Ön koltukta kim oturur

Ay bide yeni gelin gibi kaynanamda kurulmuyor mu eşimin yanina cildiriyorum. Insan az düşünceli olur ya. Güya bana ustunluk tasliyor

Ama kendi erkek kardeslerim oturduğu zaman hic gözüme batmıyor . Neden? Art niyet besleyerek oturduklarini düşünmüyorum çünkü. :) Maksat yol boyu sohbet muhabet etsin şoförle.

Kaynanamda bol bol dirdir etsin soforude cildirtsin. ( Kac kere sahit oldum)

Ay bide yeni gelin gibi kaynanamda kurulmuyor mu eşimin yanina cildiriyorum. Insan az düşünceli olur ya. Güya bana ustunluk tasliyor

Ama kendi erkek kardeslerim oturduğu zaman hic gözüme batmıyor . Neden? Art niyet besleyerek oturduklarini düşünmüyorum çünkü. :) Maksat yol boyu sohbet muhabet etsin şoförle.

Kaynanamda bol bol dirdir etsin soforude cildirtsin. ( Kac kere sahit oldum)

Arkada önde oturmak benim için farketmez. Ama karakterlere göre siniflandirilip o şekilde yok arkada oturcaksin muhabbetine girilirse inadina öne kurulurum.

Bence de sen oturmalısın kaynınızda biraz saygı olsa zaten yengesi varken öne geçmez eşinizde bu duruma nasıl sezsiz kalıyor anlamadım yani.

Bence de sen oturmalısın kaynınızda biraz saygı olsa zaten yengesi varken öne geçmez eşinizde bu duruma nasıl sezsiz kalıyor anlamadım yani.

Kimseye zorla yazdırmıyorum ki
Gerçekten rahatsız olduğum bir durum kafama takılıyordu sordum.
Teşekkürler yorumunuz için ama yol bir iki dakika sürüyor anca
Iki dakikaysa neyin rahatsizligi cidden anlamadim. Yok rahatsiz degilim diyorsaniz neyi merak ettiniz yine anlamadim ama guzel gunler dilerim

Iki dakikaysa neyin rahatsizligi cidden anlamadim. Yok rahatsiz degilim diyorsaniz neyi merak ettiniz yine anlamadim ama guzel gunler dilerim
O oturmalı denmesi. Yol kısa da olsa uzun da olsa. Elalem görürse ne der denmesi. Abartıyorum belki de bilemiyorum

+1

Yaş ile degil anlayışla alakasi var sanırım. benim kayinpederim, kayinvalidem asla öne oturmazlardi, ben israr etsem bile kizarlardi herkez kocasinin yaninda oturmali diyerek...

Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.

Ömrümde duyduğum en saçma cümleler arasında ilk 10a girer şu. Demek eşiniz arabayı kullanırken yanında eşi değil kardeşi oturmalıymış, sınıfçılığa bak.

Daha yazardım da neyse, sanki şehirler arası otobüste bağyan yanı bilet kesiyor.

Erkek öne oturur mantiginda degilim diyorsunuz ama kp olunca koltuğu sözde yaşından dolayı veririm Kv varsa ben otururum demek nasil bir mantik? Sizin kp yaşlı ve yaşina hurmetiniz var ama kvniz 20lik kız mı ki onun yasina ayni hurmet yok? Anlamadim bunu.

kardeşse sen oturmalısın, aile büyükleri ise ben her zaman yer veriyorum abme, babama kayınavlideme vs. ama görümcem kim olursa olsun kendi öne oturuyor mesela. çok önemli bir mevzu değil, ama kardeş küçük onun yerinde ben olsam direk arkaya geçerim.

O oturmalı denmesi. Yol kısa da olsa uzun da olsa. Elalem görürse ne der denmesi. Abartıyorum belki de bilemiyorum
Bence abartmiyorsun. Neden erkek oldugu icin one oturma hakkina sahip olsun ki..takilma ama gereksiz huzursuzluk cikmasin. Baska yere giderkende ben olsam one binerim simdide sira bende derim anlasinlar yaptiklari gereksizligi

polemik yapmaya gerek yok ben böyle düşünüyorum.sende bende düşündüğümüzü yasadigimiza göre sorun yok.

polemik yapmaya gerek yok ben böyle düşünüyorum.sende bende düşündüğümüzü yasadigimiza göre sorun yok.

Ne düşündüğümü veya ne yaşadıgımı anlatmadım ben size veya ben şunu dusunuyorum şöyle olmali diye size dayatma yapmiyorum zaten.

Sadece soru sordum. Yaptığınız yorum o kadar mantıksız geldiki insan merak ediyor bunun ne gibi bir aciklamasi olabilir ? Ama verilebilecek mantıklı bir cevap yokmuş hakikaten.

Benim mantıklı bir aciklamam var ama size yok.zira gercekten meraktan yaziyorsunuz ama polemik merakindan.ben size düşüncemi soylesem bile aaa hakkaten mantikliymis demeyeceginizi adim gibi biliyorum.gercekten merak eden biri bu üslupla yazmaz.siz direkt satasmaya calisiyorsunuz.en azından yazinizdan bu cok rahat anlaşılıyor .
Bu arada ne düşündüğünüzü anlatmaniza gerek yok.akli basinda insanlariz.kimse kimsenin düşüncesini kendi istemedigi surece degistiremez ya da baska bir fikri dikte edemez.o yüzden sizi böyle birseyle itham etmiyorum.

Tabiki de kaynin oturmali.Bizde de abimin arabasina binildigin de gelin degil baba oturu evin buyugu kimse o gelinin one yerlesmesi saygisizliktir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…