- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
Kardeşi ne alaka yaArkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
Otobüs yok toplu taşıma yok bu lanet yerde. Sabırla yazı bekliyorum tayin döneminiTabi ki sen oturmalısın eşime sen git kardeşinle yanyana ben otobüsle gidicem derdim
Onde iki erkek varken ben arkada oturursam kendimi daha kotu hissederim. Onde oturursan kari koca ve ya bir sekilde bir yakini oldugun belli olur. Arkada otururken ne oldugun bile belli degil. Bilmiyorum ama ben oyle goruyorum. Ayrica Turklerin boyle bir kulturu yok. Yeni yeni icatlar cikarmayin. Bir de kadina arkada otur ve esini onurlandir demissin ki akillara zarar.Mrb, ben eşimle bir yere gidecekken eğer bir arkadaşımız vs yanımızdaysa ve erkekse mutlaka ön tarafa oturmasını söyleyip arkaya geçerim, kadınsa ve yaşı büyükse onu da öne davet ederim. bu Türk kültürü ile ilgili bir şey sen canını sıkma. sen buna sesini çıkarmayarak eşini onurlandırırsın.
Esin ve kaynin ikiside ogretmenmis ama esin elalrm ne dere cok takiyor, kaynin bi ustunluk kurma cabalarinda. Bunlar niyr okumus ki Allah askina? Bu zihniyetteki insanlar bir de ogretmen olmus yazik. Herkes Universite mezunu olabiliyor ama kaci insan olabiliyor??? Muamma.Otobüs yok toplu taşıma yok bu lanet yerde. Sabırla yazı bekliyorum tayin dönemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?