- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Ya sen kaynını terbiye edemezsin bu mevzudan eşinle tadını kaçırırsan onun ruhu bile duymayacak boşver rrBen de öyle soğudum işte. Hafifletmeye çalışıyorım olayı kafamda. Eşim öğle araları eve gelebileyim diye dersi olmadığı halde sabah 7de uyanıp beni okula bırakıyor öğle arası gelip alıyor sonra geri götürüyor falan. Büyütmeyeyim diyorum ama içime sindiremiyorum
Öncelikle koltuk üzerinden güç yarıştıran kayınvalide-kayınpeder-gelin-damattan Allah esirgesin diyorum.
Herkesin aile yapısı görgüsü farklıdır, ex kayınvalide ve kayınpederim varken siz öne geçin der ben arkaya otururdum. Ama yaşça benden çok büyük olmadığı sürece diğer akrabalar varken arka koltuğa geçmezdim. Yaşça çok büyükseler yine arkaya geçerdim. Benim doğrum bu şekilde.
Yine de büyük bir mesele yapmazdım koltuğu çünkü ben anlam yüklemiyorum. Karşımdaki insanlar da şimdiye kadar anlam yüklemedi, güç yarıştırsalardı ben de inat edebilirdim herşey karşılıklı sonuçta.
Tabii ki sen oturmalisin.bir kez esim ben ve kayinvalidem bir yere gidecektik bizim arabayla.baktim kayinvalidem gecti binmek icin on kapiyi acti ben de sagol dedim gectim oturdum:))boylece kayinvalidem hem bana kapiyi acmis pozisyonuna dustu hem de oturamadi one.bir daha daArkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
Arkadaşlar günaydın
Eşimin babasına aldığı bir araba var. Ailesiyle yan yana evlerde oturuyoruz. Bazı Sabahlar eşim kardeşi ve ben üç öğretmen okula birlikte gidiyoruz. Eşimin kardeşi benden 4 yaş eşimden 2 yaş küçük.
Eşim arabayı kullanırken ön koltukta ben değil kardeşi oturmalıymış.
Eşim kibar iyi niyetli uyumlu biridir onu aile içinde mahçup etmemek için arkaya oturuyorum. Ancak kaynım erkekleri üstün gören, kadınları güzel-çirkin sınıflamasına aşağılayıcı bir şekilde sokan, aynı anda üç dört kişiyle flört eden ukala biridir. O yüzden içime sinmiyor arkada oturmak.
Bu konu için eşimi kırmayacağım. Sadece görüşlerinizi merak ettim.
Eşimden iki yaş büyüğüm ama benden olgun davrandığı noktalar çoktursen eşinden büyük müsün
eşin olgunlaşamamış
senin oturman lazım tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?