- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Canim cok gecmis olsun, üşüttün mü acaba, ceyranda mi kaldin?Kızlar günaydın
Dün ne yediysem kustum, eşim de hastaydı,neyse şimdi kayınvalideme gidiyoruz. Bakalım inşallah orada da dikkat ederim
Canim menun guzel, aksama da arada bir oluyor hepimizin boyle durumlari diyorum kuzum. Bazen benim de canim bir sey istemiyor sabah sadece karpuz yedigim gun oluyor, hava sicak ya, herzaman yemek yenmiyor =)Kızlarr dn akşam sadece haşlanmış mısır yedim 2 tane. Bugün de güzel bir kahvaltı yaptım. Peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık, biber, 1 bardak süt ve 1 kabuk ekmek. Ama akşam sağlıklı beslenemiycem sanırım, eşimin yerinde düğün varmış, yardıma çağırdı. Öyle olunca dışardan sipariş veriyoruz. O da sağlıklı olmuyor ama napalım
Bugun nasil oldun canim, daha iyi misin?Kızlar günaydın
Dün ne yediysem kustum, eşim de hastaydı,neyse şimdi kayınvalideme gidiyoruz. Bakalım inşallah orada da dikkat ederim
İyi yapmissin kuzum. Sicaklar da cok etkiliyor iştahi.Ben de akşam tavuk dönerin içini yedim ve ayran içtim:) 1 parmak kadar lavaşından aldım ama onu saymıyorum:) midem çok kötü çok acıkıyorum, ama yiyemiyorum. Çok hava değişimi yaşadım bu aralar, vücudum sapıtmış durumda..
Aynen aynen, valla mahvolduk ya..İyi yapmissin kuzum. Sicaklar da cok etkiliyor iştahi.
Onemli olan dengelemek canim.Aynen aynen, valla mahvolduk ya..
Şuan çookk acıktım ama, arkadaşlarımızla kahvaltıya gidicez, sözleştik. Onlardan haber bekliyorum. Ama çok acıkınca çok yenmiyor ya, o misal olacak benimki
Cok gecmis olsun canim, bol su , maden suyu ic, yogurt ayrani ihmal etme vücudunun kaybettiklerini geri kazanmasi icin onemli.Demlicaykeyfi çok fena ishalim
Hiç halim kalmadi
Canim hos geldin, seve seve tabi ki, cok sevinirimSelam kızlar
demlicaykeyfi canım yeni günlüğün hayırlı olsun yeni görebildim kapın açıksa yarın sabah aç karınlarını tartılip aranıza katılmak istiyorum :)
Sağol:)Cok gecmis olsun canim, bol su , maden suyu ic, yogurt ayrani ihmal etme vücudunun kaybettiklerini geri kazanmasi icin onemli.
Ben genelde turk kahvesine limon sıkıp oylece yiyorum iyi geliyor ama dene istersen?
He bir de eczanede recetesiz satilan 'reflor' diye bir toz var, yogurda katip yiyorsun ishal olunca doktor onu vermisti, ilac degil bu sadece marketteki probiyotik yogurtlar gibi, toz halinde alip yogurda katinca normal marketteki danone yogurtlar gibi oluyor, bagirsaklari duzenliyor.
Site icin tekrar belirteyim, ilac tavsiyesi degil, recetesiz zaten...
Cok gecmis olsun canim. Kisa zamanda iyi olursun insallah.Sağol:)
Dediklerini Yaptım
Bugün bulantı, halsizlik azaldı ama ishal devam
Bu ara Haşlama patates Tarzı seyler yiyiyorum
Şimdi kaynanamdayim