• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'na layık değiLim

ayy cnm kıyamam sana ben takma kafana bu kadar ileride piskolojin bozulabilir daha kötü olursun allah korusun topluma karışmak bile istemessin korkarsın genelde böyle olur cnm o dalga geçenler açsın başka yerleriyle dalga geçsin tövbe tövbe:47:cnm kendini ona layik görmediğini düşündüğün için ayrılmışsın üzüldüm sevgilin gerçekten ne düşünüyor bilmiyorum ama insanların söyledikleri sende kendii sevme ve güven bırakmamış ne bileyim diyeceğim üüzlme cnm benim kim ne derse arkana bile bakma herkez önce bi kendine baksın allah senide beğenecek birini yaratmıştır mutlaka üzülme bitanem

evt dışarı çıkmaya çok korkuorum. insanlarn bakışlarını yakalamak onlar konşup gülerken acaba bana mı gülerler diye düşnmek tüm keyfimi kaçırıor. bu durm yüzünden sosyal hayatm kalmadı tüm arkadaşlrmı kaybettm. nedn hç arkdşm yok diorum bazen belkide onlarda alayların farkında benimle olmaya utanıorlardır. dertleşeceık dostum kalmadı hiç.

Son düzenleme:
Canım biraz kilo al...1 gr et 1000 ayıp örter derler çok doğru...Bende senin gibiydim..Kilo alınca milletin bakışı değişti....Benimde kendime güvenim geldi...Yüzündeki lekeleri fondoten ve kapatıcı gizler..Saçlarını biraz kat kat kestir mesela.Gözlerin güzelse makyajda gözlere önem ver..Siyah kalem çek..Rujun üstüne parlatıcı sürersem dudakların daha dolgun görünür:34:

evt kilo almalıym herkes zayf olduğmu söylüor. sağlıksz görünüormuşmi. sağolun önerilerinz için. =) :38:

azıcık daha güzl olsam sevgilimle olmayı çk istiorum. =(( ama uğraşacak azmim yok. umudumu kaybettim artk ne yapsam da kurtulamayacağım bu alaylaerdan gibi gelior. =(

evt dışarı çıkmaya çok korkuorum. insanlarn bakışlarını yakalamak onlar konşup gülerken acaba bana mı gülerler diye düşnmek tüm keyfimi kaçırıor. bu durm yüzünden sosyal hayatm kalmadı tüm arkadaşlrmı kaybettm. nedn hç arkdşm yok diorum bazen belkide onlarda alayların farkında benimle olmaya utanıorlardır. dertleşeceık dostum kalmadı hiç.

cnm valla isterse arkadaşım çok çirkin olsun hiç te bile utanmam iyi bi insansa bu bana yeter

sen basta kaybetmissin canim kendine guvenin yok sen kendini böyle kucumser isen herkesin sana öyle baktigini dusunursun. ayrica senin yaslarinda bi cok kizcocugu tamamen ergenlige ulasmamistir bazi insanlar yillar gectikce olgunlasir ve guzellesir zamanla degisirsin emin ol ve buna inan. Her yasin ayri bi guzelligi var ben 29 yasindayim ve 21 yasinda oldugum resimlere bakiyorumda arada cok farklar varmis.
bence sen bidefa bunu sevgiline yansitma, sivilce problem dil ki ilac vs kullandiginda gecer, burnunda cirkin dilmis e dudaklarinda e gözunde gusel daha ne istiyorsun bence sen kendine bakim yapmiyorsun ve bu yuzden kendini cirkin buluyorsun.
bende makyaj yapmadigim zamanlarda kendimi cok cirkin bulurum bazen. Sende kendin icin bakimli olmayi ögren herseyden önce ve kimse cirkin insana cirkin demez bunu unutma seni cirkin bulanlar belkide sende olan biseyin onlarda olmamasindan olamazmi? bunu hic dusundunmu? boyun mesela 165 gayet normal ben 160 boyumla bile okadar kendimden emin duruyorumki senin hayli hayli durman lazim :)

bütn cevaplarınız ve ilginiz içn çok teşekkür ederm. =) yazılanlar moralimi bi parça düzeltmeye yetti bile. ilk işim kendme çirkn demekten vaz geçmek olcak sanırm.

