- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
-
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
Oha doğmayan bebek
Ay lohusalıkta yanına sakın alma o kadını. Seni deli eder. Gerekirse kocanla aranı boz ama alma.
Sakınnnn ha sakınnn yanında yatırmaya alıştırma. Ben hiç alıştırmadım ve şimdi çok rahatım. Direkt yatağında yatırıyorum. Emerek uyumasına da izin verme. Ben başlarda saatlerce emzirdiğimi biliyorum, çok saçmaymış. Ben uyku eğitimi verdim kendimce. Ve şu an kaymağını yiyorum valla. Kokuna sabah alışsın3 aylık bebeğim var önce ben. Önce ben ki o mutlu olsun.
Örneğin, gece ille de kokumu alsın bağ kuralım emsin diye uykusuz kaldığım gecenin gününde ona faydam olmuyor.
Ama gece 3 saat annem veya eşim bakıp mama veriyorsa ben enerjik oluyorum. Yürüyüşe gidiyoru, oyun oynuyoruz, kitap okuyorum, egzersiz yaptırıyorum. Gelişimine daha iyi destek oluyorum
Aynen daha 15 günlüktü doktor keselim dedi. 15 gün sonra yine götürdüm. Önemli bir şey değil dedi ve ben kestirmedim.Yaw bu dil bagi bebek daha yeni dogunca kesmiyolar mi?biri beni aydinlatsin
Yazık…Yok ya uzakta zaten gelmesi de zor.
Kocası olmadan uçağa binip İzmir'e bile gelemiyor sırf çocuğuna bir şey olur diye.
Geçen fotoğraf atmış yorum yazdım çok güzelsin diye kızım benden daha güzel yazmış
Evet kavga ettik yaAtma yaw dun ceyceyde oyle dedi, uzuyorsunuz beni kizlarsu korona asisi yuzunden herkes bana sinirli
Olur oyle seyler canisi aradaEvet kavga ettik yaama şuan şok çok doğru söylediklerin
Ya ben ilk dogdugunda eger gozden kacirmadilarsa kontrol ediyolar diye biliyorum, benim cocuklarda oyle olmustu yani.. anlamadim konu sahibinin problemini acikcasiAynen daha 15 günlüktü doktor keselim dedi. 15 gün sonra yine götürdüm. Önemli bir şey değil dedi ve ben kestirmedim.
Çocuk kaç yaşında yaaaaİşte benim görümce öyle.
Ayda yılda bir toplanırız.
Sofra kurarız bu hep çocuğuyla ilgilenir.
Çocuğu yatırır, sürekli gider gelir.
Onun sohbetini yapar.
Denize falan gideriz suya girmez çocuğunun başında durur.
Şimdi sürekli benim çocuğumla kıyaslıyor.
Aramak bile gelmiyor içimden.
Sakınnnn ha sakınnn yanında yatırmaya alıştırma. Ben hiç alıştırmadım ve şimdi çok rahatım. Direkt yatağında yatırıyorum. Emerek uyumasına da izin verme. Ben başlarda saatlerce emzirdiğimi biliyorum, çok saçmaymış. Ben uyku eğitimi verdim kendimce. Ve şu an kaymağını yiyorum valla. Kokuna sabah alışsınsabah öpüşüp koklaşın.
Dil bağı ilerde konuşmasında sıkıntı yaşatabiliyor. ne kadar erken halledilirse o kadar iyiAynen daha 15 günlüktü doktor keselim dedi. 15 gün sonra yine götürdüm. Önemli bir şey değil dedi ve ben kestirmedim.
Kız morGidiyorum ben hiç ban yiyemeyeceğim.
Seni seviyoreee
Gece kendiliğinden uyuyo. Ben bişi yapmadım kendi öyle istediSakınnnn ha sakınnn yanında yatırmaya alıştırma. Ben hiç alıştırmadım ve şimdi çok rahatım. Direkt yatağında yatırıyorum. Emerek uyumasına da izin verme. Ben başlarda saatlerce emzirdiğimi biliyorum, çok saçmaymış. Ben uyku eğitimi verdim kendimce. Ve şu an kaymağını yiyorum valla. Kokuna sabah alışsınsabah öpüşüp koklaşın.
Kız mor
Çabuk hamilelik çizelgesi ekle
Ya kâtip sen de körüğün dozunu kaçırma...dogumdan sonra üç ay cima yapamadı diye adama acımak da ne bileyim.... benimki ölsün o zaman, daha dün bunları balkona asıp kurutucam artık dedi , as dedimAdama acıdığım konulardan biri daha oldu.
Neyi kurutuyor anlamadım benYa kâtip sen de körüğün dozunu kaçırma...dogumdan sonra üç ay cima yapamadı diye adama acımak da ne bileyim.... benimki ölsun o zaman, daha dün bunları kurutup balkona asıcam dedi , as dedimyine çekirdek yiyip film seyrettik, hiç acımadım