On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler sılacım a.s.
teşekkürler dağ çiçeğima.s.

öğretmenim dün giremedim.öğretmenler günün kutlu olsun sılacıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım benim saol öğretmen olmasam da pek bişey paymasam da saol.

bende bi program varr..senin anlattığın şekilde yazmayı öğretiyoo...programın adı 10Parmak V2.0 ...bi siteden falan indirebilirsinizz...öğrenmenisi kolaylaştıracaktırr...

kızlar iyiyim hamd olsun pek girmiyorum artık bağımlılık yapıyor burası valla. msn den mesaj atarsınız canlarım.

Sıla arkadaşım çok teşekkürler böyle bir mesaj açtığın için, yeni gördüm çok güzel....

Lütfen bize anlatmaya devam et, ben klavyeyi hızlı yazıyorum ama 10 parmak değil bu işi on parmak olarak ve tamamen hiç bakmadan yapmak istiyorum, boş zamanlarımda çalışacağım...

Özverin için teşekkürler....

bende deniycem sıla inşallah kavrarım istiyodum öğrenmeyi ama yöntemini bilmiyordum.allah razı olsun

canım bende bu gün çalıştım çok sağol hergün çalışıcam inşallah çok eğlenceli:enbuyukkk:

a.s.msn den görüşelim demişsin ama ben bulamadım adresini.mail adresini verirsen sevinirim.(sakıncası yoksa tabisüprizzzzz

arkadaşlar selam.
iyiyim kızlar bildiğiniz gibi ingilizce ye az da olsa devam ediyorum. çalışıyorum. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz ben de eskiden çok isterdim bilmezdim nasıl öğrenildiğini herkeste yardımcı olmuyor maalesef. çok şükür bakmadan yazıyorum. soran olmuş nazillidenim.

arkadaşlar sekiz ay olmuş buraya hiç girmemişim nasılısınız butterfley sema44 kullanıyorsunuz inşallah. dağ çiçeğim naptın dersler yarım mı kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…