bir ihmal olacaksa kendi keyfimden, isteklerimden odun vermeyi tercih eden bir anneyim. Benim annelik tanımim bu. Bu beni mutsuz etmiyor aksine çocuklarım mutlu olunca daha da mutlu oluyorum.
Üç aylık bir bebeğim var mesela, cinsellik evet gerekli evet evliliği ayakta tutan şeylerden belki de en önde geleni ama bebeğimde dil bagi var mesela. Boğulma tehlikesi büyük dedi doktor. Sabaha kadar başındayım ve kocamla cinsellik yaşamam lazım gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmiyor. Şimdi ben iyi anne kötü bir eş miyim? Kötü essem böyle bir konu için sonsuzkere olurum o ayrı ama bilmiyorum ya. Önce bizciler ve önce cocuklarimcilar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşim bu durumumdan şikayet etmeye başladı, onu da ekleyeyim. Neymiş, hamileliğin son aylarından beri bekliyormuş. Ee kafam cocugumdayken nasıl olacak böyle?
Dert değil belki ama farklı bakış açılarını anlama açısından bence faydalı bir konu olacak. SevgiliMune reytingi yüksek bir topikte acmak istedim konuyu umarım hata yapmamisimdir.
Bu konu benim yıllardır kafamı kurcalayan bir konu. Diğer konuyla ilgisi hiç yok inanın.Çocugunuzu düşünürken kantarın topuzunu kacırmak derler buna.
7/24 saat çocugunuzun basında nöbetçi olamazsınız.
Olacagı varsa siz başındayken daldığınız ana bile denk gelebilir.
Ayrıca bu tip bir konuyu diger konuya nispet olarak açmanız aşırı onur kırıcı.
Tamam iyi bir anne olabilirsiniz ama iyi bir eş değilsiniz suan için.
Eşinizin karısı, çocugunuzun annesisiniz.
Cinselliği ikinci plana atmak sizi mükemmel anne yapmıyor.
Benim kızımda da bil bagı vardı ve bogulma tehlikesi felan atlatmadı.
Cerrahi müdahale ile duruma son verildi, geldi geçti.
Bir tane daha var dört buçuk yaşında. Saygı duyuyorum bütün yorumlara. Yorumunuz için teşekkür ederim. :)3 aylık bebekle tabii önce çocuğum dersiniz. Daha ne oldu ki kucağınıza alalı.Biri 3.5 diğeri 8 olacak iki çocuğum var. Önce ben diyorum... yıllarca tek başıma çocuk büyütmek yordu çünkü. Kritik dönemleri de geride bıraktık sayılır. Şimdi dinlenmem lazım
Çocugunuzu düşünürken kantarın topuzunu kacırmak derler buna.
7/24 saat çocugunuzun basında nöbetçi olamazsınız.
Olacagı varsa siz başındayken daldığınız ana bile denk gelebilir.
Ayrıca bu tip bir konuyu diger konuya nispet olarak açmanız aşırı onur kırıcı.
Tamam iyi bir anne olabilirsiniz ama iyi bir eş değilsiniz suan için.
Eşinizin karısı, çocugunuzun annesisiniz.
Cinselliği ikinci plana atmak sizi mükemmel anne yapmıyor.
Benim kızımda da bil bagı vardı ve bogulma tehlikesi felan atlatmadı.
Cerrahi müdahale ile duruma son verildi, geldi geçti.
Tamam işte dört yıl fark var arada, az değilBir tane daha var dört buçuk yaşında. Saygı duyuyorum bütün yorumlara. Yorumunuz için teşekkür ederim. :)