- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Gunu guzel gecirmissin canim tebrik ederimİyi akşamlar kızlar çok sık giremediğim için tüm günü özet geçiyorum
Kahvaltı 1 dilim kepeklı ekmek 1 boyoz sosis salatalık domates çok az şekerli çay ardından orta türk kahvesi
Öğlen bir adet kır pidesi
Akşam üzüm bir salkım ve dondurma
Spor 55 squat 16 push up 30 crunch 10 lunge (internetten buldum turkce karsiliklarini bilmiyorum)
Sag ol kuzum. Dedigin gibi hayirlisi olur insallah. Bu surecte esimle baya polemik yasiyoruz, sonu nereye varacak merak ediyorum dogrusu.ay ben de güvenmem emlakçıya. Biz de evimizi sahibinden kiraladık. Emin ol daha iyi. Az yorulursun ama olsun, hayırlı olsun şimdiden
Menülerimiz benziyor yine:) afiyet olsun canım.
Yuruyus cok iyi olmus ama 10 sekerli biskuvi yani diyet olmayan biskuvi 5 dilim ekmege denk geliyor. Obur sefere bunu dusunerek daha azaltirsak iyi olur tatli kralicem.Menüm saçma olsa da yazıcam
19.30
2 kepçe tarhana çorba
Kocaman bir bardak süt
Torku tam tahıllı büsküvi 10 adet
21.30 yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş...
Bugün 2.5 lt. Su içildi
Akşam yemeğin değişik olmuşMenüm saçma olsa da yazıcam
19.30
2 kepçe tarhana çorba
Kocaman bir bardak süt
Torku tam tahıllı büsküvi 10 adet
21.30 yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş...
Bugün 2.5 lt. Su içildi
Biraz hamurişi ağırlıklı olmuş ama, öyle güzel spor yapmışsın ki bence eritmişsindir hepsiniİyi akşamlar kızlar çok sık giremediğim için tüm günü özet geçiyorum
Kahvaltı 1 dilim kepeklı ekmek 1 boyoz sosis salatalık domates çok az şekerli çay ardından orta türk kahvesi
Öğlen bir adet kır pidesi
Akşam üzüm bir salkım ve dondurma
Spor 55 squat 16 push up 30 crunch 10 lunge (internetten buldum turkce karsiliklarini bilmiyorum)
Hoşgeldiiinnn :) ne sorunu olacak, paylaşıyorUz ne güzel beraberMerhabalarBen 7.takımda yarışıyorum normalde ama daha çok paylaşımda bulunmak için burda da menülerimi paylaşabilirim sorun olmazsa
Cok memnun oluruz canim, hos geldin.MerhabalarBen 7.takımda yarışıyorum normalde ama daha çok paylaşımda bulunmak için burda da menülerimi paylaşabilirim sorun olmazsa
Akşam yemeğin değişik olmuşafiyet olsun canım
Biraz hamurişi ağırlıklı olmuş ama, öyle güzel spor yapmışsın ki bence eritmişsindir hepsini
Hoşgeldiiinnn :) ne sorunu olacak, paylaşıyorUz ne güzel beraber
HoşbulduumCok memnun oluruz canim, hos geldin.
Boyun, kilon ne durumda acaba? Ne kadar zamandir diyet yolundasin, tanimak icin azicik soru sorayim
Ben de çok özledim yaa, demliçay iyi yaptı valla topladı ne güzel bizigulit_me canım arkadaşım özlemişiz seni, çok sevindim burada olduğuna, desteğine de ayrıca teşekkürler.
Maşallah sana, baya güzel vermişsin. Her hafta 1 kilo çok değil mi ama.. Ama maşallah tekrardan, iradene hayran kaldımHoşbulduumTabii kendimi tanıyatım hemen 16 yaşındayım boyum 1.68-1.70 arası tam bilmiyorum Şubat ayında 69 kiloyu gördüm tartıda. Sonra kendime dur dediim böyle nereye kadar devam edicem Kendi çabalarımla hazirana kadar 5 kilo verdim. Haziranın başında 7.takıma katıldım 64.1 kiloydum. Bu sabah tartıda 59.7 gördüüm sonunda Aslında hep kaçırıyodum her hafta bu kadar iyi kilo veremiyodum ama bu hafta dikkat ettim geçen cuma 60.7 dim Diyet geçmişimi tanıttım kısaca sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlarıım
Valla canım ben çay içmediğim için süt içiyorum, kilo ile alakası yok yaniGünaydın kızlar ben kahvaltıda süt icemiyorum daha doğrusu sütü hiç sevmiyorum ama kilo vermeye yardımcıysa icicem spordan sonra veya yatarken icsem faydası olur mu?
Valla canım ben çay içmediğim için süt içiyorum, kilo ile alakası yok yaniama 1 bardak süte tarçın eklersen hem tok tutar hem de tatlı krizine girmeni engeller. Benim bildiğim böyle
Valla canım ben çay içmediğim için süt içiyorum, kilo ile alakası yok yaniama 1 bardak süte tarçın eklersen hem tok tutar hem de tatlı krizine girmeni engeller. Benim bildiğim böyle
Ben bilmiyorum, demliçaykeyfi daha iyi biliyor bu tarz şeyleri. Gelsin de öğrenelim beraberSağol canım eğer çok bi yardımı yoksa zorlamayim kendimi zaten sevmediğim bisey
Hoş geldin canımmmm haydi bakalım sıvayalım kolları :) başlayalım artık.kızlar hepinize Merhaba . yeni topiginiz hayırlı olsun . ben uzunca bir süredir tatildeydim.daha yeni geldim tatilden ve hemen aranıza katilmak istiyorum. tatilde verdiğim kiloları geri aldim ve şimdi tekrar başladığım kilodayim yani 68 kiloyum . bem de aranızdayım insallh bundan sonra hepinizi öpüyorum..
Ya çok teşekkür ederim canıımMaşallah sana, baya güzel vermişsin. Her hafta 1 kilo çok değil mi ama.. Ama maşallah tekrardan, iradene hayran kaldım
Hoşgeldiin canıımkızlar hepinize Merhaba . yeni topiginiz hayırlı olsun . ben uzunca bir süredir tatildeydim.daha yeni geldim tatilden ve hemen aranıza katilmak istiyorum. tatilde verdiğim kiloları geri aldim ve şimdi tekrar başladığım kilodayim yani 68 kiloyum . bem de aranızdayım insallh bundan sonra hepinizi öpüyorum..