- Konu Sahibi EU1
-
kıslar napıosunuz artık kimse gelmio bu topiğe:sm_confused:sılacım dağ çiçeğim ösledim ya sizi:a015:
hoşgeldin canım inşallah....düzenli çalış yeter..a.s.bende bugün başladım dediğin gibi on parmak yazarız inşallah
silacigim günaydin epeydir buraya ugramadim ama bilgilerinden cok yararlandim canim simdi ara sira hata yapsam da yazabiliyorum artik tesekürler canimmmmmmmmmmmm
sagol canim burdaki bu güzel paylasim gercekten harika herkesin bir digerine yardimci olmasi bilgisini paylasmasiiiiiiiii tesekkürler canim hakkini helal et.
butterflym,güzel kardeşim..hakketen ya burayı çok ihmal ettik...
zaman zaman burada buluşalım ok ..yerimseniben
sılacım öğretmenim nerdesiniz emeklimi oldun yoksa..:roflol:
selam kızlar. butterfly oraya bağımlı olmadan başla tenselere hikayelere kelime ezberle anlamadığın yerleri sor canım. ben öyle yapıyorum. bende özledim canım çok sık girmeye başlamıştım nete artık biraz daha seyrek giriyorum.
Dağ çiçeğim evet arasıra uğrayalım.hmm canım unutmadan 24 kasım da gelio öğretmenimize ne yapsak acaba?:teytey:bize o kadar emeği geçti dimia.s
evet canım haklısın öğretmenimize güzel bir sürpriz yapalım değilmi,fazlasıyla hak etti...a.s.
emelcim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versina.s.
ben arıza varken yazdım ama gitmedi mesajım sılacım beni sormuşsun bir mesajında ben ameliyat olucam haftaya nasipse safra kesem alınacak sonra devam ederim derslere hazırlıklar ve testlerle uğraşıyorum canım
dağ çiçeğim ve diğer hanımlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?