Ön koltukta kim oturur

Bu kesin dille tabiki sen oturacaksin da ayri bir ego ! Amcam,dayim,abim le bineceksek arabaya annem arkaya oturur.Hadi yaşla alakasi var diyelim abim 36 yasinda bizim arabayla gideceksek hemen annem arkaya gecer.Siyrilin su yuksek egolarinizdan.

biz ilk arabayı aldığımızda kv arkaya oturcaktı, sen öne geç bebek var ben arkada onunla oturuyorum dedim. öyle hep o önde oturdu. geçen gün kısa bir mesafeye gitcektik. hatun hemen kuruldu ön koltuğa. eşim de annem öne otursun dedi. hadi bebek gene bebek. ben normalde zaten arkada oturuyorum. ama kendi annem olsa bebekle ben dururum sen öne otur derdi... ben nedense rahatsız oldum. geçen gün kısa yolda öne oturdum bebeği arkada tek bıraktım. bundan sonra böyle alışsın bebiş de dedim. anası da yerini bilsin artık. zaten ayda bir görürüm de....
uff bende dertlenmişim bu konuda. başlık mı açsaydım acaba....

bu arada bence önde oturan sen olmalıydın.

bir koltuğa bu kadar anlam yüklememekte fayda var:))
kaynın efendi arabada ön koltuğa oturuyorum diye böbürleniyor mu yoksa?
eğer öyleyse arada öne geçiver sen de.
ne fak eder ki sonuçta.
ama ben mesela yanımda bir büyüğüm erkek olsa genelde ön koltuğu veririm ki eşimle daha rahat konuşabilsin vs. diye

Sen oturmalısın tabiki de..kayınpeder ve kayınvalidem arkada oturur biz önde otururuz hep..herkes çiftiyle oturur Yani ailece mantığımız böyle

Tabiki sen oturmalısın

Bu kadar dusunmedim bu olayi daha doğrusu bu acidan hic düşünmedim .
Kayinpeder varsa ben yasina hurmeten veriyorum ön koltuğu.
Kv varsa sadece,öne ben otururum daima.
Bunun dışında mesela bayramlarda bazen esimin kuzenleri biner arabaya ve ben erkek olduklari icin yine arkaya gecerim.ha bunu asla, o erkek onde oturmalı mantığıyla yapmam.3 yaşındaki kızım hicbirini tanımadığı icin cok yadirgiyor ve beni istiyor.bu yüzden geciyorum arkaya.
Kayniniz nazik bir insansa neden olmasin verilebilir on koltuk,zaten 2 dklik yolmus ama anlattiginiz kadariyla oyle degil.
Kadın erkek sinifi olusturup bunu keskinlestiren bir insana asla koltuk falan vermem.

Eşim. Kardeşinin her seferinde direk ön koltuğa geçip oturmasından rahatsız olduğumu söylediğimde burası küçük yer millet laf eder diye öne oturuyor dedi.

ön koltğağ kimin oturduğu önemli değil de aha şu zihniyet çok ters bana. ben olsam buz gibi soğurum.

ön koltğağ kimin oturduğu önemli değil de aha şu zihniyet çok ters bana. ben olsam buz gibi soğurum.
Ben de öyle soğudum işte. Hafifletmeye çalışıyorım olayı kafamda. Eşim öğle araları eve gelebileyim diye dersi olmadığı halde sabah 7de uyanıp beni okula bırakıyor öğle arası gelip alıyor sonra geri götürüyor falan. Büyütmeyeyim diyorum ama içime sindiremiyorum

sen oturmalisin.

Kv kp annem babam olunca onlar öne oturuyor ben büyükler varken öne oturmuyorum.kaynina gelince sen öne oturabilirsin sizden küçükse,ama diğer öğretmen bayan mı erkek mi,bayansa belki esin 2 bayan arkaya otursun diye söylüyordur,ama erkekse de siz karı koca öne otursanız onlar 2 erkek arkaya otursa daha uygun olur gibi(bu arada ben erkek kadın bir arada oturamaz diye dusunen biri değilim öyle anlaşılmasın da bu yorumumdan ,gayet rahat bir insanimdir o konularda ama buradaki esinin düşüncesi öyle olur diye yaptım yorumu)

KP almış arabayi babamın arabasi nereye istersem otururum gibi düşünür kayniniz.. 2 dk lik yol için eşim oturacak önde de diyemiyor esiniz.. kayniniz kibar olsa on kapıyı açar yengesine zaten.. belli ki şımarık bi tip.. bosverin derim.. konusu acilinca on de oturmak falan bunlar çocukça şeyler ben ise gidiyorum düşünecek daha önemli seylerim var diyin..

Kaynımın önde oturduğu da olur, benden 5 yaş küçük. Benim önde oturduğum da olur. Ne bileyim 14 yaşındaki görümceme de bazen geç öne derim biliyorum sever çünkü önde oturmayı. Kaynanam da kayınpederim de bazen sen geç öne der kendi arkaya geçer. Yani bence bu işler karşılıklı sen geç diyerek çözülebilir. Kaynına da her gün sen geç dersen o da sana geç demek zorunda kalır.

Acikcasi ben cok takilmam oyle seylere benimde kaynim var ben teklif ederim sen gec diye,kaynim benimle yasit ustelik,onde oturmak ustunluk gostergeside degil,ben erkek kardeslerime de teklif ederim siz gecin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…