- Konu Sahibi EU1
-
evet canım geçen yıl çok emek vermiştim buraya. bi güncelliyeyim dedim. bak şöyle yapabilirsin. ders 1 sabah çalış. sen bir harfi kafana göre çalış süresini 5-15 dk. sabah iki harf yani birinci ders. akşamüstü 2 harf yani 2.ders. derken bi haftada olur. süre size bağlı çalışmanıza. en fazla 15 günde biter. garanti veriyorum olur yaparsınız. ah keşke şu ingilizce de böyle olsa bir ay da öğrenebilsem nerdeee.. baktım olmuyor bıraktım. ama çalıştıklarımı tekrar edicem kararlıyım bir yıl nerdeyse emek verdim. gece bile sabahın köründe bile çalıştım. neyse konumuza dönelim. ben çok rahat yazıyorum hamd olsun. kafamı çevirip tv bakıyorum çocuk bişey derse bakıyorum. inşallah sizlere de faydam olur.iyi ki güncellemissin sila ... böyle bir konu oldugunu görmemistim hic... ilk sayfadan basliyacagim hemen... ben de aslinda klavyeye bakmadan yaziyorum ama bir sekilde 10 degil 4 bazen de 5 parmakla idare ediyorum. öyle alismisim 17 yil olmus kullanmaya baslayali bilgisayari... simdi zor olucak düzeltmek ama cok iyi fikir.... hemen basliyorum denemelere... bak ilk sayfadan okudugum el yerlestirme düzeniyle bu yaziyi 10 parmak yazmaya calistim hihoyyyt oldukca yavas oldu ama neyse sengözlerimebaksanab
aha ne ögertici bi konukaydirigubbakcemile2
ya ben de anlattıgının aynı stilini söleyen bi cd yuklemıstım pc ye.. ordan calısabılırım ama sıkılıyorum yaa CADIARZU
ben hızlı yazıorum ama cok az parmak kullanıyorum.. cok parmak kullanmaya kalktıgımda yazma hızım yavaşlıyorfisfisfis ama bende bi çalışmaya çalışayım:S kaydirigubbakcemile5 senın anlattıklarına da bı göz atıcam yerimseniben
ah keşke şu ingilizce de böyle olsa bir ay da öğrenebilsem nerdeee.. baktım olmuyor bıraktım. ama çalıştıklarımı tekrar edicem kararlıyım bir yıl nerdeyse emek verdim. gece bile sabahın köründe bile çalıştım.
evet çalışırken biraz zor oluyor. bi harfi 5-15 dk kadar çalış. sabah iki harf akşam iki harf. kısa sürede biter. çalışmalar bitince kısa sürede alışırsın zaten. ben f klavye kullanıyordum on parmak. harflerin dizilişi tamamen farklıydı. baya da hızlı yazıyordum. sonra daktilo kullanmayınca bilgisayarımda q klavye olunca bu harf dizilişine göre aynı yöntem çalıştım. oldu. benim aslında daha zordu değiştirmem size göre düşün sol işaret parmağım a harfine basmaya alışkınken bu q klavyede f basmaya alıştırdım. bir iki hafta her gün çalışın msn de burda yazarken pratik yaparsınız alışır gidersiniz. azmin sonu zaferdir. kaydirigubbakcemile5ya zor bu şekilde yazmak sanki yaa.. :1no2: hem yavaşlıyorum hemde farkında olmadan diğer parmagım da basıyo arada reklesif olarak:çok üzgünüm: oyy parmaklarım ağrıdı walla:bbo: ya bakaıyorum el alışınca yapıysunuz ama benim elim hiç alışamayacak gibi :1no2: yine de deniyorum çalışmaya:a015:
arkadaşlar oyun oynarken çok güzel on parmakla ilgili bi oyun buldum.ben hızlı yazıyorum fakat on parmakla alakam yoktu.oynadım baya öğrendim ve çok zevkli.link vermek yasakmı değilse vereyim
Aferin sana vallahi bende Daktilo kursuna gitmiştim ortaokul sıralarında 9 aydı yanılmıyorsam ve Milli Eğitimden müfettişlerin bulunduğu bir sınavdanda geçip diplomamı almıştım. Süper hızlı vede hatasız yazıyordum. Sınıfta kapı çalınır ve benim ismimi söylerdi görmek istiyoruz diye çok başarılıydım. O yüzden ben bile bu q klavyeyi on parmak yapamıyorum karışık kullanıyorum bu klavyeyi yine hızlıyım fakat on parmak daktilodaki gibi değil. şutarafagittievet çalışırken biraz zor oluyor. bi harfi 5-15 dk kadar çalış. sabah iki harf akşam iki harf. kısa sürede biter. çalışmalar bitince kısa sürede alışırsın zaten. ben f klavye kullanıyordum on parmak. harflerin dizilişi tamamen farklıydı. baya da hızlı yazıyordum. sonra daktilo kullanmayınca bilgisayarımda q klavye olunca bu harf dizilişine göre aynı yöntem çalıştım. oldu. benim aslında daha zordu değiştirmem size göre düşün sol işaret parmağım a harfine basmaya alışkınken bu q klavyede f basmaya alıştırdım. bir iki hafta her gün çalışın msn de burda yazarken pratik yaparsınız alışır gidersiniz. azmin sonu zaferdir. kaydirigubbakcemile5
http://ingilizcealistirmalar.blogspot.com/2007/10/ingilizce-oyunlar.html burdan kelime oyunlarına tıklıyosunuz Touch Typing adlı oyundan oynanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?