- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.578
- 29
-
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
Hamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işteKendi adıma ben istemeyi bırakmadım istek beni bıraktıaksine çok özeniyorum üşenmeden kırmızı çamaşır jartiyer filan alıp giyip kocasını parmağında oynatan hatunlara ama yok anacım, kocamı da seviyorum ha Hemi de hala taş gibi adam ama cıks, anca ayda 1-2 ....cima sevmiyorum ben net
Anam bizi cok guzel saldı valla Kendini bizle yaristirirdi Yasitiz sanki Ondan gordum boyle oldum. Bence hic sorun yokBen saldım bile. Büyük kız kendi yıkanacak yakında, zaten dişini fırçalar, saçını tarar, giyinir kendi. Anam bizi salmadı da noldu, bi başımıza kalınca gördük ebemizi.
Siz daha gençsiniz olur öyle, Allah daha çok muhabbet versin.Ben astım bence elegimi, tillahi gelse işim olmaz artık.Hamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işte
Gebelikte adetken oldugundan bile istekli oluyorsun ama..Hamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işte
Hamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işte
Ben gebelikte gram istemedim, belki eşim ister diye kendimi az zorladım, ama o da çok aramıyormuş, hamilelikte münasebet olmadı o yüzden. Ama çocuk doğdu, 3 aylık falan oldu, ben toparladım, o da ne adam gitmiş. 2 çocukta da fabrika ayarlarına zor döndürdük.Gebelikte adetken oldugundan bile istekli oluyorsun ama..
Yok onceden daha fazlaydiHamileyken cinsel istekte artış oluyor. Doğunca geçiyor dkdksksjjs
Ben gebelikte gram istemedim, belki eşim ister diye kendimi az zorladım, ama o da çok aramıyormuş, hamilelikte münasebet olmadı o yüzden. Ama çocuk doğdu, 3 aylık falan oldu, ben toparladım, o da ne adam gitmiş. 2 çocukta da fabrika ayarlarına zor döndürdük.
Yok onceden daha fazlaydi
Karar ver, sen misin o mu ölü olan?Bişey dicem biz doğurunca bunların kuş neden ölüyor. Geri gelecek mi. Yoksa ben cidden boşayacam bunu ne çocuğa bakıyor ne yemek yapıyor. Kuş ölü. Sen neye yararsın adam.
Ben de bol keseden atardım çocuk hayatın merkezine konmamalı önemli olan benim mutluluğum eşimle mutlu evliliğim olması bıd bıdı.
33 yaşımda doğurdum buldumcuk oldum kimse kusura bakmasın. Kocamı gözüm görmüyor. Cinsellik oluyor bitiyor hiçbir esprisi kalmadı olması gerektiği için oluyor gibi. Boşasam üzülmem oğlumla mutlu mesut yaşarım.
Ana oğul gül gibi yaşarık. Evlendirmicem de ben onu. Anasına bakacak bokunu yediğim
Bilimsel olarak oyle ama.. sende oyle olmus olabilir tabikiBen gebelikte gram istemedim, belki eşim ister diye kendimi az zorladım, ama o da çok aramıyormuş, hamilelikte münasebet olmadı o yüzden. Ama çocuk doğdu, 3 aylık falan oldu, ben toparladım, o da ne adam gitmiş. 2 çocukta da fabrika ayarlarına zor döndürdük.
Üstüne git üstüne, sonr a kötü oluyor.Ben standarttım gebelikte coştum. Ama adam aynı adam değildi artık. Çocuk bize bakıyormuş gibi hissediyorum aşkım. Lan daha doğmadı bile manyak.
Karar ver, sen misin o mu ölü olan?
Hamilelikte hormonlar biraz değişiyor. libido tavan yapıyor bazılarındaHamile halimle haftada 3 kere adamin ustune atlayan ben bunlari saskinlikla karşılıyorum işte
Üstüne git üstüne, sonr a kötü oluyor.
Bahane hepsi. Bahane abi yani. Buz gibi bahane. Ölü kuşa bahane çok oluyor, neler duydum benValla o ölü. Cinsellik o yüzden kötü yani. O yüzden gözüm görmüyor dedim
Ben ölmem ölürüm küllerim doğarım
Bahane hepsi. Bahane abi yani. Buz gibi bahane. Ölü kuşa bahane çok oluyor, neler duydum ben