Ömür boyu sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme günlüğümüz

Günaydın kızlar ben kahvaltıda süt icemiyorum daha doğrusu sütü hiç sevmiyorum ama kilo vermeye yardımcıysa icicem spordan sonra veya yatarken icsem faydası olur mu?
Tarçınlı sütün çok faydası varmış . Kk da okumuştum. Yazıyı buluyim de atıyim buraya

Basen ve göbekteki yağları eritmek, açlık krizine girmeden kilo vermek için tarçınlı süt içerek zayıflayabileceğinizi biliyor musunuz? Bilimsel araştırma sonuçlarına göre tarçınlı sütün zayıflamaya etkilerini, özel haberimizden öğrenin!

Tarçın, kan şekerini dengeleyen ve enerjiyi yükselten en iyi baharatlardan biridir. Kişinin daha uzun süre tok hissetmenizi sağlarken, metabolizma hızını yükselterek daha çok kalori yakmaya yardım eder.

Süt, içeriğindeki kalsiyum ile vücuttaki kötü yağların yakılmasını ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. En iyi hayvansal protein kaynaklarından biri olan süt, kasları güçlendirir ve bu sayede vücudun daha çok kalori yakmasına yardım eder. Ayrıca, süt şekeri denilen ‘laktoz’ maddesini içerir ve bu etkisiyle kişinin şeker ihtiyacını doğal yoldan karşılar.

İşte bu, zayıflamaya faydalı iki besini bir arada kullanıyorsunuz ve ayda 4 kiloya kadar yağ kaybedebiliyorsunuz. Peki, tarçınlı süt nasıl kullanılır? Tavsiye edilen kullanım yöntemi şudur: 1 su bardağı süte, yarım çay kaşığı toz tarçın ekleyip karıştırın. Bu karışımı, akşamüzerinde bir tane, uyumadan 3 saat önce bir tane olmak üzere günde toplam 2 bardak tarçınlı süt içiniz.

Tarçınlı sütün zayıflatması için dikkat etmeniz gerekenler

Emziren anneler tarçınlı süt içebilir. Bu sayede hem kilo vermesi kolaylaşır hem de sütü çoğalır.

Günde toplam 1 çay kaşığı toz tarçın kullanmalısınız, daha fazlası yan etkiye sebep olabilir.

Süt, tam yağlı veya yarım yağlı olabilir; fark etmez. Hangisini seviyorsanız, onu içebilirsiniz.

Süt, sıcak ya da soğuk ya da ılık olabilir; fark etmez. Nasıl içmeyi seviyorsanız, öyle içebilirsiniz.

Günaydın kızlar ben kahvaltıda süt icemiyorum daha doğrusu sütü hiç sevmiyorum ama kilo vermeye yardımcıysa icicem spordan sonra veya yatarken icsem faydası olur mu?
Canim bende kansizlik oldugu icin kahvaltida cay icmiyorum, o yuzden sut iciyorum.
Gulit'cigimin de dedigi gibi tarcinli sut şekeri dengeliyor, mesela spordan once 1 bardak sut ve 1 meyve oneriyor dr ayca kaya. Sutu hic hic sevmiyorsan yogurt yiyebilirsin, gunde 3 bardak sut veya yogurt yememiz lazim diyette.
Enurefim hos geldin tatlim. Eski gunlerimize donuyoruz yavas yavas yaşasin

Oo masallah canim daha genceciksin ne guzel. Hem metabolizman daha hizli. Cok guzel bir karar almissin ve menulerine baktigimda gayet saglikli besleniyorsun. Kendin icin en dogru karari vermişsin, benim kilolarim da taa senin yasindan beri benimle, keske ben de o zaman dikkat etseydim.