ayrıca, cracks1 arkadaşıma çok teşkkür ederim =) benimle ilgilenp özel mesaj gönderdiği içn. malesef cevap yazamıorm 100 mesaja ulaşmadıım için. çok iyisiniz gerçektn. :70:

etraftaki cirkin seslere kulaklarini tika..cirkin kadin yoktur..sende mutlaka guzelsindir.bir insana ilk baktiginda durusu,bakisi,ses tonu,gulumsemesi bile onu guzel yapar..ozguvenini kirma sakin,tamir et onu..ve kendin de degisiklikler yap..
bir arkadasta yazmis,bende sizin yasinizdaki fotograflarima bakiyorum yuzumve vucut hatlarim simdi daha oturmus o cocuksuluk gitmis,cok daha hosuma gidiyor..
kendine bu sekilde eziyet etme..en etkili silah ozguvendir onu hic kaybetme..belki de konusanlarin guzellik vardir ama senin kadar kendinden emin duruslari yoktur..sirf bu yuzden sizi buradan vurmaya calisiyorlardir..sevgilini boyle gereksiz dusunceler yuzunden de kaybetme..

Son düzenleme:
basligi okudugumda aklima ilk gelen sey,birisi sevdigi birine yanlis birsey yapti diye dusundum..anlamissindir ne demek istedigimi..sen o onemli degerlerini kaybetmezsen..herzaman isil isil durursun..uzulmeee:71:

ayyy canım hiç üzülme lütfen senle dalga geçenler kendine baksın herkesin bi kusuru vardır unutma bunu!

Yüzündeki sivilce ve siyah noktalar için kesinlikle CİLDİYE bölümüne git vercegi ilacı kremi kullan..
Saçının rengini değiştirebilrsin,bırak uzasın biraz...

Kilo al! bende aldım tavsiye ederim daha sağlıklı hissedersin...
Etrafın lafına bakma..aldırış etme...

Giyim kuşamına özen göster...ve sevgilinle barış bence şimdilik aklıma bunlar geliyo:16:

sabah kalktiginda ilk isin kendin icin suslenmek olsun emin ol aliskanlik halini aliyor ve yaptigin ilk sey o oluyor buda senin kendine guvenmeni saglar, ayrica olumlu dusun olumlu seyler olsun hayatinda, sen cevrene demekki guvensizliginii yansitiyorsunki onlarda dedikodunu yapiyor onlara hafif bir alayci tavirla gulumse bidahaya denk gelirsen :)

Ben bir ortamda veya yolda ay ne çirkin diye bakılan biri olacağını düşünmüyorum, sen sürekli insanları gözlüyorsun sanırım bana mı bakıyorlar diye onlarla da göz göze gelince anlamsız bir ortam oluyor olay bundan ibaret.

Yani alıngan olduğunu düşünüyorum. :44:

Ben bir ortamda veya yolda ay ne çirkin diye bakılan biri olacağını düşünmüyorum, sen sürekli insanları gözlüyorsun sanırım bana mı bakıyorlar diye onlarla da göz göze gelince anlamsız bir ortam oluyor olay bundan ibaret.

Yani alıngan olduğunu düşünüyorum. :44:

şmdi düşünnce evt sanırm çoğunda öyle oluor. =)) abartmışm.

canim benim:71:

bi insan kendine bu kadar zulmedebilir..
farkindasin dmi boyle dusunerek hayati kendine zindan ediyosun..
ne demisler hayat sevinde guzel , ve ilk once kendini sevmekle baslamalisin ise..
her guzelin bi kusuru olur, sende eminim guzelsindir ama kendinde, yada cevrendekilerin sende kusur olarak gorduklerini fazla buyutup on planda tutuyosundur..

