Önce anne mi çocuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işte

Ben saldım bile. Büyük kız kendi yıkanacak yakında, zaten dişini fırçalar, saçını tarar, giyinir kendi. Anam bizi salmadı da noldu, bi başımıza kalınca gördük ebemizi.
Anam bizi cok guzel saldı valla Kendini bizle yaristirirdi Yasitiz sanki Ondan gordum boyle oldum. Bence hic sorun yok

Benim bildiğim dil baği sadece yemekte sorun oluyor. Yani bebek meme ucunu tam ağzina alamiyor, hali ile iyi süt içemiyor. Oda basit bir kücük operasyon ile kesik atiyorlar ve düzeliyor. Bu kadar abartma yani.

Buraso bir erkek forumu olsa, bu konu açilirmiydi? Erkeklerde niye "kim en çok baba" yarişmasi yokta sadece kadinlarda var? Oysa bebeği iki kişi yapiyor, iki kişi sorumluluğunu almali.

Ben daima önce ben diyorum. Anne olmak,birey olduğunu, kadin olduğunu unutmak değildir. O benim nezdimde iyi annelikte değildir. Yani yeri gelir kizima aksam yemeğe sadece makarnada yediririm, yeri geldimi biraz fazla tv bakmasinada müsade ederim. Ben çalişan bir anneyim. Çalişmazsam bile, bir insanim. Yorulabilirim, o gün morelim bozuk olabilir, işler aksayabilir,..

Bir çocuğun en çok sevilme hisine ihtitaci var. Sevildiğini, özgüveni teşvik edildiği stabil bir ev ortami. Yoksa yemekmis, süper temiz ev,.. hepsi faso fiso.

Ve en önemlisi, cocuk benim hayatima dahil, benim tüm hayatim değil, bende onun değil. 18 yaşindan sonra üniye gidecek. Tüm hayatimi o a endekslersem ne olur?50 küsür yaşinda 0dan başlanmaz. Kurslara gidiyorum, bazen annemlere birakirim kendime zaman ayirmak adina,..

Bize hiç ögretilmedi kendimize yumaşak davranmamiz. Kendimiz ile barişik olmamaz. Bu yüzdenmidir kadinlar birbirine karşida daha sert? Kendimizede, hemcinslerimizede yumuşak davranmaliyiz

Hamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işte
Siz daha gençsiniz olur öyle, Allah daha çok muhabbet versin.Ben astım bence elegimi, tillahi gelse işim olmaz artık.bu da güzel bişey ha, cinsel gerilimden muaf yaşıyorum artık, cinsellik artık asla talep değil hep arz olacak benim için, misal karşıma Brad Pitt gelse , bayramda kurban pazarlığı yapsak , eski halimle kendisine bedava öküz verebilirdim ama artik kolunu koparirim yine de benim dediğim olur. Peh

Son düzenleme:
Ben de bol keseden atardım çocuk hayatın merkezine konmamalı önemli olan benim mutluluğum eşimle mutlu evliliğim olması bıd bıdı.

33 yaşımda doğurdum buldumcuk oldum kimse kusura bakmasın. Kocamı gözüm görmüyor. Cinsellik oluyor bitiyor hiçbir esprisi kalmadı olması gerektiği için oluyor gibi. Boşasam üzülmem oğlumla mutlu mesut yaşarım.
Ana oğul gül gibi yaşarık. Evlendirmicem de ben onu. Anasına bakacak bokunu yediğim

Gebelikte adetken oldugundan bile istekli oluyorsun ama..
Ben gebelikte gram istemedim, belki eşim ister diye kendimi az zorladım, ama o da çok aramıyormuş, hamilelikte münasebet olmadı o yüzden. Ama çocuk doğdu, 3 aylık falan oldu, ben toparladım, o da ne adam gitmiş. 2 çocukta da fabrika ayarlarına zor döndürdük.

Bişey dicem biz doğurunca bunların kuş neden ölüyor. Geri gelecek mi. Yoksa ben cidden boşayacam bunu ne çocuğa bakıyor ne yemek yapıyor. Kuş ölü. Sen neye yararsın adam.

Bişey dicem biz doğurunca bunların kuş neden ölüyor. Geri gelecek mi. Yoksa ben cidden boşayacam bunu ne çocuğa bakıyor ne yemek yapıyor. Kuş ölü. Sen neye yararsın adam.
Karar ver, sen misin o mu ölü olan?

Bilimsel olarak oyle ama.. sende oyle olmus olabilir tabiki

Bence siz çocuklarınıza bağımlı bir annesiniz
Benim için de önce çocuklarım gelir , onların ihtiyacı olan kıyafetleri alırım bütçem yoksa kendime almam , yemek yerken önce onların tabaklarını doldururum bana kalmayacak bile olsa umurumda olmaz , onların sosyal olarak mutlu olacakları yerde yaşamayı tercih ederim , eğitimlerine öncelik veririm vs vs , evet ben önce çocuklarım diyen bir anneyim ancak bunu yaparken kendimi , eşimi , evliliğimi , sosyal hayatımı çok göz ardı etmem , çocuklarıma tüm sevgimi hissettiririm ancak benden bağımsız şekilde yaşamalarını saglarim ki bana bağımlı olmasınlar , onlardan ayrı var olabiliyorum ve onların da benden ayrı var olabilmelerine imkan taniyorum.
Sizin bakış açınız bana göre çok yanlış , önce çocuklarım diyen bir anne olmama rağmen sizinki böyle bir şey değil , siz çocuklarınıza bağımlı siniz ve bu aslında çocuklara en çok zarar veren durum , kendi kendinize basaramiyorsaniz destek almanızı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…