Kizlar bugun menulerimi yazmaya elim varmiyor. Aslinda hicbir sey bahane degil ama moralim bozuk, burayi bdv'ye cevirmeden kisaca bahdedip geçeyim, iki gundur esimle küsüz. Sebebi de ben evlendigimizde buraya tasindim ve iş bulamadim hala. Hangi işi bulsam gece vardiyali çikiyor, gece calismami esim de istemiyor aslinda ama calismiyor olmam onun icin bilincaltinda ve ustunde sorun. Belki bugun barişilsa da onun kafasindaki fikirler beni rahatsiz ediyor, davranislari bu yuzden aramiz iyi de olsa samimi gelmeyecek.
3 gundur tek yaptigim sabahtan aksama kadar 'how i met your mother' izlemek.
Dun aksam o yuruyuse gittigi icin ben gitmedim falan filan.
Kafam karisik

Hoşgeldiiinnn Ben de diyet yapmıyorum ama siLerle kilo almamaya çalışıyorum

Ya çok teşekkür ederim canıım Aslında 1 kilo her hafta veremiyorum bu hafta öyle oldu Diyetisyenler haftada 1.5 kilo vermenin normal olduğunu söylüyorlar benim bildiğim.
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Yani ben kassam 3 haftada istediğim kiloya gelirim. İyi iyi
Canım ben anladım seni. Sen öğretmen değil miydin?? Ya ücretli falan yapsan ya da etüt merkezi falan?? Ya da kpss en iyisi! Benim hedefim 90 valla, nokta atış yapmam lazım. Eylül 1 de başlıyorum, ben seni gazlarım sen de çalış

Ben yaklaşık 10 yaşından beri hep böyle hafif topluydum ama lise sınavına hazırlanırken yedim de yediim Teşekkür ederiim canım artık biraz daha bilinçliyim.

Spor olarak kac dakika kac gun ne yapiyorsun kuzum? Merak ettim
2 haftadır fitness a gidiyorum haftada 4 gün 1.5- 2 saat sürüyo hareketler . Onun dışında her gün ip atlıyorum bu hafta. Kilo vermek istediğim için genelde kardiyo ağırlıklı çalışıyorum ama hedefime geleyim sıkılaşmaya yönelik çalışcam

Ooo hımıyım mıı çok severiim En kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun umarıım canım

Canim ogretmenim evet. Bir sene daha ders calismak... Bunu göze alabilecek miyim bilmiyorum. Aslinda şöyle uzaklara atansam da kiymetim anlaşilsa fena olmaz sen beni gazla valla ihtiyacim var çokkk. Hatta bir de kpss topiği acariz

Sporun gayet guzel kuzum. Yaşin genç vücudunu istedigin gibi şekillendirirsin canim. Kilon da fazla kalmamiş
Ooo hımıyım mıı çok severiim En kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun umarıım canım
Amin, inşallah kuzucum. Çok tesekkurler

Kızlar kolay gelsin nasılsınız nasıl gidiyo ben düşe kalka devam ediyorum bakalım yarın görcem sonucu ramazandan sonrada her persembe tartıldım hepininize sevgiler demlicaykeyfi üzülme tatlım ya konuşup anlaşırsınız sanada bi kapı acılır hayırlısıyla inşallah hallolul kuzum ya

Canim cok sag ol, inşallah. İyi yapmişin, onemli olan kilomuzu kontrol altinda tutmak.

İyi akşamlar kızlar hepinize süt konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederim
demlicaykeyfi üzülme canım nasipte ne varsa o olur ben de iibf mezunu olarak 2016 da kpss ye gircem de atancam da evlencem de ohoo şu an önemli olan bu stresle yemeğe saldırmamak :) hemen bugünün karışık menüsünü yazıyorum
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek peynir domates salatalık bi fincan az şekerli çay
Ara
1 şeftali, orta şekerli türk kahvesi
Öğlen
1 tabak bamya 2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 adet un kurabiyesi ve dondurma
Akşam
Kavun ve yarım paket form klasik bisküvi
Spor yaklaşık 30 dk bacak ve karın hareketleri

Kurabiye dışında menün güzel olmuş bence canıım . Ama akşam kavununun yanına bisküvi değil yoğurt ya da ayran olsaymış daha iyi olurmuş bence :)) Afiyet olsuun :))

Selamlar hanımlar Sabah ve öğleyi yazmıştım ama tekrardan topluca yazayım

Sabah:
Bir kase yarım yağlı sütün içine 3 yemek kaşığı müsli
1 şeftali

Öğle:
Biraz et kavurması
1.5 dilim kepek ekmeği
Rokalı ve marullu salata

Ara:
Karpuz

Akşam:
Zeytinyağlı Kabak Yemeği
1 bardak ayran
2 dilim karpuz

Ara:
1 kupa yeşilçay

Su: 3 litre
Spor: 1.5-2 saat fitness
500 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…