ilk once yapabilecegin seyler sacina farkli bi hava vermek, kat attirabilirsin boyatabilirsin, uzatabilirsin, hatta postis fln kullanabilirsin, makyajla kapatmak istediklerini kapatabilirsin evet ama bu gecici bi cozumdur
cildine uygun urunler al , onlari uygula ve tabiki saglikli bi sekilde kilo oldan mi senden guzeli yok :16:
moralini yuksek tut canim , insanlar herzaman herkeste kusur bulurlar, bi dusun mesela sence dunyanin en guze kadinlarindan birini getir gozunun onune , onlar icin bile ne kadar elestiri yapiliyo , neler soyleniyo...
yani kisacasi sen kulagini tikamasini bilirsen, hersey cok daha kolay olur senin icin

kelebek üzülmek yok:13:
bence sen alisverise cikmakla basla ise
yeni kiyafetler al, makyaj ürünleri, cantalar, ayakkabilar
saclarin kisaymis bir kutuda sac boyasi :)
mesela sade renkler kullaniyorsan kıyafetlerinde
dgisiklik yap morlara,pembelere,sarilara,turunculara gec
tarzini degistir daha havali kiyafetler sec
birazda burnun havada olsun ezik durma:54:
yolda tanımadıgın insanlarin bakislarini takip etme
birak istedikleri yere baksinlar sen görme:82:

bence bunlar senin kafanda yarattığın düşünceler.kimse aa bak bu çirkin,bak şunun sevgilisi nasıl da çirkin dediğini sanmıyorum.hem dese ne olur seni 24 saat mi seni düşünecek şurada der lafını sonra unutur.

bence bunlar senin takıntıların.şöyle ki eskiden bana da olurdu o zamanlar başkalarını daha çok önemserdim.mesela o gün saçlarım bir türlü şekil almadı mı.aklım fikrim hep saçımda olurdu.herkes saçımın kötülüğünü farkediyor hatta bunun üzerine konuşuyorlar gibi gelirdi.halbuki yok öyle bir şey şimdi ne kadar salaklık yaparmışım diyorum.

evden çıkınca artık nasıl çıkarsam çıkayım.kıyafetimle vücudumla falan ilgilenmeyi bırakıp sadece günümü güzel geçirmeye odaklanıyorum.böylece kimse de beni öyle görüyormuş gibi de gelmiyor. dene bence.

ben bir hemcinsimin özgüvenini kaybetmek üzere olmasına çok üzüldüm; çünkü kadınların aklına koyduğu zaman başarmayacağı şey yoktur. sen özgüvenini eğer istersen geri kazanırsın kolayca. kendinle ilgilen, hayatının tam ortasına koy kendini, o zaman kendine daha çok bakarsın... çoğumuuzda manken fiziği, inanılmaz güzel gözler, kaşlar, saçlar olmayabilir...ben de kısa ve balık etliyimdir, şuram süperdir dediğim hiçbir yerim yok; ama evden çıkarken kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yaparım ve ben güzel değilim deyip de yakışıklı olduğunu düşündüğüm sevgilimden ayrılmadım hiç :) bu işler güzellikle olmuyor ayrıca insanın bakışı, gülüşü güzel olsun ki o da senin saçınla kaşınla gözünle alakalı değil...

Ebru Şallı 1.68 boy 44 kilo ile arzu edilir bir koca, dünya tatlısı çocuklar, mutlu bir aile ve formda kalmanın sırlarını anlattığı program ve kitaplarla kazandığı paraların sefasını sürerken kendinize haksızlık etmiş olmuyor musunuz?

Üstelik bu standartlarda mankenlik, fotomodellik yapmış birinden bahsediyoruz... Burada estetikli bir kadının yüzünün güzelliğine değinmeyeceğim haliyle...

Sizin sorununuz zayıflık değil... Aynı kilodayız sizinle, üstelik boyum sizden uzun, yaş olarak da büyüğüm... Bu durumda ben de "çubuk kraker gibi görünüyorum" diye üzülmeliydim... Oysa herkes nasıl formda kalabildiğimi sorar... Sırrı basit: Spor yapmak...

