- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Kaynımdan 4 yaş büyüğüm eşim evin en büyük çocuğuTabiki de kaynin oturmali.Bizde de abimin arabasina binildigin de gelin degil baba oturu evin buyugu kimse o gelinin one yerlesmesi saygisizliktir .
Yok hepsi bizden küçükBirde gelinden buyuk gorumce varsa gelinle birlikte gorumcede arkaya oturmali bu da gorumceye yasi itibariyle saygisizlik olur ustelik arkada tek birakilmasi da dogru degil.
Onlar erkek erkege otursa daha iyi olmaz mi yasi kucuk mus sizden ama bana sizin one oturmaniz ayip geliyor ben olsan kaynimi oturturdum arada fazla yas farkiniz da yok mus boyle devam etsin bence.Kaynımdan 4 yaş büyüğüm eşim evin en büyük çocuğu
Bizim gelin bana aynisini yapmisti aramizda 7 yas var ben ondan buyugum ve sehirler arasi yoldan gelmistim onlarda beni karsilamaya neyse arabaya binecegiz ben ayip olmadin diye arkaya oturdum gelinde yanima oturur sohbet ederiz diye dusunmustum bir baktim bu direk on koltuga oturdu bu saygisizlikti bence.İnsanlar kocam diye eslerinin yanin da oturmayi hak bilmemeli dusunceli olunmali .Yok hepsi bizden küçük
Uc kisiyseniz ve siz arkaya oturmussaniz dogrusu esinizin yanina oturmasi. Araba kullanan kisiyi sofor gibi birakip iki kisi arkada oturmaz.Bizim gelin bana aynisini yapmisti aramizda 7 yas var ben ondan buyugum ve sehirler arasi yoldan gelmistim onlarda beni karsilamaya neyse arabaya binecegiz ben ayip olmadin diye arkaya oturdum gelinde yanima oturur sohbet ederiz diye dusunmustum bir baktim bu direk on koltuga oturdu bu saygisizlikti bence.İnsanlar kocam diye eslerinin yanin da oturmayi hak bilmemeli dusunceli olunmali .
Araba kimin bilmiyorum ama direksiyon basindaki senindolayisiyla sen oturmalisin diyorum
Belli bir sure sonra insanin agirina gider, deneyip gorebilirsiniz. Ben ekstra bir durum olmadikca eslerin yan yana oturmasindan yanayim,bir degil bes degil her gun ayni sekildeymis cunku.Kayın biraderinin 'senin' abin durumu olmuyor m?
Bence çok önenli değil. Eğer arabay bindiğimde soğuk havada arkası da sıcaksa hiç fark etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?