Ön koltukta kim oturur

Evet ben de öyle düşünüyorum. Bu konu sürekli aramızda mevzu oluyor, abartıyor muyum bunu bilmek istedim

bence hiç abartmıyorsun, hatta şimdiye kadar müdehale etmemen hata yani, bu konular derinleşmeden halledilmeli, derinleştikçe çözmek zor olur, konu öne oturmak gibi basitleştirilcek bişey değil, bu sadece temsili bi durum, konun arkası derin....

Yolda yuruken kiminle el ele tutusup yuruyorsa arabayla yolda giderken de yaninda o olmali. On koltuk meselesi esinizin sucu ayrica. Kardesine hadi arkaya bakayim one yengen oturacak demeliydi. Aslinda mesele arka koltuk on koltuk meselesi degil sizi anliyorum. Kadinlari ikinci planda goren birinin dediginin olmasi. Resmen sen kadinsin arkaya gececeksin der gibi olmus. Sahsen ben olsam inada bindirirdim. Dedigim gibi burada esiniz hatali.

Araba kullanmayi ogrenin bence. O zaman ikisini de arkaya atarsiniz.

Genelde ben otururum zaten kv ve kp öne oturmazlar. bazen cocugum kucukken arkada oturdugu icin kp'i öne zorla oturtur ben arkaya otururdum.

Günaydın.
Ben hiç dert etmem bu konuyu.
Ailede çok dalga konusu da olmuşumdur.
Kocamın da kendimin de aile büyüklerimizi öne oturtmaya çalışırım.
Kocamın 20 yaşındaki yeğenine de ısrar ederim,öne geçsin diye.
Allahıma çok şükür her zaman söylerim ki sadece kendi evimizde değil kayınvalidemin evinde bile bir adım atılacaksa benim fikrim sorulup o uygulanır. Çok kıymet görürüm hemen her konuda.

Bu durumu zamanında böyle kabullenmişsiniz . Bırakın böyle devam etsin.ön koltuk için bile sorun çıkaran biri olursunuz. İki dakikalık yolmuş zaten. Başka durumlarda kayninizin size saygısızlığı varsa affetmeyin. bu durumu da bence kafaya takmayın çünkü kayninizin başka hareketleri de gözünüze batmaya başlar.

Arabaya binilwcegi vakit on koltugun kapisini ac ve otur. arkada midem bulanior yoksa uzerine kusabilirim sevgili kaynim de esiniz de beynine boyle kodlasin. bnm esim arkada oturamior die dusunsun. ben bu konu icin esimle kavga ettim. babasi bile binse arabaya arkaya oturuo.

hiç böyle bir durum yaşamadık ama ben umursamazdım herhalde 10 dk lık yolda kimin öne oturacağını.
bizde genellikle arabayı ben kullanırım eşim de yanımda oturur diğerleri arkada.

Sen karısısın bence senin onun yanına oturman gerekiyor.
Hatta eşinin sana gel hatun yanımda otur demesi lazım durum garip.

eşinin kardeşi oldugunu yorumlardan okudum ben abisi zannettim ,
öyle kardeşi var yaaa ..... midem bulanıyor de öne geç otur ve birdaha arka kapıya yönelme bile

Aman canım, kim oturursa otursun koltukta öne geçerek mi üstünlük sağlanıyormuş?
Hiç takılma bence böyle şeylere. Eğer laf atarsa, ezmeye çalışırsa kaplan kesil ona bir şey diyen yok. Ama yer kavgası bana komik geliyor, o yüzden takılma diyorum.

Bu on koltuk neden bu kadar onemli ben anlamiyorum. Benim kayinvalidem dunya tatlisi bir kadindir. Arabayi ilk aldigimizda gezdirirken one otur demistim, beni kenara cekip on koltuk senin, sakin kimseye verme falan demisti. Ki bu kadin yabanci yani baska kulturlerde de onemli bir mevzu demek ki.
Kendi arabalari varken kendi kaynanasi asla oturtmazmis, statu gibi bir sey heralde anlamadim.

Ama bu kadar insan ayni seyi diyor, siz koltugu kapin derim. Yani kayniniz bunu kendine hak ve onemli goruyorsa haddini bildirmek lazim diye dusunuyorum. Yoksa ha on ha arka ne fark eder.

Koltukların bı sıralaması yok ki, önde de olsan arkada da olsan gitmek istediğin yere gidiyorsun önceliğin mi oluyor ki? Yapmayın gözünüzü seveyim takıldıgınız seylere bakın..

Tipik erkek saçmalıkları,benim eşimde de var.
Kız arkadaşımın arabasına binsek bile önde otururum erkeğim ben demişliği var,oturtmadım tabi ama erkek kafası işte.Sözde modern bi adam benim kocam.Saçma anlayışları içgüdüsel tamamen.
Evimde patron ben olayım da dışarıda arabada vs o olsun çok da sallamazdım.

benim abimde öne oturmaya çalıştıı.. bende vermedim..
öne oturunca rahat oluyormuş da. araba kimin dedim ya.. kızdim tabi.kusura bakma ben oturcam eşimin yaninda ben varim. başka yok.

Kimseye zorla yazdırmıyorum ki
Gerçekten rahatsız olduğum bir durum kafama takılıyordu sordum.
Teşekkürler yorumunuz için ama yol bir iki dakika sürüyor anca
yani eşinin kardeşiyle aynı yerden mi biniyorsunuz arabaya?
bence çoook saöma yaşlı başlı biri olsa neyse de saçma ötesi
terbiyesizlik onunkisi

ya ben öne illaki ben oturmalıyım kafasını anlamıyorum. ya da öne illaki anne/baba/büyük birisi oturmalı kafasınıda anlamıyorum. kim denk geliyorsa otursun işte bu kadar mühim değil ön koltuk bana göre.

sizdeki gibi bi dayatma olsa benimde canım sıkılırdı. ve sanırım inatlaşırdım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…