Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevglimede haksızlık ediorum oda çok üzülüor ayrıyz diye. kendmi dha iyi hisstmek için uğraşcam. hazr hissettiğmde oda hala beni isterse tekrar denemk istiorm. ama beklermi bilmem. teşekkr edrm canım yazdıklarn için =))
Canim sen makyaj felan yapiyormusun? yapmiyorsan eger sana gostermek istedigim bisey var
tatlııımm arayı çok uzatma derim biliyosun gözden uzak olan gönülden de uzak olur zaten uzun vadeli değişim sadece kilo alma konusu diğerleri 1 haftanı almaz(ki bu bile fazla).sen elini çabuk tut
fondötn rimel kullanıorum baznde ruj fazla abartmıorm. dışarı çıkarkn genelde bunlrı kullanıorm. göstereceiniz şeyi merk ettm =)
\
Makyajin yarattigi mucizeler! Canim internette biraz arastirma yap. Bende oyle yapiyorum videolardan felan makyaji nasil en dogru sekilde kullanirim diye arastiriyorum. gercekten coook faydasi oluyor!
Herkese tavsiye ederim
bunları görmştüm çok saolun. =)
bak canım öncelikleri bunları senin kendini ii hissetmen için değil gerçkler oldugu için söylüyorum..
mecnuna sormuşlar"" bu leyla öyle ahım şanlım bi kız değil..hatta çirkin bile sayılır.. onun için degermi" die soruyorlar.. mecnun diyorki "siz bide ona bnm gözümle bakın diye..
çirkn kadın yoktur bakımsız kadın yoktur die boşuna demiyorlar.. en önemlisi saçlarını kestirmen lazım.. boyunu kısalt demiyorum:) kestir sen çok fazla değişiklik olur..
makyajınıda hafif yapcaksın.. çünkü arkdandan boya güzeli demeleride hoş olmaz..
ve kilon varsa mutlaka zayıflamalısın.. giyimnine çok dikkat etmelisin..
bak canım bunlar sevgilin için yapmış oldugun fedakarlıklar değil.. kendin için.. geleceğin için.. zor gelcektir ilk etapta ama başlaman lazım dımı bi yerden.. unutma sevgilin var ama yarın öbürgün senden gidebilir.. o mecnunda olabilir. mecnun olmayabilirde..
bn izmitte yaşıyorum.. sen nerde yaşıyosun.yani yardımcı olurum:)
bak nekdar gzl kullanıcı adın var.. bunun gibi hep olumlu ol emi
ayy bitanem :)
bende senin gibiyim.
kimse ilgilenmiyor benimle, görüşmek istemiyor.
dönüp bakmıyorlar bile.
ama bak sen sevdiğinle beraber olabilmişsin her halukarda.
ben sevdiğime hep uzak kaldım. sevemedi beni.
ne kadar kendime bakım yapsam da düşüncelerim değişmiyor.
birgün iyiysem diğer gün mümkün değil iyi hissetmem.
sevgilim olmamasına arkadasımın yorumu "senden bir cacık olmaz" olmuştu.
her zaman herkes kırdı ümitlerimi, yerle bir ettiler her defasında egomu.
ne yapayım birgün benide bu halimle kabul eden olur.
44 bedenim her gittiğim mağazada beden bulamıyorum çoğu satış elemanı hemen büyük beden yok diyor ne kadar uğraşsam da veremedim. ama bu ara o kadar hırs yaptım ki...
ara sıra ağlama krizlerim tutuyor ama geçiyor. dün akşam çok kötüydüm şimdi diyorum salla ama akşama gene aynı olacağım biliyorum.
ben tamamen yanlzıım. boşver sen hayatını mahvetme. yanında olmak istemeyen olmasın. yanlız olmak sürekli üzmelerinden iyidir.
herşeyin hayırlısı. her gece dua ediyorum. ve biliyorum herşey iyi olacak.
beni küçümseyen herkes bigün mutluluğuma, başarıma imrenecek...