Ömür boyu sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme günlüğümüz

kızlaarrr merhabaaa selam vereyim dedim tatil dönüşü sizinleyimmm yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun:KK25::KK25:
en son 2 hafta önce tartıldım kilomda değişiklik yoktu 55.4 ammaa çadır tatiline çıktık o yüzden ne bulursam yiyorum:KK17::KK17:bilmiyorum ne hale geldim.. ama fark ediyorum sanırım aldım ya da spor olmadığı için biraz vücudumun sıkılığı gitti. tatil bitsin hemen kilomu bildiricem sizee:KK23::KK23:

Selam kızlar :KK25: Ya nerelerdesiniz hiç kimse menü de yazmıyo neredeyse o_O Ben menümü yazayım.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 su bardağı yarım yağlı süt
Peynir
1 orta boy salatalık

Ara:
Küçük 1 incir
Biraz üzüm

Öğle:
2 kepçe çorba

Akşam:
Haşlama et
1 dilim tb ekmeği

Ara:
Küçük 1 armut
1 kupa yeşil çay

Su: 2.5 litre
Spor: 650 ip atlama
2 saat fitness

Dün kilo bildirimimiz vardı kimse kilo yazmamış...
Ben kız kardeşime geldim burda tartı yok.. ama nedense dikkat etmeme rağmen vermediğimi hissediyorum 71 de takıldım kaldım :KK70:

kızlar ben de memlekete yeni geldim
hastalıklar bitti şükür
yarından itibaren artık düzenli yazarım
güncel kilom 61,4 mağlesef

Hu huuuu kızlaaar! demlicaykeyfi demlicaykeyfi nerelerdesiniz?
Ben yeniyim :)
Benimde vermem gereken 4 kilom var ama ben sadece çikolata bisküvi vs keserek vermeyi deniyorum şuan spor yapamıyorum çünkü işten geç çıkıyorum ama servisim yok işşe gidip gelirken tempolu yürüyorum kısa mesafe yürüsemde başka neler yapabilirim araştırıyorum şuan. 1 haftada 4 kilo aldım. Tatildeyken. Şimdi vermem lazım.
Sabah
1 dilim yumurta
1 küçük domates 1 küçük salatalık
3 parça kaşar peynir
biraz nane 3 zeytin yedim
Öğlen iş yerinde şuan ne var bilmiyorum ama tek çeşit yicem varsa beğendiğim çorbayı içerim.
Birde sabahları ekmek yerine sokak simiti yiyorum yarım.
Sporsuz diyet olmaz evet ama nasıl vercem ben bu kiloları.
Şuan 59 um 55 e inmem lazım.

X