Eğer kilo almaya kalkışırsanız ve metabolizmanız hızlı çalışıyorsa bunu kendi kendinize başarmanız mümkün değil... Bir uzman yardımıyla kilo alırsanız da hala gelişim çağında olduğunuz için ya dengesiz dağılacak kilolarınız yahut da bizim ailede olduğu gibi yeseniz de kilo alamayacaksınız, bu da "Yaptıklarım işe yaramıyor" psikolojisine sokacak sizi...

Oysa imkanınız varsa (ki spor merkezleri sanıldığı kadar yüksek ücretler talep etmiyor) spora başlarsanız, iyi bir eğitmenle en fazla birkaç ay içinde vücudunuzu tanıyamayacaksınız, duruşunuz bile değişecek böylelikle boyunuz olduğundan birkaç cm uzun görünecek... Sabahları ne kadar sağlıklı kalkacağınızı, gün içinde ne kadar zinde olacağınızı, spor sırasında efor sarf ederken günün stresinden arınıp artık her şeyi daha az kafaya takmaya başlayacağınızı söylemeye gerek bile yok...

Bu yaşta spora başlarsanız ilerleyen yaşlarınız için sağlıklı ve formda bir vücudu garantilersiniz... Böyle bir imkanınız yoksa da internetten yahut etrafınızda sporla ilgilenenlerden (varsa) birkaç temel hareket öğrenerek bile omuzlarınızı, sırtınızı, karnınızı kısacası vücudunuzun en az üçte ikisini şekle sokabilirsiniz... Böylelikle hem kilo almadan güzel bir vücuda sahip olabilirsiniz hem de ilerleyen yaşlarda şu anda olduğu gibi yaşınızdan daha küçük gösterirsiniz... Ki şu an dert ettiğiniz bu durum ileride en büyük avantajınız olacak... :34:

kelebekcim mrb.çirkin olan sen değilsin bence dışardan gelen vızıldamalar.senin güvenini sarsmış bu halbuki senin de öyle düşünmedğini sezdim ben.duyma o vızıltıları.senle aynı yaştayız benim daha bi tane sevgilim bile olmadı durum ne kadar vahim sen tahmin et:1: .bak seni beğenen biri çıkmış ki berabersiniz
sevgilinle birbirinizi seviyosanız böyle boş bi kuruntu icin kaybetme onu sonra çok daha üzülürsün neden böyle yaptım diye
sadece kendini biraz daha iyi hissetmeye ihtiyacın var.kilo almalısın bence ben de senin gibi çok zayıfım ve kötü durduğunu düşünüyorum orantılı olsa bile.bence burdan başla oldukça değişirsin.saç makyaj kıyafet konularını da zevkine göre yeniden gözden geçirebilirsin sonraaa doğğruuu sevdiğine:34:

kelebekcim mrb.çirkin olan sen değilsin bence dışardan gelen vızıldamalar.senin güvenini sarsmış bu halbuki senin de öyle düşünmedğini sezdim ben.duyma o vızıltıları.senle aynı yaştayız benim daha bi tane sevgilim bile olmadı durum ne kadar vahim sen tahmin et:1: .bak seni beğenen biri çıkmış ki berabersiniz
sevgilinle birbirinizi seviyosanız böyle boş bi kuruntu icin kaybetme onu sonra çok daha üzülürsün neden böyle yaptım diye
sadece kendini biraz daha iyi hissetmeye ihtiyacın var.kilo almalısın bence ben de senin gibi çok zayıfım ve kötü durduğunu düşünüyorum orantılı olsa bile.bence burdan başla oldukça değişirsin.saç makyaj kıyafet konularını da zevkine göre yeniden gözden geçirebilirsin sonraaa doğğruuu sevdiğine:34:

sevglimede haksızlık ediorum oda çok üzülüor ayrıyz diye. kendmi dha iyi hisstmek için uğraşcam. hazr hissettiğmde oda hala beni isterse tekrar denemk istiorm. ama beklermi bilmem. teşekkr edrm canım yazdıklarn için =)) :54:

Back