- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 52
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Afiyet olsun canım ...Günaydingünaydinn günaydinnnnn
Bugun nasilsiniz bakalim kk'nin gunden gune eriyen hatunlari
Vakit kaybetmeden kahvaltimi yazip, yapmak istiyorum zira cok aciktim. Domates biber salatalik, 1 yumurtayla menemen, 2 kibrit kutusu peynir (suzme ve beyaz) 1 kibrit kutusu yaz helvasi ve de 1 bardak sut. Kepekli ekmek yiyecegim yaninda az miktarda.
Hanimis kahvaltilar? Sakin gunun bu en onemli ogununu atlamayalim
Ohh süper olmuş, ben de yapabilirim bu yoğurtlu patlıcanı çok seviyorum kıyma sosunu denemedim hiç eminim harikadır ve süper sağlıklı :)Aksam kozlenmis patlican, sarimsakli yogurt ve uzerine yagsiz kiyma sosu. 1 dilim 25 gr ekmek. Yagsiz salata yedim arkadaslar =)
Sağol canımmm, darısı bugüne inşallahçok iyi kzlar :))
Cok sag ol canim. İyi ya az kalmis hedefine ulaşmana. Kilo vermek cok guzel ya, biraz ara vermistim ya hemen geri donmek istedim diyetimeBende aynı kız kardeşim gelmişti bayram sonu yeni gittiler kilom durmuştu açıkçası almadığımada sevindim şimdi hedefe 7 8 kilo kaldı inş onuda verip korumaya geçebilirsem benden mutlusu olmayacak inş.yeniden hayırlı olsun arkadaşım....
Canim ben de ayca kaya'nin instagraminda gordum bu tarifi, dun de su kesildi burada en az su gerektiren bu geldi aklima, yaninda sadece salata ve 1 dilim ekmekle iyi gitti. Tavsiye ederim.Ohh süper olmuş, ben de yapabilirim bu yoğurtlu patlıcanı çok seviyorum kıyma sosunu denemedim hiç eminim harikadır ve süper sağlıklı :)
Gayet guzel canim, afiyet olsun. Ramazanda sanirim iftara kadar ac olmanin verdigi etki de vardi ustumuzde bir de her seyi bir anda yiyorduk.Sağol canımmm, darısı bugüne inşallah
Kahvaltımı da buraya yazayım biber, domates, bir avuç maydanoz ve dereotu, iki kk kadar beyaz peynir ve incecik iki dilim tambuğday ekmek + çay.
Pazartesi tartilalim desem haftasonu etkisi olabilir belki, kacamak hakkini h.sonu kullanir genelde herkes degil mi? Çarsamba mi olsa acaba? Sen ne dersin kralicem?demlicaykeyfi günaydııın..
ne zaman tartılıyoruz? Tartı günümüz ne zaman cancağzım? Ramazan ayı elhamdülillah sağlıkla geldi geçti, ancak yazın ortası, uyku dengesizlikleri, tüm günü üstelik 15-16 saat aç geçirince vücut bi sarsalandı :)
Artık gündüzler bizim, akşamları erkenden yemek olayını kesip sporumuzu yapabiliriz 23.00 de yatabiliriz ve güzellik ve zayıflık hormonumuzu çalıştırabiliriz :)
aynen kilo vermek çok güzel:))Cok sag ol canim. İyi ya az kalmis hedefine ulaşmana. Kilo vermek cok guzel ya, biraz ara vermistim ya hemen geri donmek istedim diyetime
Rica ederim canim, o zaman yine persembe olsun, sabah belli bir saate kadar olsun. Alistik nasilsa ramazandan =)Tartı günü için haklısın bitanem, pazartesi olmasın bence de, daha önce perşembeydi, perşembe şöyle güzel oluyordu cuma günü sen sonuçları verebiliyordun. Hafta sonu malum biraz yoğun geçiyor. Perşembe veya Cuma olsun derim ben, cumartesi pazarın dengesizlikleri olursa o da çoktan telafi edilmiş olur. Sen istersen Perşembe, istersen Cuma yap tartı gününü. Tekrar emeğine sağlık.
Afiyet olsun canim, oo super, spor şart ya insanin vucudu hemen toparliyor hemennnaynen kilo vermek çok güzel:))
günaydın hanımlar,gerçi öğlen oldu
ben de kahvaltımı yaptım,kızımı uyutup sporumu yapacağım
Canim suyun sporun menun guzel. Kalori hesabini da guzel oturtmuşsun, pratik oluyordur alisinca6 AĞUSTOS PERŞEMBE
KG:60,3
09:00 yumurtalı patates 250 g + zeytin 12g + peynir 12g + fındık 3g + ceviz 4g +1 yeşil biber + 1 domates + 1 salatalık
11:30 3ü 1 arada
14:00 250g yoğurt 380 g barbunya + 100 g dövme pilavı+ 100g yumurta
SPOR: T25 AB intervals + germe egzersizleri
SU:3+ lt
KCAL: 2084
KARB: 184
Sag ol canim, sana da kolay gelsin, insallah ulasiriz hedeflerimize. Dukan diyeti mi yapiyorsun? Unsuz guzel tarifleri var diye duyuyordumKolay gelsin kızlar. Dukan değil de sağlıklı beslenme şeklinde ilerleseydim ben de katılırdım gunlugunuze:) Hepinize kolay gelsin