- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Tarçınlı sütün çok faydası varmış . Kk da okumuştum. Yazıyı buluyim de atıyim burayaGünaydın kızlar ben kahvaltıda süt icemiyorum daha doğrusu sütü hiç sevmiyorum ama kilo vermeye yardımcıysa icicem spordan sonra veya yatarken icsem faydası olur mu?
Canim bende kansizlik oldugu icin kahvaltida cay icmiyorum, o yuzden sut iciyorum.Günaydın kızlar ben kahvaltıda süt icemiyorum daha doğrusu sütü hiç sevmiyorum ama kilo vermeye yardımcıysa icicem spordan sonra veya yatarken icsem faydası olur mu?
Enurefim hos geldin tatlim. Eski gunlerimize donuyoruz yavas yavas yaşasinkızlar hepinize Merhaba . yeni topiginiz hayırlı olsun . ben uzunca bir süredir tatildeydim.daha yeni geldim tatilden ve hemen aranıza katilmak istiyorum. tatilde verdiğim kiloları geri aldim ve şimdi tekrar başladığım kilodayim yani 68 kiloyum . bem de aranızdayım insallh bundan sonra hepinizi öpüyorum..
Oo masallah canim daha genceciksin ne guzel. Hem metabolizman daha hizli. Cok guzel bir karar almissin ve menulerine baktigimda gayet saglikli besleniyorsun. Kendin icin en dogru karari vermişsin, benim kilolarim da taa senin yasindan beri benimle, keske ben de o zaman dikkat etseydim.HoşbulduumTabii kendimi tanıyatım hemen 16 yaşındayım boyum 1.68-1.70 arası tam bilmiyorum Şubat ayında 69 kiloyu gördüm tartıda. Sonra kendime dur dediim böyle nereye kadar devam edicem Kendi çabalarımla hazirana kadar 5 kilo verdim. Haziranın başında 7.takıma katıldım 64.1 kiloydum. Bu sabah tartıda 59.7 gördüüm sonunda Aslında hep kaçırıyodum her hafta bu kadar iyi kilo veremiyodum ama bu hafta dikkat ettim geçen cuma 60.7 dim Diyet geçmişimi tanıttım kısaca sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlarıım
Spor olarak kac dakika kac gun ne yapiyorsun kuzum? Merak ettimSporumu yaptım geldiim
Öğlen yemeğim:
Biraz et kavurması
Rokalı,marullu salata
1.5 dilim kepek ekmeği
Hoşgeldiiinnnkızlar hepinize Merhaba . yeni topiginiz hayırlı olsun . ben uzunca bir süredir tatildeydim.daha yeni geldim tatilden ve hemen aranıza katilmak istiyorum. tatilde verdiğim kiloları geri aldim ve şimdi tekrar başladığım kilodayim yani 68 kiloyum . bem de aranızdayım insallh bundan sonra hepinizi öpüyorum..
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Yani ben kassam 3 haftada istediğim kiloya gelirim. İyi iyiYa çok teşekkür ederim canıımAslında 1 kilo her hafta veremiyorum bu hafta öyle oldu Diyetisyenler haftada 1.5 kilo vermenin normal olduğunu söylüyorlar benim bildiğim.
Canım ben anladım seni. Sen öğretmen değil miydin?? Ya ücretli falan yapsan ya da etüt merkezi falan?? Ya da kpss en iyisi! Benim hedefim 90Kizlar bugun menulerimi yazmaya elim varmiyor. Aslinda hicbir sey bahane degil ama moralim bozuk, burayi bdv'ye cevirmeden kisaca bahdedip geçeyim, iki gundur esimle küsüz. Sebebi de ben evlendigimizde buraya tasindim ve iş bulamadim hala. Hangi işi bulsam gece vardiyali çikiyor, gece calismami esim de istemiyor aslinda ama calismiyor olmam onun icin bilincaltinda ve ustunde sorun. Belki bugun barişilsa da onun kafasindaki fikirler beni rahatsiz ediyor, davranislari bu yuzden aramiz iyi de olsa samimi gelmeyecek.
3 gundur tek yaptigim sabahtan aksama kadar 'how i met your mother' izlemek.
Dun aksam o yuruyuse gittigi icin ben gitmedim falan filan.
Kafam karisik
Ben yaklaşık 10 yaşından beri hep böyle hafif topluydum ama lise sınavına hazırlanırken yedim de yediimOo masallah canim daha genceciksin ne guzel. Hem metabolizman daha hizli. Cok guzel bir karar almissin ve menulerine baktigimda gayet saglikli besleniyorsun. Kendin icin en dogru karari vermişsin, benim kilolarim da taa senin yasindan beri benimle, keske ben de o zaman dikkat etseydim.
