Önce anne mi çocuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha doğmayan bebek
Ay lohusalıkta yanına sakın alma o kadını. Seni deli eder. Gerekirse kocanla aranı boz ama alma.

Yok ya uzakta zaten gelmesi de zor.
Kocası olmadan uçağa binip İzmir'e bile gelemiyor sırf çocuğuna bir şey olur diye.

Geçen fotoğraf atmış yorum yazdım çok güzelsin diye kızım benden daha güzel yazmış

Sakınnnn ha sakınnn yanında yatırmaya alıştırma. Ben hiç alıştırmadım ve şimdi çok rahatım. Direkt yatağında yatırıyorum. Emerek uyumasına da izin verme. Ben başlarda saatlerce emzirdiğimi biliyorum, çok saçmaymış. Ben uyku eğitimi verdim kendimce. Ve şu an kaymağını yiyorum valla. Kokuna sabah alışsın sabah öpüşüp koklaşın.

Yazık…
Hayatta ki tek başarısı demek ki bu. Bir amacı da yok sanırım…
Ben böyle insanlara cidden üzülüyorum.

Çocuk kaç yaşında yaaaa

kotu annesin demek sen.. koynunda uyutsanaaa

Ya hanimlar anneler madem toplastik
Ne olur once kendi anneligimizi sonra da cocuklari yaristirmayi birakalim
Bu cocuk bana verilmisse ayseye fatmaya verilmemisse ona en iyi anne ben olacagim icindir
Ayse fatma benim kizim olmamissa o da bana en iyi evlat olacagi icindir
Birbirimize bir seyler ogretecegimiz icindir

Evcilik oynayamayanlar sikilan anneler belki de cok guzel kosturmacali oyun oynuyordur
Kesme yapistirmadan hoslanmayanlar legolarla oynamayi seviyordur
Bir suru ornek verilebilir
Ya da cocugum matematikte iyi degildir ama guzel sanatlarda iyidir
El becerisi olmayan cocugumun fiziksel hareketliligi iyidir

Yani ne yapamadiklarimla ne de guzel yapabildiklerimle ben digerlerinden iyi bir anne olmam
Cocugum da ne yapabildikleriyle ne de yapamadiklariyla digerlerinden iyi bir cocuk olmuyor

Tabii ki burda birakalim orada kalsin kalalim hic gelismeyelim demiyorum ama elimizden gelen en iyisidir, yeterlidir

Kendinize, eşinize, iliskinize ayirmaktan feragat ettiginiz zaman ve ilgi yine cocugunuza olumsuz olarak dönecek. Bir de şu acidan bakalim mesela , evet gercekten cinsellik iliski icin cok onemli. Cinselligi geri plana atip evliliğinizi, ilişkinizi tehlikeye atarak cocuklariniza iyilik mi yapmis oluyorsunuz. Anne babanin aşkının capcanli oldugu bir evde yasamak bir cocuk icin bence yedigi ictiginden tutun da, ne giydi, odasi yeterince hijyenik miydi vs vs gibi konulardan bence cooook daha onemli. Mesela cocuklarinin pesinden koşarken kendini tuketmis bir anne mi cocuklara daha iyi hissettiriyor, yoksa onlarla yaşıt gibi eglenceli bir ruha sahip olabilecek sekilde kendine bakan dinç tutan bir anne mi?

Ben henuz anne olmadim. Hamileyim su an. Ama hayatimin hicbir asamasinda hicbir seyi kendi keyfimden ote tutmadim. Hicbir dış faktörün iliskimizi etkilemesine izin vermedim. Bebegimi riske atar diyip hic cinsellikten uzak durmadim mesela. Ya da şunu yemeyeyim bebegime zarari var demedim. Bence bu kafa rahtligi insanın kendisi ve cevresindekiler icin her seyden daha onemli

Gece kendiliğinden uyuyo. Ben bişi yapmadım kendi öyle istedi
Ama gündüz memede uyuyo hüüüü
Yoksa uyumuyo

Adama acıdığım konulardan biri daha oldu.
Ya kâtip sen de körüğün dozunu kaçırma...dogumdan sonra üç ay cima yapamadı diye adama acımak da ne bileyim.... benimki ölsün o zaman, daha dün bunları balkona asıp kurutucam artık dedi , as dedim yine çekirdek yiyip film seyrettik, hiç acımadım

Neyi kurutuyor anlamadım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…