- 15 Aralık 2013
- 15.523
- 35.623
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Sag ol canim, sana da kolay gelsin, insallah ulasiriz hedeflerimize. Dukan diyeti mi yapiyorsun? Unsuz guzel tarifleri var diye duyuyordum
Herzaman beklerizçaya kahveye
Canim benim de yolum uzun, kilom 79. Biz bi ramazanda baslamistik, en azindan kilo almayalim diye, sonra biraz ara verdim simdi tekrar ciktik bu yola. Ben ocak ayinda 88.5 kiloyla basladim, o zaman nasil gaza geldiysem acayip sıkı sıkıya uydum her seyiyle. Ayca kaya'nin kitanini takip ettim. Simdi de abartmadan yediklerimi buraya yazarak devam etmek istiyorum. O zaman kiştı pek spor yapmadim ama suan hergun yuruyorum. Agustos eylul ekimde biraz hafiflesek, kişa daha yuksek motivasyonla gireriz =)Evet canım un yerine yulaf kepeği koyarak poğaça ekmek, şeker yerine de tatlandırıcı koyarak tatlı yapılıyor:) İnşallah ya benim önumde uzun bir yol var bırakmadan devam edebiliriz hepimiz umarım:) Çaya kahveye gelirim şekersiz şekersiz içeriz
Canim benim de yolum uzun, kilom 79. Biz bi ramazanda baslamistik, en azindan kilo almayalim diye, sonra biraz ara verdim simdi tekrar ciktik bu yola. Ben ocak ayinda 88.5 kiloyla basladim, o zaman nasil gaza geldiysem acayip sıkı sıkıya uydum her seyiyle. Ayca kaya'nin kitanini takip ettim. Simdi de abartmadan yediklerimi buraya yazarak devam etmek istiyorum. O zaman kiştı pek spor yapmadim ama suan hergun yuruyorum. Agustos eylul ekimde biraz hafiflesek, kişa daha yuksek motivasyonla gireriz =)
Oo ne guzel, hayirli olsun =) haklisin canim yemek isini abartmamayi aliskanlik haline getirirsek hic kilo almayiz =)İyi vermişsin ya ben daha 5 kilodan fazla verebildiğimi bilmem:) Evet ekimde kuzenimin düğünü var nikah şahidiyim zayıflamam gerek:) Zayıflamakla da bitmiyor. Seneye yaz tatilinde rahat rahat bikini giyebilmek için bu kışı da diyet bitmiş olsa bile sağlıklı geçirmeliyiz. Yani diyet değil yaşam tarzı haline getirirsek sıkıntı olmaz. Dukan bitsin sağlıklı beslencem ben de:)
Canim seviyorum ben senin nickini =)Selam canlarım
Kraliçeniz geldi :) Bi not eklemek istiyorum, kraliçe benim nikim çünkü ismimin anlamı bu :=)
Yoksa bir ego filan yapmamaktayım bilgilerinize.
Kahvaltım:
Domates
Salatalık
Biber
5 adet zeytin
Biraz kaşar peyniri, biraz beyaz peynir
Bir büyükçe ama ince dilim kepek ekmek
Caniiimmmm cok ozledim seni.Kızlar merhabaaben burada siZinle olurum ama ben diyet yapmıyorum. Şu an 61 kiloyum. Hedefin 55 normalde ama, bebiş istiyoruz. Bu sebeple süt iç, bal ye derken dikkat edemiyorum. Ama en azından almamalıyım. Her gün bildirimde bulanamasam da sizleri çok özlediğimden burdayım:)) tatlı arkadaşlarım, hadi bakalım iyi kilo vermeler ya da korumalar
Kirmiziiimm iyiyim kuzum sen nasilsin? Hepinizi cok ozledim yaa ne kadar guzel bir ramazan gecirdik birlikte. Ugra canim, desteklerimiz sursunOooo canlarrrr nasılsınız yakaladım sizidemlicaykeyfi gerci benide etiketlemişsin ama sonradan gördüm canım öpüyorum sizi kolay gelsin arada ugrarım
Canım ben de öpüyorum kocaman, aynen çokk özledimm yaa, ne güzel ramazan geçirdik beraber..Caniiimmmm cok ozledim seni.
Rabbim gonlunuze gore versin insallah saglikli sihhatli bir bebisiniz olur kuzum.
Sakin gitme, en azindan tartilarak kendini kontrol edersin. Hani zayif da hamile kalsak hamilelikte asiri kilo almak da saglikli degil. Herzaman kendimize dikkat ederiz insallah
Öpüyorum canim
Ugrarim canim mutlaka sizler benim icin cok onemlisiniz iyi ki varsinizKirmiziiimm iyiyim kuzum sen nasilsin? Hepinizi cok ozledim yaa ne kadar guzel bir ramazan gecirdik birlikte. Ugra canim, desteklerimiz sursun
Siz de oyle kuzummmUgrarim canim mutlaka sizler benim icin cok onemlisiniz iyi ki varsiniz
İyi aksamlar canlar
Aksam yemegi
1 tabaktan az tavuk corbasi
2-3 yk z.yagli fasulye
Ve ardindan esimin bugun tatli alacagini bildigim icin bugun genel olarak az yemeye calistim aksam 1 burma kafayif dilimi yiyip
Ardindan 1 saat yurudum aralarda kostum. Mesela 400 metrelik yurume yolunda 200 metre kostum 200 metre yurudum =)
Kacamak yapmis oldum ama gunduz az yiyerek ve ardindan 1,5 saat sonra tempolu spor yaparak telafi etmeye calistim. Canim asiri istemedikce tatli yemeyecegim, bu aksam ise esim onceden sehir disindan siparis verdigi icin boyle oldu =)
Canim dogru soyluyorsun ama uzun vadede diyet yapmayi dusununce harfiyen her sey mumkun olmuyor tatlim, bu defa biraz daha relax olacagim =)bak bak demliçayım kaçamaklar sabah yada gün içinde yap akşama bırakma yakamassın nekadar koşsanda nacizane fikrim....