Evet ben de öyle düşünüyorum. Bu konu sürekli aramızda mevzu oluyor, abartıyor muyum bunu bilmek istedim
Biz evlenmeden önce aldı Bi beş yıl oldu arabayı alalı. Biz tayin isteyip burdan ayrılacağız o Zaman alacağız inşallahEsin babasına iye araba aldı size alsaydı?
bence hiç abartmıyorsun, hatta şimdiye kadar müdehale etmemen hata yani, bu konular derinleşmeden halledilmeli, derinleştikçe çözmek zor olur, konu öne oturmak gibi basitleştirilcek bişey değil, bu sadece temsili bi durum, konun arkası derin....[/QUOTE
Önceleri hep kaynım bizi bırakır araba onda kalırdı ona daha çok lazım oluyordu. O yüzden kaynım arabayı kullanır eşim yanında otururdu
Artık araba genelde bizde kalıyor ve eşim kullanıyor birkaç haftadır durum böyle
Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
yani eşinin kardeşiyle aynı yerden mi biniyorsunuz arabaya?Kimseye zorla yazdırmıyorum ki
Gerçekten rahatsız olduğum bir durum kafama takılıyordu sordum.
Teşekkürler yorumunuz için ama yol bir iki dakika sürüyor anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?