- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
3 km yuruyup geldim...
Sesiniz cikmiyor kizlar?
Canim elin de sismis demek ki sislik var, takma kafana. Ya olabilir, ama sen oglenleri gelen yeme istegini de asabilirsin zamanla. Ama pes edersen kilo vermeye degil almaya baslarsin o yuzden herzaman dikkat etmemiz en iyisi olurGünaydın sevgili arkadaşlarım,
Perşembe günü görüşeceğiz, ama pek menü yazasım yok çünkü bu aralar bana bişiler oluyo, sabahları kesin kararlıyken öğleden sonra ve akşam evde yiyorum! Yediğim naneleri perşembe tartıda göreceksiniz..
Umarım bu adet şişliği ve ödemidir, bu sabah 72 kg idim!!!!!! Ama alyansım parmağıma girmedi sabah buna inanarak iki güne bu ödemi atarım diyorum.
Hayırlısı canlarım
Bu yolda ne pes etmek var ne de caymak..
Ramazanda cok hareketliydi dimi buralar. Ama olsun, bu defa hergun gelip yazicam yediklerimi, pes etmek yok insallah duzenimi bozacak bir sey de olmaz ( misafir gibi) =) persembe bilemiyorum ne fark gorurum ama kis gelene kadar yurumeye devam etmek istiyorum, kar kardir.Canım eski gruptan bi ikimiz mi kaldık acep? :)
Menülerimi paylaşacağım, ben buralardayım. 3 km yürüyüş mükemmel.. tebrik ederim canım... sen de çabalarının sonucunu perşembe günü göreceksin inşallah.
Merhaba tatlim, az yolun kaldi bak sadece 10 kilo. Ki 53 kiloda baya zayif olursun, tabi ki senin tercihin canim =)Selam kızlar
yaş 22
boy 164
kilo 63,4
hedef 53
Kolay gelsin canim, hayirli işler olsun, ne yapalim hepimiz duzenimize gore ayarlayacagiz kendimizi. Uyu dinlen tabi ki, uykusuzluk insanda daha fazla yeme hissi uyandiriyor yorgun hissedildiginden dolayiKızlar merhabaya ben sık yazamıyorum, düğün mevsimi ya, eşimin yerinde düğünler oluyor, o da organizasyon için yardıma beni çağırıyor. Giriş çıkış saatim belli olmuyor eve. Dün ne yediğimi hatırlamıyorum bile.. Bu sabah da (12 gibi pek sabah sayılmaz ama eve 5 buçukta geldik) güZel kahvaltı yaptım. Her şey çok iyiydi ama ekmek çok tazeydi ekmeği kaçırdım baya birazdan ütü yapıcam o ter attırır:) akşama da barbunya fasulye yapmayı planlıyorum, yanına da pilav işte. Ama azıcık uyumalıyın. Bu yorgunluğu atamıyorum
Menun cok guzel kralicecigim. Evet arada bir ayran bile aksam daha az yemek icin yararli olur, sana katiliyorum. Moral bozmayalim ya, duzenli spor da yapalim, kendimizi toplayalim bak ablam yediginden kismadan haftada 3 gun 1 er saat spora gidiyor, pilates ve cimnastik hareketleri yapiyorlar, kilodan az verdi ama cok cok inceldi. Eski pantolonlari olmaya basladiKahvaltım
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 domates
5-6 zeytin
1 dilim tb ekmek
1 çay kaşığı zeytinyağı gezdirdim domates bibere..
ara öğün yapmadım şimdi ayran içiyorum öğle yemeğine çıkacağım iştahımı frenliyorum ve bana iyi geliyor ayran severek içiyorum.
PES etmek YOK!demlicaykeyfi canım arkadaşım.. evet alyansım da olmayınca suratım da şişmişti sabah çok moral bozmadım bitanem.. kışa kadar devam kalıcı olarak düşene kadar devam!
Harikasin canimAkşam 1 saat tempolu yürümeye söz veriyorum sana... Canımsın! Tşk..
Ayy sorma yaaa bi uyandım saat 5! Hemen taZe barbunya yanına pilav salata yaptım. Yaparken tıkAndım bir de! 4 yk barbunya, 3 yk pilav bol salata ve 2 bardak ayran içtim. Yazınca çok gibi ama eşim bile aşk niye bu kadar az yedin dedi. Akşama mısır haşlıyorum. 1 tane de mısır yerim. Ona dayanamam. Ama o kilo yapmaz zaten. Ee demliçaykeyfi ev işi ne alemde??Merhaba tatlim, az yolun kaldi bak sadece 10 kilo. Ki 53 kiloda baya zayif olursun, tabi ki senin tercihin canim =)
Kolay gelsin canim, hayirli işler olsun, ne yapalim hepimiz duzenimize gore ayarlayacagiz kendimizi. Uyu dinlen tabi ki, uykusuzluk insanda daha fazla yeme hissi uyandiriyor yorgun hissedildiginden dolayi
Senin iradeni hep ayakta alkışlamışımdır zaten!! Aferim sana kraliçemAkşam 1 saat tempolu yürümeye söz veriyorum sana... Canımsın! Tşk..
Afiyet olsun canim salatayla destek olmak işe yariyor gercekten.Ayy sorma yaaa bi uyandım saat 5! Hemen taZe barbunya yanına pilav salata yaptım. Yaparken tıkAndım bir de! 4 yk barbunya, 3 yk pilav bol salata ve 2 bardak ayran içtim. Yazınca çok gibi ama eşim bile aşk niye bu kadar az yedin dedi. Akşama mısır haşlıyorum. 1 tane de mısır yerim. Ona dayanamam. Ama o kilo yapmaz zaten. Ee demliçaykeyfi ev işi ne alemde??
ay ben de güvenmem emlakçıya. Biz de evimizi sahibinden kiraladık. Emin ol daha iyi. Az yorulursun ama olsun, hayırlı olsun şimdidenAfiyet olsun canim salatayla destek olmak işe yariyor gercekten.
Canim daha cook arayacagiz gibi gorunuyor, emlakcidan istemiyoruz eşim guvenmiyor.
Menülerimiz benziyor yine:) afiyet olsun canım.Aksam kuru fasulye, makarna, 1 kucuk kutu ton baligi ve 1 kase yogurt.
Miktarlar şöyle, fasulye bir tabak, makarna yarim ve de yagsiz =)