- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Merhaba sevgili kk hatunlari
İlk olarak çiçeği burnunda gunlugumuze hoş geldiniz
Lafı fazla uzatmayacağım bu defa...
Kalıcı olarak kilo vermek isteyen ve saglikli yeme duzenini yasam sekli haline getirmek isteyen her kilodan arkadaslari bekliyorum.
Peki bu günlükte neler mi var?
Saglikli yeterli dengeli beslenmek
Duzenli spor yapmak
Yeterli miktarda su içmek
Bir gun veya bir ogun fazla kacirirsak, ardindan telafi etmek
Yemeklerimizi az yagli ve saglikli pisirmek
Gun icinde yeterince et sut tahil meyve ve yag tuketmek
Ve neler yedigimizi + sporumuzu gelip gunlugumuze yazmak
Haftada bir kilo bildirimi yapmak
Bu gunlukte neler yok?
Mazeretsiz devamsizlik yapmak
Haftada 2 seferden fazla kacamak yapmak
Hareketsizlik
Abur cubur, asitli icecekler, evde dahi sıkılmış olsa meyve suyu
Kilo verecegim diye gereginden az yemek
Ve en onemlisi bu gunlukte umutsuzluga yer yok! Ertesi gun telafi diyeti yaparak yolumuza diyetimizi asla bozmadan devam edecegiz.
Katılmak isteyen arkadaslarin tercihen fotografli kilo bildirimini ve hedeflerini bekliyorum arkadaslar. Saglikli zayiflamalar dilerim hepimize
Herzaman bekleriz canim, bizi yalniz birakma kuzum, sporunla bizlere guzel ornek olursun tatlimGünlüğün hayırlı olsun canimm ben istediğim kilodayim ama spora devam ediyorum tabi arada ugrar slm veririm sizlere
Canim kralicem işte burdasinGünaydın canımmmm.. Tamamen varım! Sizinleyim!
Bu sabah 500 ml. limonlu su içildi
9.00'da 1 adet muz yedim
Yazında da bahsettiğin gibi dün hem de gece gece bişiler yediğim için standart bir kahvaltı yapmak istemedim bugün dün yediklerimi dengelemem lazım.
Akşama da yanımda bir avuç salata ve bir küçük kutu ton balığı getirdim. Kesinlikle 5'te iki dilim ekmekle bunu yiyip 5'ten sonra bitireceğim bugün.
Ben bugün tartılmamıştım elimde 1 Ağustos fotoğrafım var, güncel kilom bu.
Ömür boyu sağlıklı yaşam için 70.8 ile yolculuk başlasın
Hedefim 60 kilo olmak
Akşam menümüzü de yazalımCanim kralicem işte burdasinbugun telafi etmen cok guzel. Hedefimize ulasicaz insallah.
Ben de bugun yediklerimi yazayim
8 de kahvalti
3 dilim tost ekmeginden tost
1 kibrit kutusu suzme peynir
2 zeytin 1 ceviz
1 bardak sut
Arada yesil cay ictim. Az once ogle yemegi yedim 1 tabak yagsiz makarna (daha az olabilirdi ama evde hazir sebze olmayinca insan karbonhidrata yoneliyor, neyse bundan sonra buraya yazacagim icin dikkat ederim.)
1 avuc ici kadar firinda pismis az yagli mucver =)
1 kase yogurt.
Bol su iciyorum
Canim rica ederim. Sen de iyi ki varsin. Henuz aksama yemek yapamadim ne yapacagim bilmiyorum canim yaa. Ama yapinca yazarim =)Akşam menümüzü de yazalımverdiğin tüm bu motivasyon ve emeğe teşekkürler!
Merhaba callan, hos geldinnnselam ben callan
28 yasındayım
163 boyundayım
guncel kilom 61
hedefim 55
Cok tesekkurler canim, birkac hafta ara verdik, benim yatili misafirim de vardi o ara pek ilgilenemedim sayfayla da. Ancak toparladim, insallah devam edicez. Sen nasilsin yasom?slm demliçay ve arkadaşlar bende bakıyorum nerdesiniz diye neyse buldum sizleri umarım ramazan sonrası kilo almadınız . günlüğünüz hayırlı olsun başarılar diliyorum.......hepinize herşey gönlünüzce olsun
Bende aynı kız kardeşim gelmişti bayram sonu yeni gittiler kilom durmuştu açıkçası almadığımada sevindim şimdi hedefe 7 8 kilo kaldı inş onuda verip korumaya geçebilirsem benden mutlusu olmayacak inş.yeniden hayırlı olsun arkadaşım....Cok tesekkurler canim, birkac hafta ara verdik, benim yatili misafirim de vardi o ara pek ilgilenemedim sayfayla da. Ancak toparladim, insallah devam edicez. Sen nasilsin yasom?