Iki dakikaysa neyin rahatsizligi cidden anlamadim. Yok rahatsiz degilim diyorsaniz neyi merak ettiniz yine anlamadim ama guzel gunler dilerimKimseye zorla yazdırmıyorum ki
Gerçekten rahatsız olduğum bir durum kafama takılıyordu sordum.
Teşekkürler yorumunuz için ama yol bir iki dakika sürüyor anca
O oturmalı denmesi. Yol kısa da olsa uzun da olsa. Elalem görürse ne der denmesi. Abartıyorum belki de bilemiyorumIki dakikaysa neyin rahatsizligi cidden anlamadim. Yok rahatsiz degilim diyorsaniz neyi merak ettiniz yine anlamadim ama guzel gunler dilerim
+1Biz de yeni araba aldığımızda kayınpederim pek hevesliydi ön koltuğa oturmaya.
Yaşına hürmeten müsade ettiğim zamanlar olurdu, fakat kimse kusura bakmasın, kadının yeri kocasının yanı mantığındayım ben.
O yüzden nadir durumlar haricinde eşimin yanına ben otururum her daim.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Bu kadar dusunmedim bu olayi daha doğrusu bu acidan hic düşünmedim .
Kayinpeder varsa ben yasina hurmeten veriyorum ön koltuğu.
Kv varsa sadece,öne ben otururum daima.
Bunun dışında mesela bayramlarda bazen esimin kuzenleri biner arabaya ve ben erkek olduklari icin yine arkaya gecerim.ha bunu asla, o erkek onde oturmalı mantığıyla yapmam.3 yaşındaki kızım hicbirini tanımadığı icin cok yadirgiyor ve beni istiyor.bu yüzden geciyorum arkaya.
Kayniniz nazik bir insansa neden olmasin verilebilir on koltuk,zaten 2 dklik yolmus ama anlattiginiz kadariyla oyle degil.
Kadın erkek sinifi olusturup bunu keskinlestiren bir insana asla koltuk falan vermem.
Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
Bence abartmiyorsun. Neden erkek oldugu icin one oturma hakkina sahip olsun ki..takilma ama gereksiz huzursuzluk cikmasin. Baska yere giderkende ben olsam one binerim simdide sira bende derim anlasinlar yaptiklari gereksizligiO oturmalı denmesi. Yol kısa da olsa uzun da olsa. Elalem görürse ne der denmesi. Abartıyorum belki de bilemiyorum
Erkek öne oturur mantiginda degilim diyorsunuz ama kp olunca koltuğu sözde yaşından dolayı veririm Kv varsa ben otururum demek nasil bir mantik? Sizin kp yaşlı ve yaşina hurmetiniz var ama kvniz 20lik kız mı ki onun yasina ayni hurmet yok? Anlamadim bunu.
polemik yapmaya gerek yok ben böyle düşünüyorum.sende bende düşündüğümüzü yasadigimiza göre sorun yok.
Ne düşündüğümü veya ne yaşadıgımı anlatmadım ben size veya ben şunu dusunuyorum şöyle olmali diye size dayatma yapmiyorum zaten.
Sadece soru sordum. Yaptığınız yorum o kadar mantıksız geldiki insan merak ediyor bunun ne gibi bir aciklamasi olabilir ? Ama verilebilecek mantıklı bir cevap yokmuş hakikaten.
Tabiki de kaynin oturmali.Bizde de abimin arabasina binildigin de gelin degil baba oturu evin buyugu kimse o gelinin one yerlesmesi saygisizliktir .Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?