2 haftadır fitness a gidiyorum haftada 4 gün 1.5- 2 saat sürüyo hareketler . Onun dışında her gün ip atlıyorum bu hafta. Kilo vermek istediğim için genelde kardiyo ağırlıklı çalışıyorum ama hedefime geleyim sıkılaşmaya yönelik çalışcamSpor olarak kac dakika kac gun ne yapiyorsun kuzum? Merak ettim
Ooo hımıyım mıı çok severiimKizlar bugun menulerimi yazmaya elim varmiyor. Aslinda hicbir sey bahane degil ama moralim bozuk, burayi bdv'ye cevirmeden kisaca bahdedip geçeyim, iki gundur esimle küsüz. Sebebi de ben evlendigimizde buraya tasindim ve iş bulamadim hala. Hangi işi bulsam gece vardiyali çikiyor, gece calismami esim de istemiyor aslinda ama calismiyor olmam onun icin bilincaltinda ve ustunde sorun. Belki bugun barişilsa da onun kafasindaki fikirler beni rahatsiz ediyor, davranislari bu yuzden aramiz iyi de olsa samimi gelmeyecek.
3 gundur tek yaptigim sabahtan aksama kadar 'how i met your mother' izlemek.
Dun aksam o yuruyuse gittigi icin ben gitmedim falan filan.
Kafam karisik
Canim ogretmenim evet. Bir sene daha ders calismak... Bunu göze alabilecek miyim bilmiyorum. Aslinda şöyle uzaklara atansam da kiymetim anlaşilsa fena olmazHoşgeldiiinnnBen de diyet yapmıyorum ama siLerle kilo almamaya çalışıyorum
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Yani ben kassam 3 haftada istediğim kiloya gelirim. İyi iyi
Canım ben anladım seni. Sen öğretmen değil miydin?? Ya ücretli falan yapsan ya da etüt merkezi falan?? Ya da kpss en iyisi! Benim hedefim 90valla, nokta atış yapmam lazım. Eylül 1 de başlıyorum, ben seni gazlarım sen de çalış
Sporun gayet guzel kuzum. Yaşin genç vücudunu istedigin gibi şekillendirirsin canim. Kilon da fazla kalmamişBen yaklaşık 10 yaşından beri hep böyle hafif topluydum ama lise sınavına hazırlanırken yedim de yediimTeşekkür ederiim canım artık biraz daha bilinçliyim.
2 haftadır fitness a gidiyorum haftada 4 gün 1.5- 2 saat sürüyo hareketler . Onun dışında her gün ip atlıyorum bu hafta. Kilo vermek istediğim için genelde kardiyo ağırlıklı çalışıyorum ama hedefime geleyim sıkılaşmaya yönelik çalışcam
Amin, inşallah kuzucum. Çok tesekkurlerOoo hımıyım mıı çok severiimEn kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun umarıım canım
Canim cok sag ol, inşallah. İyi yapmişin, onemli olan kilomuzu kontrol altinda tutmak.Kızlar kolay gelsin nasılsınız nasıl gidiyo ben düşe kalka devam ediyorum bakalım yarın görcem sonucu ramazandan sonrada her persembe tartıldım hepininize sevgilerdemlicaykeyfi üzülme tatlım ya konuşup anlaşırsınız sanada bi kapı acılır hayırlısıyla inşallah hallolul kuzum ya
Afiyet olsun canıım, yürüyüş çok etkilii olmuşturAksam telafi icin 1 kase yogurtla biraz karpuz yedim sadece.
Uzerine 1 saat yuruyus
Kurabiye dışında menün güzel olmuş bence canıım . Ama akşam kavununun yanına bisküvi değil yoğurt ya da ayran olsaymış daha iyi olurmuş bence :)) Afiyet olsuun :))İyi akşamlar kızlar hepinize süt konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederim
demlicaykeyfi üzülme canım nasipte ne varsa o olur ben de iibf mezunu olarak 2016 da kpss ye gircem de atancam da evlencem de ohoo şu an önemli olan bu stresle yemeğe saldırmamak :) hemen bugünün karışık menüsünü yazıyorum
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek peynir domates salatalık bi fincan az şekerli çay
Ara
1 şeftali, orta şekerli türk kahvesi
Öğlen
1 tabak bamya 2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 adet un kurabiyesi ve dondurma
Akşam
Kavun ve yarım paket form klasik bisküvi
Spor yaklaşık 30 dk bacak ve karın hareketleri