Önce anne mi çocuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hanımlar, bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum. Ben, önce çocuklarım diyen bir anneyim. Kendimden önce çocuklar diyorum. Bunun yanlış olduğunu yazan, önce kendimiz diyen anneler, hanımlar görüyorum ve onları da anlamak istiyorum.

Önce çocuklarım derken, her şeyimi onlara göre ayarlamaktan bahsediyorum azıcık bir ihmal olacaksa kendi keyfimden, isteklerimden odun vermeyi tercih eden bir anneyim. Benim annelik tanımim bu. Bu beni mutsuz etmiyor aksine çocuklarım mutlu olunca daha da mutlu oluyorum.

Üç aylık bir bebeğim var mesela, cinsellik evet gerekli evet evliliği ayakta tutan şeylerden belki de en önde geleni ama bebeğimde dil bagi var mesela. Boğulma tehlikesi büyük dedi doktor. Sabaha kadar başındayım ve kocamla cinsellik yaşamam lazım gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmiyor. Şimdi ben iyi anne kötü bir eş miyim? Kötü essem böyle bir konu için sonsuzkere olurum o ayrı ama bilmiyorum ya. Önce bizciler ve önce cocuklarimcilar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşim bu durumumdan şikayet etmeye başladı, onu da ekleyeyim. Neymiş, hamileliğin son aylarından beri bekliyormuş. Ee kafam cocugumdayken nasıl olacak böyle?

Dert değil belki ama farklı bakış açılarını anlama açısından bence faydalı bir konu olacak. Sevgili Mune Mune reytingi yüksek bir topikte acmak istedim konuyu umarım hata yapmamisimdir.

ÖNEMLİ; Diğer konularla alakası yok konumun. Bu konu beni buraya üye olduğumdan beri düşündüren bir konu çünkü anne çocuk boşanma evlilik konularında hep bir taraf önce çocuk diğer taraf önce anne diyor. İki tarafın düşüncelerini merak ediyorum. Ben neredeyim bulmak istiyorum bir yandan da.

Önemli; çok bilen birkaç arkadaş bağımlı birey yetisdigimizi söylemiş, hayır öyle bir şey yok. Desem de kendileri çok bildikleri için burada yazmaya devam edecekler. Diğer arkadaşlarıma, konuma fesatlık karistirmadan direkt cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hanımlar.
Sizce nasıl? Bızce nasıl diye birşey olduğunu düşünmüyorum. Hayatî birşeyden bahsediyorsunuz. Boğulma gibi bir durumda önce çocuk tabi ki. Annenin ölümcül bir hastalığı var tedavi olmazsa ölecek. Ama önce çocuğumu emzirmem lazım diyorsa bu sefer önce anne derim.
Bu anne çocuktan bağımsız bence ihtiyaçlar sıralamasında ele alınmalı.
Ben iyi olmalıyım ki çocuklarım iyi olsun. Onlar iyi olsun ki ben iyi olayım. Ayrılmaz bir bütün olarak düşünuyorum.

Ya kâtip sen de körüğün dozunu kaçırma...dogumdan sonra üç ay cima yapamadı diye adama acımak da ne bileyim.... benimki ölsün o zaman, daha dün bunları balkona asıp kurutucam artık dedi , as dedim :-) yine çekirdek yiyip film seyrettik, hiç acımadım :rolleyes:
Hahahhahahahha ayy 8,5 ay yeni kestim ben kurdaleyiii hahhaha Katibin Ruhu Katibin Ruhu benim kocamm sığınma evine yerleşsin hatta ve hattaa psikolojik şiddet raporu alsın istersen 😂 SEBİŞEMEYEN KOCALAR 😂

Olur oyle seyler canisi arada☺️
Kafamda deli sorular oldu yaaa 🤯 geçen gün bir konuda benzer bir mevzu vardı . Benim oğlan emerken sürekli uyanıyor beni yanında istiyor sürekli emmiyordu . Bende artık geceleri onun yanında yatmak istemiyorum kendi yatağımda eşime sarılıp uyumak dinlenmek istiyorum sadece anne olmak istemiyorum demiştim ve eleştirdim 😀 ama bak ben mutlu olmalıyım ki gün içinde bebeğe verimli zaman harcayabileyim. Konu sahibi zaten bir süre daha böyle devam edecek sonra tükenmişlik sendromu başlayacak eşiyle de arası bozulacak kesin. Mesela elimle birlikte olmak kendime ayırdığım bir zaman mutlu oluyorum ve sabahta mutlu huzurlu uyanıp verimli bir anne oluyorum bu kötü birşey değil ki sapla saman karışıyor

Kafamda deli sorular oldu yaaa 🤯 geçen gün bir konuda benzer bir mevzu vardı . Benim oğlan emerken sürekli uyanıyor beni yanında istiyor sürekli emmiyordu . Bende artık geceleri onun yanında yatmak istemiyorum kendi yatağımda eşime sarılıp uyumak dinlenmek istiyorum sadece anne olmak istemiyorum demiştim ve eleştirdim 😀 ama bak ben mutlu olmalıyım ki gün içinde bebeğe verimli zaman harcayabileyim. Konu sahibi zaten bir süre daha böyle devam edecek sonra tükenmişlik sendromu başlayacak eşiyle de arası bozulacak kesin. Mesela elimle birlikte olmak kendime ayırdığım bir zaman mutlu oluyorum ve sabahta mutlu huzurlu uyanıp verimli bir anne oluyorum bu kötü birşey değil ki sapla saman karışıyor
Ben seni hatırladım:KK70: pedi bilen oğlanın anasısın. Bende sevişmiyorum diye taşlanıyorum hxjdjdjd

Ya kâtip sen de körüğün dozunu kaçırma...dogumdan sonra üç ay cima yapamadı diye adama acımak da ne bileyim.... benimki ölsün o zaman, daha dün bunları balkona asıp kurutucam artık dedi , as dedim :-) yine çekirdek yiyip film seyrettik, hiç acımadım :rolleyes:
Doğuma kadar yapabiliyor muydu? Hadi hamilelikte anlarım, hastalıkta anlarım, adam ömür boyu kadının keyfini beklemek zorunda mı? Sizin aranızdakini bilemem artık, çekirdek çitlemekten memnunsa beyün, mesele yok. :KK70:

Ben seni hatırladım:KK70: pedi bilen oğlanın anasısın. Bende sevişmiyorum diye taşlanıyorum hxjdjdjd
He yaaaa dün gene ped bulmuş poposuna koymaya çalışıyor😃 hafta sonu Kv kp geliyor ped sütyen vs bazanın altına kaldıracağım rezil olmaktan korkuyorum.

Hahahhahahahha ayy 8,5 ay yeni kestim ben kurdaleyiii hahhaha Katibin Ruhu Katibin Ruhu benim kocamm sığınma evine yerleşsin hatta ve hattaa psikolojik şiddet raporu alsın istersen 😂 SEBİŞEMEYEN KOCALAR 😂
Sakin insanların, sizi seven insanların sonsuz sabrı var sanıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X