Aminnn aminnnn canım beniimm çok iyi geldiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn aminnnn canım beniimm çok iyi geldiii
İğne eksindemi bu kadar çıkıyor kzuum normaldir bence sen onundüşünme canım değerlendirip kafanı rahat tutmaya bak biliyorum zor oluyor ama ben bu ay çok umutsuzdum tüp bebek merkezi araştırıyordumBenim daha 4. Gün bu kadar çizgi çıkıyo normal mı kuzu
Daha net çıkması gerekmez mi benim testimin
Ayrıca senin 13. Gün koyulaşmışş =) muhtemelen var sende bişeyler
Tamam bitanem haberi vericemm slogan cidden işe yarıyormuş yaaYaaa harika bir foto 13.gün koyulaşmış kan sonucunu bana da haber et
Hadi bakalım Sloganımız gelsin o zaman
Olacak Olacakkkkk
Bugün verdim canım ama sonuc yarın çıkıcakCookiie ne yaptın canım kan verdin mi heyecanla bekliyorum seni
Hadi bakalım inşallah vardır canımBugün verdim canım ama sonuc yarın çıkıcak
Dün akşam dan beri sarımsı kahvemsi bir akıntı var ama kötü bişey değildir inşallah değilmi
İnşallah canım ya progestan içtim o yüzdenHadi bakalım inşallah vardır canım
Yok korkma kırmızı olmadığı sürece sorun yok
Merhaba Mervecim. Ben tedaviye bu testleri malesef yaptırmadan başlamış bulundum doktorumda hiç yönlendirmeyince aklımdan silinip gitti. O ay hamile kaldım ne yazıkki 2 aylıkken geçen hafta kalbi durdu. Başka bir doktora kalbinin durduğunun teyitini almak için gittiğimizde bundan sonra bu testleri yaptırmam gerektiğini söyledi. Ve o gün doktordan çıktığımda sen aklıma geldin. Keşke merveyi dinleseydim diretseydim doktora dedim. Haklıymışsın. Çok sağol beni yönlendirdin ama ben bilemedim 3. Kaybımıda yaşamış oldum. Bundan sonra artık peşine düşücem nasipse güzel olur bundan sonrası inşallah2 gebelik kaybı varsa genetik ve pıhtılaşma testleri yapılır. Ve pıhtılaşma çok yaygın bir şey. Bence bunu yaptır bu arada doğal denemeye devam edersin zaten sonuçlar çıkana kadar. Sonuçlar da eline gelince tüp bebeğe başlamadan önce aklında pürüz kalmamış olur.
Ah canım çok üzüldüm gerçekten. Ben şimdi tek düşükte dahi öneriyorum burda. Allah kimseye yaşatmasın.Merhaba Mervecim. Ben tedaviye bu testleri malesef yaptırmadan başlamış bulundum doktorumda hiç yönlendirmeyince aklımdan silinip gitti. O ay hamile kaldım ne yazıkki 2 aylıkken geçen hafta kalbi durdu. Başka bir doktora kalbinin durduğunun teyitini almak için gittiğimizde bundan sonra bu testleri yaptırmam gerektiğini söyledi. Ve o gün doktordan çıktığımda sen aklıma geldin. Keşke merveyi dinleseydim diretseydim doktora dedim. Haklıymışsın. Çok sağol beni yönlendirdin ama ben bilemedim 3. Kaybımıda yaşamış oldum. Bundan sonra artık peşine düşücem nasipse güzel olur bundan sonrası inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah son olur. Rabbim yaşatmasın inşallah dediğin gibi tek düşükte dahi yapılsın hatta keşke hamilelik planlayan herkese rutin kontrolünde direk yapılsa.Ah canım çok üzüldüm gerçekten. Ben şimdi tek düşükte dahi öneriyorum burda. Allah kimseye yaşatmasın.
Rabbim tez vakitte gönlünü sevindirsin hayırlı bir evlatla.Çok teşekkür ederim inşallah son olur. Rabbim yaşatmasın inşallah dediğin gibi tek düşükte dahi yapılsın hatta keşke hamilelik planlayan herkese rutin kontrolünde direk yapılsa.
Bundan sonrası için umutluyum en azından sorunumu bilip o şekilde hareket edicem inşallah çok mühim bir sorun çıkmazda bu son olur
Merhaba çatlama iğnesi yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi vuruluyor yoksa bebek tutunsun diye mi acabaİyiyim canım ben çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Günüm burayı güncellemeyi unutmuşum sen nasılsın canım ?
Aminn inşallah, rabbim seninde sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin minik meleğiniRabbim tez vakitte gönlünü sevindirsin hayırlı bir evlatla.
Yumurta çatlaması için vuruluyor çatlatma iğnesi. Bebek tutunması için progestan gibi farklı ilaçlar verebiliyorlarMerhaba çatlama iğnesi yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi vuruluyor yoksa bebek tutunsun diye mi acaba
Benim yumurtam kendi kendine çatlıyor ama doktor bu ayda olmazsa vurucakmıs banada bu ay bendr baslayacagm fitik olarak catlama günü progestana ve ne eşim ne bende sıkıntıda yok anlam veremiyoruzAminn inşallah, rabbim seninde sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin minik meleğini
Yumurta çatlaması için vuruluyor çatlatma iğnesi. Bebek tutunması için progestan gibi farklı ilaçlar verebiliyorlar
Acaba birden çok yumurtayı mı çatlatıyor o yüzden mi cunku bnmkı kendılıgınden catlıyorMerhaba çatlama iğnesi yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi vuruluyor yoksa bebek tutunsun diye mi acaba
Benim yumurtam kendi kendine çatlıyor ama doktor bu ayda olmazsa vurucakmıs banada bu ay bendr baslayacagm fitik olarak catlama günü progestana ve ne eşim ne bende sıkıntıda yok anlam veremiyoruz
Yani şimdi doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Burada bir çok kadın düzenli adetleri olmasına rağmen bu ilaçları deniyor. Doktorunu dinle derim. Şimdi ilaçla yumurta büyütecekseniz birden çok yumurta büyüyebilir. Hepsinin çatlaması için vurabilir iğneyi. Kendisinin çatlamasını beklerse belki kiste dönüşebilir. Onu risk almamak için.Acaba birden çok yumurtayı mı çatlatıyor o yüzden mi cunku bnmkı kendılıgınden catlıyor
Sanırım yaklasıyor insallah tedavi olmadan olurYani şimdi doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Burada bir çok kadın düzenli adetleri olmasına rağmen bu ilaçları deniyor. Doktorunu dinle derim. Şimdi ilaçla yumurta büyütecekseniz birden çok yumurta büyüyebilir. Hepsinin çatlaması için vurabilir iğneyi. Kendisinin çatlamasını beklerse belki kiste dönüşebilir. Onu risk almamak için.
hayırlısı olsun tedaviniz
Evet yapmaya devam et yaklamış canım. İnşallah gerek kalmadan mucizen seni bulurSanırım yaklasıyor insallah tedavi olmadan olur
İnşallah ♥Evet yapmaya devam et yaklamış canım. İnşallah gerek kalmadan mucizen seni bulur
Benimde kendimde ve eşimde herhangi bi problem yokBenim yumurtam kendi kendine çatlıyor ama doktor bu ayda olmazsa vurucakmıs banada bu ay bendr baslayacagm fitik olarak catlama günü progestana ve ne eşim ne bende sıkıntıda yok anlam veremiyoruz