• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılacım ben diyet yapmaktan kk nın bu bölümünü kaçırmışım ben de en kısa zamanda öğrenicem on parmak yazmayı çok teşekkürler emeğin için

emel hoş geldin ben yemek bölümünden hatiş naber nasılsın ,,,haklısın kk okadar kalabalık'ki takip etmek bazen çok zor oluyor..seni burada görmek güzel..bende buradan mezun olmuş bir öğrenci olarak sanada 10 parmak çalışmayı tavsiye ederim çok eğlenceli ve faydalı kolay gelsin yine görüşürüz...kızlar emel arkadaşımız çok şakacı ve bir o kadarda neşeli bir insan....hep beraber eğleneceğiz yani..
Herkese günaydın..Şeniz

hatişcim günaydın güzel sözlerin için teşekkür ederim benim mezuniyetim biraz zaman alacak ama olsun bir ay içinde başarırım inşallah

emelim üzülme bende asagi yukari iki haftadir ugrasiyorum henüz cok yavas yaziyorum ama zamanla onuda asacagim sende ögrenirsinnnn

sılacım ben de ilk derse başladım bak

aaaa aaaa aaaa aaaa

:nazar:a.s.a.s.günaydin türkiye !!!!!!! günaydin sila!!!!!!!sayende yavasta olsa bazen yanlista olsa bakmadan ve on parmakla yazmaya basladim tesekkürler canimin iciiiiiiiii buda sana ilk mesajimmmmmmmmmmmm hersey icin cok cok sagolllllllllllll:teytey::teytey::nazar:

harikasın:hooray::nazar:zamanla hızlanırsın canım.yanlış bende yapıyorum olsun olacak o kadar.:hooray::nazar:

emelim hoşgeldin canım.evet bende biçok bölüme hiç girmedim daha . başarılar kolay gelsin.

arkadaş güzel düşünmüş. ben 10 parmak olmasada bakmadan gayet hızlı yazıyorum. gerci 10 parmak yayılırım:1closedeyes:
bu iş için güzel programlar var netten indirebileceginiz.ilgilenen olursa ismini verebilirim benimde bi katkım olsun:utangac:

iyilik butterflyım ingilizce çalışıyorum.iyi gidiyo hamd olsun. senden naber?

sılacım dağ çiçeğim bendende iyilik kızlar uğraşıyorum işte.sılacım hangi topikde ing ögreniyosun bende bakım ingilizceye belki ilerletirim öptüm siziiii

Silacim bugun 5 bas parmak derslerine basladim tesekkur ederim paylasimlarin icin.. Cok iyiliksever ve caliskan bir insansin canimŞeniz

ezo kar tanesi teşekkür ederm evet Ezzoooo duramıyoom içim kaynıyo :))))

hayırlı cumalar arkadaşlar çisil ,acı çikolata,emel,dağ çiçeğim kızlar dersler noldu?

hayırlı cumalar arkadaşlar çisil ,acı çikolata,emel,dağ çiçeğim kızlar dersler noldu?

sılacım
g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
Hayırlı cumalar,Dersler biraz ara verdim,sen olmayınca ne tadı nede tuzu oluyor...kk okadar doluki bir takılıyorum kurtulmak ne mümkün..arkadaşlar a.s. sizi iyi dersler..

MERHABA HERKESE a.s.HAYIRLI CUMALAR KISLAR .. sılacım ben ingilizceye baktım ama çok ilerlemişsiniz gözüm korktu valla:roflol::roflol:

Back